Vardas vardas čia Eilėraštį norėjau pacituoti, bet Ramunita mane aplenkė
Pvz Darius yra tikrų tikriausia pavardė Netgi garsiausio Lietuvos lakūno. O kiek aplinkui pažįstate Darių pagal pavardę? Aš tai tik pagal vardą
QUOTE(aniuta82 @ 2009 02 23, 18:30)
vos ne girtas
o poezijoj Grigas populiarus - dar Vainilaičio eilėraštį apie dėdės Grigo ratus (Grįžulo ratus) radau
man gražus - man apskritai gražūs vardai kuriuose yra G ir R raidės -SKAMBŪS tokie (Gaudrius man gažiai skamba)Grigutis gugutis - kol mažiukas
nu kažkaip nelabai
Man tai atrodo labai grubus vardas.
QUOTE(Arvena @ 2009 02 23, 20:57)
man gražus - man apskritai gražūs vardai kuriuose yra G ir R raidės -SKAMBŪS tokie (Gaudrius man gažiai skamba)Grigutis gugutis - kol mažiukas
net nebūtinai jomis prasidėti turi - kad ir koks Daugirdas, Tautgirdas, Girdenis
Pačiai keista, bet man šis vardas gražus ir neasocijuojasi su jokia pavarde
Muminuk, man šis variantas patinka labiau
Muminuk, man šis variantas patinka labiau
Gyvenimas gali iskresti poksta jei klaseje butu vienas vaikas vardu Grigas, o kitas tokia pavarde Mokytoja kviecia atsakinet, o kuriam neaisku.
QUOTE(sapniukass @ 2009 02 26, 12:29)
Gyvenimas gali iskresti poksta jei klaseje butu vienas vaikas vardu Grigas, o kitas tokia pavarde Mokytoja kviecia atsakinet, o kuriam neaisku.
o jei klasėje bus Tautvydas ir mano kolegos D. Tautvydo vaikas? arba Tauras ir A. Tauras? arba Kasparas ir S. Kasparas? Girdenis ir A. Girdenis?
-----------
gritte, nepasirašo mb šitam vardui, jau anuo ir vadina...
Man šis vardas gražus . Bet, jei turėčiau sūnų, negalėčiau jam duoti šio vardo vien dėl vyresnėlės dukters: Muzikos mokykloje ją moko groti mokytojas tokia pavarde, tai ji, vos tik išgirdusi "Grigas", netveria juoku. Sako, kad jai juokinga. Asociacijos...