Įkraunama...
Įkraunama...

KATĖ

QUOTE(vivaflame @ 2005 08 06, 22:06)
bet jeigu jau yra tokia parduotuve, vadinasi tie drabuziai kazkam painka smile.gif
Na,aisku,kad yra biggrin.gif As cia savo nuomone ishsakiau tongue.gif
Atsakyti
Hm..prisiminiau toki vat nutikima "Kateje": nuvariau pries 5 metelius paieskoti kazzko grazaus isleistuvems.nusiziurejau tokia stiliova suknute, na tokia fainuoliska ir tikrai neeiline. Pasirodo-ji man didele. Kitos pardavime nera!O noriu juodai! Na ir ka, mano didziai nuostabai pardaveja pasiule, kad kitai dienai galime ta suknute "pagaminti"...Vat jums ir prancuziskas, turkiskas, lenkiskas apdaras....Supratau, kad siuvejos siuna vietoje.
P.s. reziume- suknutes nepirkau, siuvausi pas savo siuveja:)
Atsakyti
na as kiek zinau jie turi savo siuveja, kuri pataiso, kad tiktu
t.y. palenkia kelnes ir t.t.t
o kad pasiule pagamint tavo dydzio suknele, tai cia jau doh.gif mistika kazkokia, geras!
Atsakyti
QUOTE(Kasytė @ 2005 08 08, 10:11)
Hm..prisiminiau toki vat nutikima "Kateje": nuvariau pries 5 metelius paieskoti kazzko grazaus isleistuvems.nusiziurejau tokia stiliova suknute, na tokia fainuoliska ir tikrai neeiline. Pasirodo-ji man didele. Kitos pardavime nera!O noriu juodai! Na ir ka, mano didziai nuostabai pardaveja pasiule, kad kitai dienai galime ta suknute "pagaminti"...Vat jums ir prancuziskas, turkiskas, lenkiskas apdaras....Supratau, kad siuvejos siuna vietoje.

Šita parduotuvė turi savo siuvėja ir ji būtų tau ją pataisius. Ta prasme sumažinus ar patrumpinus, žiūrint ko tau reikėtų.
Na va jau išsamiau ankščiau parašyta. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editulia: 08 rugpjūčio 2005 - 10:25
QUOTE(Kasytė @ 2005 08 08, 10:11)

Gal tą suknelę kito dydžio tiesiog atnešė iš kitos parduotuvės. Man atrodo prieš 5-is metus KATĖS dar net nebuvo, tos pačios savininkės du taškai Laisvės alėjoje ilgai prieš tai buvo, atrodo KOKETĖ vadinosi.
Atsakyti
o, geras as net nezinojau, galvojau, kd tik Kate jos, o pasirodo ne, ta parduotuve as irgi zinau mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
Anksčiau tai buvo mano mylimiausiai ir mėgiamiausia parduotuvė, pirkau ten džinsus, marškinėlius įvairius ir t.t. , kokybė tikrai buvo gera. thumbup.gif

Bet dabar... doh.gif schmoll.gif Man ji žiauriai suprastėjus, rūbai tikrai visi "barbiški", nebeišsirenku nieko... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2005 08 08, 10:38)
Anksčiau tai buvo mano mylimiausiai ir mėgiamiausia parduotuvė, pirkau ten džinsus, marškinėlius įvairius ir t.t. , kokybė tikrai buvo gera.  thumbup.gif

Bet dabar... doh.gif  schmoll.gif  Man ji žiauriai suprastėjus, rūbai tikrai visi "barbiški", nebeišsirenku nieko...  schmoll.gif

o gal poreikiai keicias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2005 08 08, 10:41)
o gal poreikiai keicias mirksiukas.gif

Niu nelabai pasikeitė, šiaip rengiuosi kaip ir visada.... biggrin.gif
Atsakyti
tai siaip, manau visos parduotuves savo asortimentus keicia, tai tau jie tada patinka arba ne, cia jau pasirinkimo laisve, bet as tai retai ka ten issirenku, na nebent pardavejos ka ikiriai isiulo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 08 08, 10:33)
Gal tą suknelę kito dydžio tiesiog atnešė iš kitos parduotuvės. Man atrodo prieš 5-is metus KATĖS dar  net nebuvo,  tos pačios savininkės du taškai Laisvės alėjoje ilgai prieš tai buvo, atrodo KOKETĖ vadinosi.

Sorry, truputi apsiskaiciavau, galvoja kad mokyklos isleistuvems suknute rinkausi, bet "atgaminau", kad tai buvo univero isleistuvems. Konkretinu-pries 2 metus.
Atsakyti
tai kas apie ta KOKETE daugiau zino, net idomu pasidare.
Bet del jus siuvejos, tai as manau, kad tai neblogas variantas, nes paderina drabuzi, kad tiktu jusu figurai, o ir moket nereikia papildomai mirksiukas.gif
Atsakyti