aš viską su epiliatorium pešu, peiliukų negaliu pakęsti, nes po to šeriai kažkokie atauga... man plaukeliai irgi labai linkę įauginėti, tai šveičiu odą kuo dažniau, geriausia priemonė tam - kavos tirščiai

man kazkas nutiko, jau daugiau nei metus, nebegaliu su epiliatoriumi , kazkaip skauda nerealiai
Tokia nepakanti pasidariau
, o dar daktarai del venu nepatare, jo naudoti
teliko viena iseitis vasku, nes ir peiliukai nusibodo, bruzini bruzini, o kita diena vel spygliukai styro

Tokia nepakanti pasidariau

teliko viena iseitis vasku, nes ir peiliukai nusibodo, bruzini bruzini, o kita diena vel spygliukai styro

nesutinku su tuo,kaip depiliacija nuo ranku

QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 02 09, 14:28)
o koki vašką naudoji? kiek tau tai kainuoja?
Nagavitoj yra pirkti 36 lt

QUOTE(vaiku mamaa @ 2009 02 09, 16:40)
Nesublūdom

Rankas depiliuoju jau nežinau kiek laiko, plaukai tikrai neatauga storesni- nei dvigubai, nei trigubai

QUOTE(vaiku mamaa @ 2009 02 09, 18:11)
Asmeniškai man, nedepiliuotos rankos atrodo vienodai "patraukliai" kaip ir nedepiliuotos kojos

nippe, ačiū

QUOTE(Finna @ 2009 02 09, 23:27)
Rankas depiliuoju jau nežinau kiek laiko, plaukai tikrai neatauga storesni- nei dvigubai, nei trigubai

Kokiu budu depiliuoji rankas?
Kazkas rase "aisku vasku antakius". Kuo geriau nei pincetu?
O jus depiliuojate koju virsutine dali?
As sitoj srity nieko nekeiciu nuo paauglystes (daugiau nei 10 metu:):
Kojas (blauzdas): epiliatoriumi
Bikini: vasku (pas ta pacia kosmetologe

Pazastis: peiliuku
Vasara kartais depiliaciniu kremu rankas ir koju virsutine dali (pas mane plaukeliai sviesus, tai vasara prie idegusio kuno pasimato), nes epiliatoriumi jautru labai.
Pabandziau pylinga su kavos tirsciais, tai man per svelnu. Labai nebrangu ir gerai padedavo kosmetologes rekomenduotas pylingas: duso zele + susmulkinti zali kukuruzai (is prekybiniu centru).
mergaites, del iauginejimo. butinai pasidarykite pylinga po proceduros 24 val begyje, tikrai pamatysite rezultata, kad plaukeliu zymiai maziau iaugs arba isviso ju neiaugs.
esme tokia, kad po depiliacijos, kartais lieka dalis svogunelio odos pavirsiuje, jo nenupilingavus, jis apsitraukia oda (Jis buna istrauktas is savo padeties, susisukes), pradejus jam leist plaukeli, plaukas auga neteisinga kryptimi po oda.
ir nereiks bijot iauginejimu
esme tokia, kad po depiliacijos, kartais lieka dalis svogunelio odos pavirsiuje, jo nenupilingavus, jis apsitraukia oda (Jis buna istrauktas is savo padeties, susisukes), pradejus jam leist plaukeli, plaukas auga neteisinga kryptimi po oda.
ir nereiks bijot iauginejimu

BAISU
Ar galima nusipirkti cukraus pastos ar tik pas kosmetologes ši procedūra daroma?