man asmeniskai skaniausi patiekalai gaunasi exprontu ir kai gaminu is to kas yra saldytuve, gera nuotaika ir siek tiek improvizacijos:)
neturiu nuotraukos bet va zukandukai:
suris (ivairiu rusiu tinka)
vynuoge
alyvuoge
viska suverti ant verinuku.
panasus receptukas buvo tik su kumpiu.
velykoms artejant uzkandukai pats tas:)
Sluoksniuotos teslos uzkandeles bus isbandytos
sveikutės, šaunuolės,
nežinau kur įdėti nuorodėlę su filmuota medžiaga kaip kepti kibinus ,tai dedu čia
http://gyvenimas.del...php?id=21083179
atsiprašau jai ne į temą.
nežinau kur įdėti nuorodėlę su filmuota medžiaga kaip kepti kibinus ,tai dedu čia
http://gyvenimas.del...php?id=21083179
atsiprašau jai ne į temą.
QUOTE(vovera @ 2009 04 01, 19:23)
Sluoksniuotos teslos uzkandeles
O sakykit, cia mieline, ar bemiele tesla?
QUOTE(Muske @ 2009 04 02, 15:45)
itariu, kad bemiele
QUOTE(Muske @ 2009 04 02, 16:45)
Nebeturiu pokelio Bet greiciausiai bemiele, nes ja tik atsildai, idedi i forma ir reikia palaikyti kokias 10 min, bet kodel tai neatsimenu. Kai labai skubu, tai ja atsildau mikrobangineje, tada dar tokia truputeli pasalusia dedu i skarda, idariuko ir viskas. Iskepa kaip reikiant
QUOTE(vovera @ 2009 04 02, 16:28)
Nebeturiu pokelio Bet greiciausiai bemiele, nes ja tik atsildai, idedi i forma ir reikia palaikyti kokias 10 min, bet kodel tai neatsimenu. Kai labai skubu, tai ja atsildau mikrobangineje, tada dar tokia truputeli pasalusia dedu i skarda, idariuko ir viskas. Iskepa kaip reikiant
turbut mantingos naudojai? melyna pakeli? jei taip tai bemiele
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 02, 18:10)
turbut mantingos naudojai? melyna pakeli? jei taip tai bemiele
Kad as ne Lietuvoj, tai perkuosi tesla vietines gamybos Manau, kad tikrai bemiele.
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 02, 18:57)
Super Turetu buti labai gaivios salotos Pavasari taip vitaminu norisi
QUOTE(Koruklu @ 2009 04 02, 19:19)
Koruklu, nuostabus sumustinukai! Man labai tas su omletu ir grybais patiko O kaip tu ji toki apvalu padarei? Ar kepei formeleje ar tiesiog supjaustei?
As kepiau ta omleta sufle formelese mikrobangeje. Suplakiau kiausini, ipyliau pieno, patepiau aliejum sufle forma, ipyliau kiausini, ir mikrobangeje per 1,5min iskepa. Bet ir paprastai galima supjaustyti su formele. Galima ir kvadratini, ir trikampi daryti.
Beja, mano vyras vakarienei degustavo sumustinius ir jam labiausiai patiko tas su kepintu pomidoru ir svogunu, bei kiausiniu. Man asmeniskai tas su ridikeliais.
Beja, mano vyras vakarienei degustavo sumustinius ir jam labiausiai patiko tas su kepintu pomidoru ir svogunu, bei kiausiniu. Man asmeniskai tas su ridikeliais.