Neryte kaip grazu
Neryte, tikrai labai grazu ir kruopstu
O as va cia internete aptikau.. visai tokiu idomiu yra..
O as va cia internete aptikau.. visai tokiu idomiu yra..
o as dar aptikau savo albume seniau darytus laivelius, va ten tai krapsciausi, nes emiau labai mazus svoguniukus ir purskiau krema su konditeriniu svirkstu
..eik tu sau, Neryt, nenervuok..
QUOTE(6663 @ 2009 02 25, 16:34)
o kas liepė manęs klausyt ir įlyst čia
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 25, 17:27)
Salotos su keptais kalmarais
man daros silpna........
QUOTE(6663 @ 2009 02 25, 16:16)
nenorejau
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 25, 16:27)
o siaube, kokios skanios salotos o kalmaru file kepei ant aliejaus, sviesto? kuom jie apvolioti?
pagarba ir tau
Neryte, cia jus taip kas vakara taip namuose valgot ar daznai sveciu turit??? Viskas labai gardu, mielai pasisveciuociau pas tave!!!
JoanaS, nuotraukos taip pat puikos!!! Tik kaip ten tie kalmarai? ar skanus? Kazkada seniai valgiau, bet labai nepatiko ir atbaide mane nuo ju, tai as mieliau krevetem pakeisciau!!!
JoanaS, nuotraukos taip pat puikos!!! Tik kaip ten tie kalmarai? ar skanus? Kazkada seniai valgiau, bet labai nepatiko ir atbaide mane nuo ju, tai as mieliau krevetem pakeisciau!!!
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 25, 17:46)
o siaube, kokios skanios salotos o kalmaru file kepei ant aliejaus, sviesto? kuom jie apvolioti?
pagarba ir tau
pagarba ir tau
aš perku tokiom šaldytoj juostelėm, tai atšildžius nuimu ploną skūrelę, pjaustau mažais gabaliukais ir niekur nebevolioju, kepu gerai įkaitintoj keptuvėj ant aliejaus po porą min iš abiejų pusių ir nuvarvinu ant servetėlės minusas tame, kad labai jie spragsi kepdami, atsargiai reikia
QUOTE(Koruklu @ 2009 02 25, 17:48)
Neryte, cia jus taip kas vakara taip namuose valgot ar daznai sveciu turit??? Viskas labai gardu, mielai pasisveciuociau pas tave!!!
mes čia visos pas ją ne tik, kad pasisvečiuot norėtume, bet ir pagyvent kokį mėnesiuką
man skanūs, mėgstu juos, visada naudoju būtent tokią filė, kepti reikia labai trumpai, kitaip pasidaro guminiai ir nesusikramto nenaudoju jokios druskos, nebent vos vos pipiriuko, jie iš savęs sakyčiau sūroki tokie krevetėm ir aš pasivaišinčiau, tik namuose neturiu