Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

Apklausa: Ar/kokias vietas depiliuojate? (254 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
aš viską su epiliatorium pešu, peiliukų negaliu pakęsti, nes po to šeriai kažkokie atauga... man plaukeliai irgi labai linkę įauginėti, tai šveičiu odą kuo dažniau, geriausia priemonė tam - kavos tirščiai thumbup.gif
Atsakyti
man kazkas nutiko, jau daugiau nei metus, nebegaliu su epiliatoriumi , kazkaip skauda nerealiai doh.gif
Tokia nepakanti pasidariau smile.gif , o dar daktarai del venu nepatare, jo naudoti g.gif
teliko viena iseitis vasku, nes ir peiliukai nusibodo, bruzini bruzini, o kita diena vel spygliukai styro biggrin.gif
Atsakyti
nesutinku su tuo,kaip depiliacija nuo ranku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 02 09, 14:28)
o koki vašką naudoji? kiek tau tai kainuoja?

Nagavitoj yra pirkti 36 lt user posted image esu patenkinta, man kazkur 3 kartam uztenka su pazastukais ir bikini, sildau spec.inde, o kojom vat toki turiu user posted image 7 lt, sildau mikrobangej biggrin.gif ir dar juosteles 100 vnt-20LT. Zymiai pigiau gaunasi thumbup.gif o dar pliusas yra tas, kad nereikia niekur eiti, tartis, planuoti, skubeti ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiku mamaa @ 2009 02 09, 16:40)
Jus ka subludot doh.gif  baisu jei rankas depiliuoja,ar zinot kad atauks dvigubai didesni lotuliukas.gif

Nesublūdom schmoll.gif
Rankas depiliuoju jau nežinau kiek laiko, plaukai tikrai neatauga storesni- nei dvigubai, nei trigubai biggrin.gif

QUOTE(vaiku mamaa @ 2009 02 09, 18:11)
nesutinku su tuo,kaip depiliacija nuo ranku  schmoll.gif

Asmeniškai man, nedepiliuotos rankos atrodo vienodai "patraukliai" kaip ir nedepiliuotos kojos doh.gif Bet čia skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
nippe, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 02 09, 23:27)
Rankas depiliuoju jau nežinau kiek laiko, plaukai tikrai neatauga storesni- nei dvigubai, nei trigubai biggrin.gif

Kokiu budu depiliuoji rankas?

Kazkas rase "aisku vasku antakius". Kuo geriau nei pincetu?

O jus depiliuojate koju virsutine dali?

As sitoj srity nieko nekeiciu nuo paauglystes (daugiau nei 10 metu:):
Kojas (blauzdas): epiliatoriumi
Bikini: vasku (pas ta pacia kosmetologe biggrin.gif )
Pazastis: peiliuku

Vasara kartais depiliaciniu kremu rankas ir koju virsutine dali (pas mane plaukeliai sviesus, tai vasara prie idegusio kuno pasimato), nes epiliatoriumi jautru labai.

Pabandziau pylinga su kavos tirsciais, tai man per svelnu. Labai nebrangu ir gerai padedavo kosmetologes rekomenduotas pylingas: duso zele + susmulkinti zali kukuruzai (is prekybiniu centru).
Atsakyti
mergaites, del iauginejimo. butinai pasidarykite pylinga po proceduros 24 val begyje, tikrai pamatysite rezultata, kad plaukeliu zymiai maziau iaugs arba isviso ju neiaugs.

esme tokia, kad po depiliacijos, kartais lieka dalis svogunelio odos pavirsiuje, jo nenupilingavus, jis apsitraukia oda (Jis buna istrauktas is savo padeties, susisukes), pradejus jam leist plaukeli, plaukas auga neteisinga kryptimi po oda.

ir nereiks bijot iauginejimu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 02 10, 00:27)
nippe, ačiū 4u.gif

Ner uz ka smile.gif grazinkites i sveikata nail.gif flirt.gif
Atsakyti
BAISU
Atsakyti
QUOTE(vaiku mamaa @ 2009 02 10, 11:03)

Kas?
Atsakyti
Ar galima nusipirkti cukraus pastos ar tik pas kosmetologes ši procedūra daroma?
Atsakyti