Ačiū "rrr" už patarimą dar kartą pasiskambinti Čekanavičiui ir pasakyti, kad jau buvau su juo susitarusi. Iš tiesų Romas iškart pasakė, kad jeigu jau tarėmės, tai tikrai priims mane be jokių kalbų. O kai pirmąkart skambinau, iš to netikėtumo nepaminėjau, kad buvom susitarę, nes labai susinervinau išgirdusi neigiamą atsakyma.... Na bet dabar jau sėkmingai įsiamžinau savo pilvuką ir telieka laukti nuotraukyčių Gaila, kad jas sutvarkys ir atiduos tik po 1-2mėn. Kadangi paveikslavo mane pagal 'seną tvarką', tai fotosesija man kainuos tik 100lt. Pagal 'naują tvarką' fotosesija kainuoja 250lt. Matomai norinčių nesumažėjo, tai neturėdamas kur dingti, Romas užkėlė kainą...
QUOTE(ruttela @ 2006 09 06, 10:57)
Kadangi paveikslavo mane pagal 'seną tvarką', tai fotosesija man kainuos tik 100lt. Pagal 'naują tvarką' fotosesija kainuoja 250lt. Matomai norinčių nesumažėjo, tai neturėdamas kur dingti, Romas užkėlė kainą...
o kuo skiriasi sena tvarka nuo naujos? tik kaina?
Neryte,
Pas Čekanavičių už naują padidintą kainą lygtai gauni daugiau privalumų, t.y. didesnė kokybė (foto gali spausdinti ne tik A4 formato, bet ir A2), gal daugiau foto ir pan. Tiklsiai nenorėjau klausinėti, nes man nelabai aktualu buvo, o be to jis kai užsiveda kalbėt, tai nėra galo ...
Nikotina,
Aš fotografavausi lygiai 8 mėnesių, tačiau manau, kad tai labai individualu. Juk ir mūsų pilvukai auga labai nevienodai, pas vienas greičiau, pas kitas - vėliau. Aš tau patarčiau pasiauginti pilvuką, nes kuo jis didesnis, tuo gražiau (bent jau man) . Bet ir neperlaukti, nes ką gali žinoti: gal ištinsi į pabaigą, arba priaugsi daug svorio, arba anksčiau pagimdysi ir pan. Be to, tarkis su fotografu iš anksto, nes gal galės tave priimti tik po 2-3sav., gal atsiras šiaip kokių nesklandumų (kaip man buvo: fotografui prasidėjo radikulitas būtent tą dieną, kai turėjau paveiksluotis, tai teko atidėt kelioms dienom). Na žodžiu kai jausiesi pati sau l.graži, tada ir eik. O man teko matyti nėštukių ir 6 mėnesių, ir kelios dienos prieš gimdymą, tai visos vienodai gražiai atrodo . Sėkmės !
Pas Čekanavičių už naują padidintą kainą lygtai gauni daugiau privalumų, t.y. didesnė kokybė (foto gali spausdinti ne tik A4 formato, bet ir A2), gal daugiau foto ir pan. Tiklsiai nenorėjau klausinėti, nes man nelabai aktualu buvo, o be to jis kai užsiveda kalbėt, tai nėra galo ...
Nikotina,
Aš fotografavausi lygiai 8 mėnesių, tačiau manau, kad tai labai individualu. Juk ir mūsų pilvukai auga labai nevienodai, pas vienas greičiau, pas kitas - vėliau. Aš tau patarčiau pasiauginti pilvuką, nes kuo jis didesnis, tuo gražiau (bent jau man) . Bet ir neperlaukti, nes ką gali žinoti: gal ištinsi į pabaigą, arba priaugsi daug svorio, arba anksčiau pagimdysi ir pan. Be to, tarkis su fotografu iš anksto, nes gal galės tave priimti tik po 2-3sav., gal atsiras šiaip kokių nesklandumų (kaip man buvo: fotografui prasidėjo radikulitas būtent tą dieną, kai turėjau paveiksluotis, tai teko atidėt kelioms dienom). Na žodžiu kai jausiesi pati sau l.graži, tada ir eik. O man teko matyti nėštukių ir 6 mėnesių, ir kelios dienos prieš gimdymą, tai visos vienodai gražiai atrodo . Sėkmės !
Aš sekmadienį buvau pas jį fotkintis pagal naują tvarką. Tai pagal tą naują tvarką gauni visą absoliučiai žalią, netvarkytą medžiagą kiek prifotkina(mums gavosi apie 350 kadrų) surašytą į DVD(turbūt pagal seną tvarką tos medžiagos neatiduoda?), iš jų išsirenki namie(galima turbūt ir pas jį, jei nori) 10 labiausiai tau patikusių kadrų, kuriuos jis sutvarko ir atiduoda visus tuos 10 (spalvotus ir nesplavotus) aukščiausios kokybės, kad gali atsispausdinti net A2 formate, tik aišku sutvarko kaip jis sakė maždaug per 1,5mėnesio. Ir dar, pagal naują tvarką pasirašoma sutartis, kurioje gali atsisakyti leisti fotomenininkui viešinti bet kokiu būdu tavo nuotraukas, kas mums su vyru buvo labai svarbu(jei gerai supratau, anksčiau jis nesiimdavo fotkinti, jei negalėdavo naudoti tos medžiagos parodoms ar pan.) Aš visai nenorėčiau atėjus į kokią parodą, ar įlindus į internetą išvysti savo nuotrauką , nes fotkinamės su vyru sau, o ne visuomenei Tiesa, nors sakė kad mes užtruksim maždaug 2 valandas pas jį, deja, dėka to paties plepumo (kas man visai netrukdė, o kaip tik maloniai nuteikė, nes atėjus fotkintis iš kart nereikėjo pult nusirenginėt kaip į konvejerį, o pradžioj jis pasisodino mus, viską nuodugniai paaiškino) sugaišome daugiau nei 3 valandas ir likome labai patenkinti abu su vyru Jei kas turi klausimų, rašykit į AŽ, mielai atsakysiu Ai, dar kaina pagal naują tvarką 250Lt
QUOTE(greta s @ 2006 10 02, 16:57)
Sveikos,mamytės! Aš taip pat fotografuoju besilaukiančias moteris.Esu Vilniuje.
Man malonu,jei pažiūrėsit mano puslapėlį. www.gfoto.tai.lt Sėkmės!
LAbai grazios vaikuciu nuotraukos 10 balu
QUOTE(greta s @ 2006 10 02, 17:57)
Sveikos,mamytės! Aš taip pat fotografuoju besilaukiančias moteris.Esu Vilniuje.
labai grazios nuotraukos, tokios menines, labai man patiko
QUOTE(Nerytė @ 2006 09 04, 13:56)
taip ji vardu Redita.... jau radau jos kontaktus jei kuria nors domina tai www.redluk.lt
bet... kiek maciau jos darytu nuotrauku visos labai jau sabloniskos ir vienodos...
o kaip Klaipedoj, ar yra tokiu fotografu? noretusi ka nors grazaus atminimui palikt, nes kolkas vienintele nuotrauka, kur as su pilvuku, tai per tevu baliu, kur as kopustu salotas sveiciu is didziules lekstes
kiek esu skaicius, tai man atrodo, kad va cia http://www.foto-jurate.lt Klaipedoj
QUOTE(iliona @ 2006 11 06, 17:35)
Taip noreciau su visa seimyna ir savo pilvuku (kol dar "nesprogau") nusifotografuot, bet matau visos raso apie Kauno fotografus. Gal kas zino Vilniuje koki gera fotografa?
na as irgi labai ieskojau ir nieko gero neradau , va redluk neblogai foto daro , bet kad jau pinigelius plesia nerealius 300lt uz 2 foto na bent jau man tai per brangu buvo tai susiradau pati fotografa ir pagalvojau kaip bus taip bet noriu foto tai va ir nesigailiu nei kiek tik gail;a kad pamirsau kad norejau foto su pliku pilvuku bet ir sitos man atrodo
tai va padare mums 8 foto , irase i kompakta jas tai mes sumokejome 100lituku
QUOTE(erikiuxxx @ 2006 11 07, 19:46)
tai va padare mums 8 foto , irase i kompakta jas tai mes sumokejome 100lituku
kas per fotografas? Gal galima jo kontaktus?