Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis 3

QUOTE(Koruklu @ 2009 02 25, 17:48)
Neryte, cia jus taip kas vakara taip namuose valgot ar daznai sveciu turit???  g.gif  Viskas labai gardu, mielai pasisveciuociau pas tave!!! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ne kas vakara, bet arba draugai pas mus arba mes pas juos tai daznokai blush2.gif

QUOTE(JoanaS @ 2009 02 25, 17:54)
aš perku tokiom šaldytoj juostelėm, tai atšildžius nuimu ploną skūrelę, pjaustau mažais gabaliukais ir niekur nebevolioju, kepu gerai įkaitintoj keptuvėj ant aliejaus po porą min iš abiejų pusių ir nuvarvinu ant servetėlės  smile.gif minusas tame, kad labai jie spragsi kepdami, atsargiai reikia  smile.gif

mes čia visos pas ją ne tik, kad pasisvečiuot norėtume, bet ir pagyvent kokį mėnesiuką  bigsmile.gif

dekui, reiks kada butinai pasidarti, tik kad neuzmacius ar tokiu juosteliu, arba ziedai arba cieli, reiks turbut ciela nusipirkti ir susipjaustyt thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj, prijuokinai su tuo pagyvenimu, reikia vyra i kokia komandiruote issiusti ir prasom i "laisva plota" biggrin.gif

O siaip tai labai malonu, kad patinka mano patiekaliukai blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 25, 18:27)

dekui, reiks kada butinai pasidarti, tik kad neuzmacius ar tokiu juosteliu, arba ziedai arba cieli, reiks turbut ciela nusipirkti ir susipjaustyt thumbup.gif

aš galėsiu nufotografuot, kaip atrodo, rytoj vėl planuoju kažką su jais daryt, nes labai skanu man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 25, 18:34)
aš galėsiu nufotografuot, kaip atrodo, rytoj vėl planuoju kažką su jais daryt, nes labai skanu man  smile.gif

4u.gif lauksiu naujoviu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 02 25, 15:30)
Neryte, tikrai labai grazu ir kruopstu wub.gif

O as va cia internete aptikau.. visai tokiu idomiu yra..

O cia tai nerealus grozis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 25, 14:46)
stai mano vakar daryti laiveliai  ax.gif

Jau kaip apetitas sukyla į tokias užkandėles žiūrint wub.gif

QUOTE(JoanaS @ 2009 02 25, 16:27)
[i][color=purple]Salotos su keptais kalmarais  4u.gif

essen.gif oi, čia viskas mano skoniui thumbup.gif
Tikrai pasidarysiu drinks_cheers.gif

O mano mišrainytė nėra tokia jau puikiai atrodanti blush2.gif nemoku aš su tuo fotiku gražiai nufotkint blush2.gif
Rūkytos silkės mišrainė smile.gif

Reikės:
2 rūkytos silkės
1 agurkas
10 džiovintų slyvų
1 didelis obuolys, jei maži, tai 2
pipirų, druskos pagal skonį
majonezo ir grietinės po 1 v.š

Iš silkės išimti kaulus, nulupti odelę ir susmulkinti, agurką ir obuolį supjaustyti kubeliais, slyvas pjaustyti juostelėmis, viską sudėti į salotinę, sudėti majonezą ir grietinę , jei reikia druskos ir pipirų smile.gif Skanaus
user posted image
user posted image
Atsakyti
skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
JOLKA999 ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 02 25, 16:30)

O as va cia internete aptikau.. visai tokiu idomiu yra..

Nu jau grozis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 25, 17:27)
[i][color=purple]Salotos su keptais kalmarais  4u.gif

essen.gif
Atsakyti
sveikos, nesuprantu man raso "bendras failu dydis visrija nustatyta vietos limita" g.gif nu foto sumazinau viki minimalaus dydzio labai mazutes kodel nekelia?
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 02 21, 14:50)
Vafline pica
Vafliai
Majonezas
Kmynai
Tarkuotas suris (smulkiai)

Vafli istepti majonezu, plonai (nes jei storiau ilgiau reikia kepti orkaiteje, kitaip gaunasi labai minksti). Apibarstyti kmynais ir suriu. Kisti i orkaite ikaitinta 150laipsniu ir kepti tol kol suris issilydis.

paprasta ir originalu thumbup.gif
Atsakyti
vakar pažadėjau parodyt, kokią kalmarų filė perku, tai vat tokiais pagaliukais šaldyta būna, maišiuke po pusę kg

user posted image

o čia vėrinukai smile.gif

1. dešra, sūris, agurkas;
2. dešra, sūris, marinuotas svogūnėlis;
3. agurkas, kepta kalmarų filė, čili pipiro gabaliukas, marinuotas svogūnėlis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JoanaS: 26 vasario 2009 - 16:47