Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

As irgi laukiu kol musu fotografe (pazistama)atras laiko mane patokinti, labai noriu tureti savo pilvuziuko nuotraukas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(iliona @ 2006 11 06, 20:31)
kiek esu skaicius, tai man atrodo, kad va cia http://www.foto-jurate.lt Klaipedoj

o man nelabai patinka jos darbai ax.gif , buna ir grazesniu fotosesiju blush2.gif
Atsakyti
Na mes su vyru fotografavomes pas R. Čekanavičių. Likome begalo patenkinti. Aš norėjau meniškų nuotraukų, jas ir gavau. O redluke ir kainos kosminės, ir neštukės labiau į meniekienes panašios. Na čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 11 13, 12:14)
gal ji turi koki internetini puslapiuka kur galeciau paziureti jos darbelius?

www.skaiste.lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta @ 2006 11 14, 12:51)
www.skaiste.lt  ax.gif

ACIU 4u.gif
visai grazios jos nuotraukytes, taciau pilvuzu nuotrauku ten neradau g.gif , tai ar ji dar nedariusi tokiu fotosesiju ar tik parodyti nenorejo cool.gif
Atsakyti
Man tai cekanaviciaus foto visos vienodos. Visos kauno mamos jau pas cekanaviciu prisifotkine ir visos vienodos. As asmeniskai kai dar pasipusiu ieskosiu kokio nors kito fotografo smile.gif
Atsakyti
O ką jūs vežatės foto sesijai? Kokius nors rūbus ar kažką gaunate pas fotografą (-ę)?
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 11 15, 19:29)
ACIU  4u.gif
visai grazios jos nuotraukytes, taciau pilvuzu nuotrauku ten neradau  g.gif , tai ar ji dar nedariusi tokiu fotosesiju ar tik parodyti nenorejo  cool.gif

Ji tikrai yra darius ne vieną ir ne dvi nestuke.gif fotosesijas. Geriausia su ja pačia susitikt ir pakalbėt, tada ji parodys daugiau savo darbų. Taigi nieks nevers pas ją fotkintis jei nepatiks mirksiukas.gif

QUOTE(Smulkmena @ 2006 11 17, 15:21)
O ką jūs vežatės foto sesijai? Kokius nors rūbus ar kažką gaunate pas fotografą (-ę)?

Turbūt pas kiekvieną fortografą kitaip. Turbūt geriausia prieš kiekvieną sesiją geriausia pasikalbėt ir aptart, ko reikia, ko nereikia ir šiaip ko tikitės ir ko norit 4u.gif
Atsakyti
As tai pries pora savaiteliu pas Redita fotografavausi (kainu nezinau, nes gavau dovanu biggrin.gif ). Man labai patiko. Del vienodu nuotrauku tai nesutikciau, tiesiog pacioms reikia "namu darbelius" pasiruost. Pamastyt ko pacios norit, pasirink kelis rubeliu variantus. Tada tikrai bendros fantazijos vaisius nebus sablonas biggrin.gif
O fotografuoja 3 skirtingus variantus, tad kaip norit atrodyt tikrai verta pamastyt, o ne palik viska jai. Dabar labai sunku pasirink kurias foto pasidaryt, is tokios galybes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 11 20, 12:20)
as supratau, kad daugiau, tik is galybes sunku issirinkti

skambinausi paciai Redai, sake duoda tik skaidre su visa fotosesija(apie 200 foto), is jos reikia issirinkt dvi nuotraukas, jas sutvarko ir atiduoda a4 formato. Taigi uz 250 lt - 2 foto unsure.gif jei nori daugiau nuotrauku - papildomas mokestis.
ir beje girdejau,kad labai sunku rinktis, nes skaidreje nuotraukytes labai mazos...

o siaip Redluko nuotraukos man patinka. ir nesutinku su tuom kad ju foto visos vienodos. ka tada kalbet apie Cekanaviciu ?! doh.gif kiekvienam fotografui galima tai prikist.
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2006 11 20, 16:26)
skambinausi paciai Redai, sake duoda tik skaidre su visa fotosesija(apie 200 foto), is jos reikia issirinkt dvi nuotraukas, jas sutvarko ir atiduoda a4 formato.  Taigi uz 250 lt - 2 foto  unsure.gif  jei nori daugiau nuotrauku - papildomas mokestis.
ir beje girdejau,kad labai sunku rinktis, nes skaidreje nuotraukytes labai mazos...

is 200 nuotrauku reikia issirinkti tik dvi blink.gif doh.gif , juk tai neimanoma (bent jau man lotuliukas.gif ) ir uz jas sumoki 250 lt. tai labai brangu g.gif .... jau geriau darytu pvz. 20x30 ir duotu daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 11 20, 15:43)
is 200 nuotrauku reikia issirinkti tik dvi  blink.gif  doh.gif , juk tai neimanoma (bent jau man  lotuliukas.gif ) ir uz jas sumoki 250 lt. tai labai brangu  g.gif .... jau geriau darytu pvz. 20x30 ir duotu daugiau  rolleyes.gif

man irgi atrodo nerealu biggrin.gif doh.gif
kam tada tiek rubu temptis, gaisti tiek laiko ir isvis kam tiek daug nuotrauku daryt ? nebent su ta mintim, kad noresi pirkt daugiau. ydomu koks mokestis uz papildomas foto g.gif
Papildyta:

PRASAU PAREKOMENDUOKIT GERA FOTOGRAFE VILNIUJE smile.gif [COLOR=red]
Atsakyti
As labai noreciau nusifotkinti tik aisku kur kas veliau, mes dar maziukai ax.gif Bet va kad is cia kitu forumieciu idetu foto pamaciau, kad tai tikrai sunku. Nes kitos foto tokios nesubtlios, labiau matosi kad moteris su pilvu, o ne kad jis laukiasi, kad ji busima mama, tiesiog akcentuoji ne tie dalykai, isryskeja kokie minusai, trukumai, kazkas kas pas tave negrazu nedailu. Tai labai subtilu, tai reikia moketi. Aisku paciai mamai gal tai ir grazu, bet gi menas, jeigu grazu ir kitiems... 4u.gif Va as noreciau tokio fotografo, kuris nepaverstu manes pilvota stora neisvaizdzia boba ax.gif Kuris mane parodytu kaip zavia busima mama, savo pilvelyje turincia stebukla... nestuke.gif thumbup.gif Kazin ar Klaipedoje yra tokiu fotografu? g.gif
Atsakyti