Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(ruttela @ 2006 08 11, 12:54)
Oi kaip liūdna, Romas Čekanavičius jau nebefotografuoja nėščiųju verysad.gif  Dar prieš gerą mėnesį su juo derinau, kad ateisiu pasifotografuot, tik dar noriu pasiaugint pilvuką, o šiandien paskambinusi gavau atsakymą, kad jis dabar kažkokiais dideliais projektais užsiėmęs ir nebepriims.  verysad.gif  Tai kaip šaltu dušu nupylė, tiek laukiau, tiek norėjau, o dabar sėdžiu visa nuliūdusi ir nebežinau, ką daryt... Gal kas žinote, į kokią fotostudiją būtų galima kreiptis Kaune ? Ar eiti į pirmą pasitaikiusią ?

Ruttela ,

Jei anksciau kalbejaisi su cekanavicium ir buvot kazka aptare , tik lauket kol pilvukas paaugs -jis priima fotografuoti tuos , su kuriais anksciau buvo taresis ir tuos , kurie jau fotografavosi .
Atsakyti
Pastaruoju metu tiek spaudoj, tiek televizijoj teko išgirsti apie vis populiarėjantį nėščiųjų įsiamžinimą. Ar bandėt jau kas nors iš čia besilankančių? Ką rekomenduotumėt?
Atsakyti
As irgi labai noriu apsilankyti pas profesionalu fotografa. Rekomendavo toki Cekanaviciu Kaune. Tik reiktu paskubeti, nes iki gimdymo liko 3 savaiteles. Jo darbus gali pamatyti www.cekanavicius.lt
Atsakyti
Nejuokaukit, mamytes, kad Cekanavicius nebefotikina! Siandien zadejau skambinti ir tartis del sesijos. Auginau nestuke.gif , liko 3 savaiteles ir se tau kad nori. Einu paskambinti... Tai va, ka tik paskenejau su juo (ale ir plepus smile.gif) Zodziu, viska jis fotografuoja, bet kuriuo paros metu. Tai jau siandien vakare su vyru apsitarsim kada lekiam blush2.gif
Atsakyti
as irgi vakar buvau issigandus, kad teks vykt i Klaipeda meniniu nuotraukyciu, taciau mano dziaugsmui, Cekanavicius nors diena ir neatsake i mano skambuti, vakare pats perskambino rades praleista nepazystama mano skambuti, ir net neuzsimine, kad nebeteikia siu paslaugu. Tikrai labai plepus vyrukas, as su vyru zygiuosiu rugsejo 3d.(sekmadieni) i fotosesija:) Zinote, labai patogu, kad jis poilsio dienomis sutinka dirbti, nes vien del fotosesijos vyrui paprasta diena mesti darbus butu ne kas...
Atsakyti
sveikos mamytes patarkit kur rast vilniuj gera fotografa sad.gif
o mazdaug kiki pilvuka jus fotkinat? na mazdaug jau keliu saviteliu nestuke.gif
dekoju biggrin.gif
Atsakyti
aš ir kaip buvau nėščia, pasidariau nuotraukyčių thumbup.gif buvau jau 8mėn nėščia. o fotkinaus Kaune, pas Geležiūtę, senamiestį prie rotušės, man asmeniškai labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuska13 @ 2006 08 23, 18:01)
as irgi vakar buvau issigandus, kad teks vykt i Klaipeda meniniu nuotraukyciu, taciau mano dziaugsmui, Cekanavicius nors diena ir neatsake i mano skambuti, vakare pats perskambino rades praleista nepazystama mano skambuti, ir net neuzsimine, kad nebeteikia siu paslaugu.

na va smile.gif
o pries kiek laiko pas ji reikia uzsirasyti ?
Atsakyti
Na, man asmeniškai nėra labai gražu tos nėštukių foto, bet tai skonio reikalas. O jeigu reiktų rinktis ar Čekanavičius, ar Geležiūtė, rinkčiausi pirmąjį. Darbai bent jau skoningesni, nors pats asmuo man ne prie širdies. Profesionalias foto gali padaryti ir "ne profesionalas", pasiklausinėkite savo pažįstamų, pažiūrėkite jų foto, gal kur nors rasite pasislėpusį talentą?
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2006 08 28, 22:38)
na va  smile.gif
o pries kiek laiko pas ji reikia uzsirasyti ?

tai kaip matai, as tariausi rugpjucio 22 d. rugsejo 3 dienai, taciau manau kad cia viskas priklauso nuo jo uzimtumo, kuo anksciau pasiskambinsi, tuo platesnes galimybes paciai bus rinktis tinkama laika
Atsakyti
As va dabar perziurejau Cekanaviciaus tinklapi, niu ir likau suzaveta nestukiu fotkemis bigsmile.gif Niu bet jau gimdymu akimirku gal neamzinciau...cia aisku mano nuomone, yra kas ir filmuoja visa gimdymo veiksma ir sukakus vaikeliui 16 - ima ir padovanoja...kaip kas ismano...
Bet as tai tikrai pasipuscius leksiu Kaunan fotkintis, mano brangusis turbut kad tik kompanija palaikys, bet pozuoti nepriversiu, drovus mat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O kazin makiaza ten padaro, ar reikia jau pasidarisu atlekti?

Ta aktore raudonomis garbanomis zinau, skaiciau nemazai apie ja "Zmonese" , prisimenu tik varda Regita (Redita), o pavardes nepamenu, bet ji su vyru irgi fotkina nesciukes ir gan meniskai...
Atsakyti
QUOTE(panteRa25 @ 2006 09 03, 16:55)

Ta aktore raudonomis garbanomis zinau, skaiciau nemazai apie ja "Zmonese" , prisimenu tik varda Regita (Redita), o pavardes nepamenu, bet ji su vyru irgi fotkina nesciukes ir gan meniskai...

taip ji vardu Redita.... jau radau jos kontaktus rolleyes.gif jei kuria nors domina tai www.redluk.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 04 rugsėjo 2006 - 14:04