Įkraunama...
Įkraunama...

KATĖ

QUOTE(vivaflame @ 2005 08 08, 11:28)
tai kas apie ta KOKETE daugiau zino, net idomu pasidare.
Bet del jus siuvejos, tai as manau, kad tai neblogas variantas, nes paderina drabuzi, kad tiktu jusu figurai, o ir moket nereikia papildomai mirksiukas.gif

Tai kad KOKETĖJ prekiauja tik papuošalais ir dar kai kuriom cackėm, tikriausiai skirtingi ir šeimininkai šių parduotuvių.
Atsakyti
mmm, matai pries tai kazkas minejo, kad tas pats...
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2005 08 08, 16:24)
mmm, matai pries tai kazkas minejo, kad tas pats...

Aš minėjau. Kažkada toje parduotuvėje buvo prekiaujama rūbais, rankinėmis, papuošalais. Gal du savininkai buvo, o dabar atsiskyrė kas sau.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 08 08, 15:03)
Tai kad KOKETĖJ prekiauja tik papuošalais ir dar kai kuriom cackėm, tikriausiai skirtingi ir šeimininkai šių parduotuvių.

Urmo bazėj yra Koketė, kur ir drabužiais prekiauja. Seniau ji buvo Žaliojoj galerijoj 3 sandely, dabar iš ten išsikėlė į geltoną galeriją, va sandėlio tai tikrai nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Editulia @ 2005 08 09, 08:41)
Urmo bazėj yra Koketė, kur ir drabužiais prekiauja. Seniau ji buvo Žaliojoj galerijoj 3 sandely, dabar iš ten išsikėlė į geltoną galeriją, va sandėlio tai tikrai nepamenu.

Aaa, aš mat kalbėjau apie Koketę, esančią Mickevičiaus gatvėje. Gal jau ir ten nėra jos, senokai esu buvus.
Atsakyti
nu labai įdomių drabužėlių ten būna, nors pirkus tik kartą ten esu...
Atsakyti
o man atrodo, kad gal priprasti reikia prie to stiliaus, nes kuo toliau tuo labiau nam jis patinka mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
Na man šita parduotuvė irgi patinka. thumbup.gif O rūbų stilius tai tikrai išsiskiria iš kitų parduotuvių. Nors jau kaip minėjau labai panašaus stiliaus rūbeliai (raukinukai, blizgučiai, aplikacijos) yra ir Marly parduotuvėj.
Atsakyti
Na, mano žiniomis, (negaliu sakyti iš kur, bet garantija 80proc.), kad didžioji dalis tų rūbelių- iš Gariūnų. Tiesiog atrinkti pagal savininkės skonį.
Atsakyti
QUOTE(Janike @ 2005 08 20, 12:59)
Na, mano žiniomis, (negaliu sakyti iš kur, bet garantija 80proc.), kad didžioji dalis tų rūbelių- iš Gariūnų. Tiesiog atrinkti pagal savininkės skonį.

o mano ziniomis, tikrai 100% garantija , kad ne, siaip yra kiek zinau ir is Italijos rubeliu
Atsakyti
Na ir man taip daug kas aiškino, kad Gariūnuose tokių rūbų pilna. Sėdau į mašiną nuvariau aš į tuos Gariūnus, išvaikščiojau skersai išilgai, na neradau aš ten tokių rūbų nors tu ką. O labai tikėjausi. Bet gal blogai ieškojau. g.gif Va kur prekiauja Urpėjoj tikrai radau, tokių pačių ir suknelių, ir kostiumėlių, ir džinsų, ir maikučių... Jei kuri tiksliai žinot kurioj maždaug vietoj tuos rūbus pardavinėja, parašykit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editulia: 21 rugpjūčio 2005 - 09:09
QUOTE(Ašara @ 2005 08 08, 11:33)
Gal tą suknelę kito dydžio tiesiog atnešė iš kitos parduotuvės. Man atrodo prieš 5-is metus KATĖS dar  net nebuvo,  tos pačios savininkės du taškai Laisvės alėjoje ilgai prieš tai buvo, atrodo KOKETĖ vadinosi.

Tikrai prisimenu, kad ta pati savininkė pardavinėjo drabužėlius Merkurijuje, antrame aukšte smile.gif prieš maždaug 5 metus ax.gif Ir dar - jos yra dvi, labai panašios arba dvynės seserys smile.gif
Atsakyti