Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

Apklausa: Ar/kokias vietas depiliuojate? (254 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Blueta @ 2009 02 10, 12:58)

Blueta, 10 Vas 2009 - 12:58, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Blueta, 10 Vas 2009 - 12:58, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Kas?

Kas?

Depiliacija nuo ranku blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiku mamaa @ 2009 02 10, 12:43)

vaiku mamaa, 10 Vas 2009 - 12:43, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

vaiku mamaa, 10 Vas 2009 - 12:43, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Ane unsure.gif ?
o man tai visai normaliai atrodo.Negi palikt tuos gyvaplaukius kai oda idegus o jie tokie sviesus lieka? man negrazu schmoll.gif
O dar baisiau atrodo pas ka tamsus ir juos palieka bujot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiku mamaa @ 2009 02 10, 11:43)

vaiku mamaa, 10 Vas 2009 - 11:43, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Neisivaizduojama procedura doh.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jau seniai galvoju pati isigyt profesionaliu priem. depiliacijai,kad ramiai sau namuose butu galima grazintis. Paieskojau internete info, tai tu depiliavimo priemoniu galybe,ne is namu nereik eiti,kad nusipirktum. Susisuko visai galva blink.gif
Mastau,ar nusipirkus vienokios firmos vasko kasetese sildytuva, pastarasis tiks kitos firmos vasko kasetems sildytis,ar jau nuolatos ir teks pirkti is to paties tiekejo g.gif
gal kuri turi tokia priemone namuose ir gali parekomenduoti.
p.s. o be "Nagavitos" Kaune gal zinot kitu firmu, platinanciu tokias priemones?
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2009 02 10, 09:15)

stafisss, 10 Vas 2009 - 09:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

stafisss, 10 Vas 2009 - 09:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Ar galima nusipirkti cukraus pastos ar tik pas kosmetologes ši procedūra daroma?

Ar galima nusipirkti cukraus pastos ar tik pas kosmetologes ši procedūra daroma?

user posted image
As pirkau toki vaska, cukraus pagrindu Eurokose. Kainavo apie 20 lt.

Galiu pasakyt kad reikia igudziu tokiem dalykam, nes nera taip lengva kaip maniau kad bus doh.gif Tai buvo mano pirmas bandymas depiliacijos (anksciau tik peiliukai ir kremai). Su kojom tai susidorojau siaip ne taip, o toliau taip ir sustojo reikalas - pabandziau ant pazastu - tai skauda ziauriai ir 90% plaukuciu vietoj doh.gif prie bikinio, po eksperimento su pazastim, net nelindau su tuom cukrum blush2.gif
Gal pasidalinsit kokiom paslaptim, kaip teisingai depiliacija daryt ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2009 02 10, 21:02)

chiquitka, 10 Vas 2009 - 21:02, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

chiquitka, 10 Vas 2009 - 21:02, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

user posted image

Galiu pasakyt kad reikia igudziu tokiem dalykam, nes nera taip lengva kaip maniau kad bus  doh.gif Tai buvo mano pirmas bandymas depiliacijos (anksciau tik peiliukai ir kremai). Su kojom tai susidorojau siaip ne taip, o toliau taip ir sustojo reikalas - pabandziau ant pazastu - tai skauda ziauriai ir 90% plaukuciu vietoj  doh.gif  prie bikinio, po eksperimento su pazastim, net nelindau su tuom cukrum blush2.gif 
Gal pasidalinsit kokiom paslaptim, kaip teisingai depiliacija daryt  ax.gif  4u.gif

user posted image

Galiu pasakyt kad reikia igudziu tokiem dalykam, nes nera taip lengva kaip maniau kad bus  doh.gif Tai buvo mano pirmas bandymas depiliacijos (anksciau tik peiliukai ir kremai). Su kojom tai susidorojau siaip ne taip, o toliau taip ir sustojo reikalas - pabandziau ant pazastu - tai skauda ziauriai ir 90% plaukuciu vietoj  doh.gif  prie bikinio, po eksperimento su pazastim, net nelindau su tuom cukrum blush2.gif 
Gal pasidalinsit kokiom paslaptim, kaip teisingai depiliacija daryt  ax.gif  4u.gif

Kokio ilgio plaukeliai turi būti? g.gif
Atsakyti
As depiliuojuosi karstu vasku ir kojas ir rankas ir bikini ir pazastis ir veida. smile.gif Mano nuomone visada viskas turi buti glotnu ir lygu. Nors pati esu kosmetologe, bet tai darausi jau nuo mazdaug 14-15 metu. ax.gif Plaukai atauga kaip tik visada silpnesni, nepriklausomai nuo to kuri vieta depiliuojama. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2009 02 10, 17:44)

stafisss, 10 Vas 2009 - 17:44, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

stafisss, 10 Vas 2009 - 17:44, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Na turi but paauge, ne poros dienu plaukeliai blush2.gif

QUOTE(KarolinaViktorija @ 2009 02 10, 18:04)

KarolinaViktorija, 10 Vas 2009 - 18:04, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

KarolinaViktorija, 10 Vas 2009 - 18:04, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

As depiliuojuosi karstu vasku ir kojas ir rankas ir bikini ir pazastis ir veida.  smile.gif Mano nuomone visada viskas turi buti glotnu ir lygu. Nors pati esu kosmetologe, bet tai darausi jau nuo mazdaug 14-15 metu.  ax.gif Plaukai atauga kaip tik visada silpnesni, nepriklausomai nuo to kuri vieta depiliuojama. smile.gif

As depiliuojuosi karstu vasku ir kojas ir rankas ir bikini ir pazastis ir veida.  smile.gif Mano nuomone visada viskas turi buti glotnu ir lygu. Nors pati esu kosmetologe, bet tai darausi jau nuo mazdaug 14-15 metu.  ax.gif Plaukai atauga kaip tik visada silpnesni, nepriklausomai nuo to kuri vieta depiliuojama. smile.gif

Gal galetum kaip profesionale pasidalint patirtimi ir papasakot kokiu paslapciu, nes pirmas depiliacijos vasku blynas mano kaip ir prisvylo, o taip norisi svarumo ir neoriklausomybes nuo peiliuku doh.gif verysad.gif. Kadangi negaliu eit pas profesionalus, tai noretusi namu salygom viska padaryt. Manau pagelbetum ne tik man, bet ir kitom mergaitem 4u.gif
Atsakyti
Na va tas labiausiai ir neramina, kad reikia laukti kol ataugs, o su cukraus pasta atrodo būtų žymiai paprasčiau smile.gif tik, kad nežinau kur gauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2009 02 10, 19:53)

stafisss, 10 Vas 2009 - 19:53, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

stafisss, 10 Vas 2009 - 19:53, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Na va tas labiausiai ir neramina, kad reikia laukti kol ataugs, o su cukraus pasta atrodo būtų žymiai paprasčiau  smile.gif tik, kad nežinau kur gauti  doh.gif

Na va tas labiausiai ir neramina, kad reikia laukti kol ataugs, o su cukraus pasta atrodo būtų žymiai paprasčiau  smile.gif tik, kad nežinau kur gauti  doh.gif

Taigi tai ir yra cukraus pasta - Eurokos paruotuvej pirkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiku mamaa @ 2009 02 10, 10:03)

vaiku mamaa, 10 Vas 2009 - 10:03, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

vaiku mamaa, 10 Vas 2009 - 10:03, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

BAISU

BAISU

QUOTE(vaiku mamaa @ 2009 02 10, 11:43)

Man tai labai baisu apžėlusios rankos doh.gif

Kartą girdėjau, kaip grupiokai aptarinėjo kaip baisiai atrodo kursiokės rankos apžėlę blink.gif Nors tikrai nebuvo taip baisu, kaip jie ten pasakojo (vasarą galima daug baisesnių vaizdų pamatyt, kai prasideda trumpų rankovyčių sezonas) tongue.gif Bet tada supratau, kad vyrai į tai kreipia dėmesį ir kartais dar ir kokį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2009 02 11, 00:28)

chiquitka, 11 Vas 2009 - 00:28, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

chiquitka, 11 Vas 2009 - 00:28, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Taigi tai ir yra cukraus pasta - Eurokos paruotuvej pirkau  4u.gif

Taigi tai ir yra cukraus pasta - Eurokos paruotuvej pirkau  4u.gif

Ne taip supratau blush2.gif pamaniau, kad kaip vaškas doh.gif reiks nusipirkti ax.gif
Atsakyti