Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

Siemkute, redluko internetinis adresas toks ir yra www.redluk.lt Ten rasi ir kontaktinius telefonus bei nuotraukytes.
Atsakyti
QUOTE(Zioge @ 2006 05 12, 12:47)
Siemkute, redluko internetinis adresas toks ir yra www.redluk.lt  Ten rasi ir kontaktinius telefonus bei nuotraukytes.

man tai neatsidaro ju puslapis... schmoll.gif
Atsakyti
Na, mano nuomonė apie RedLuk tai kritiška. Patiko tik keletas nėščiųjų nuotraukų. Orginalumo trūksta, konteksto ir veiksmo. Toks vaizdas, kad užtenka pilvą parodyt ir jau gražu. Per mažai jausmingumo, nestsispindi mamyčių auros.
Pas Čekanavičių tai mamytės jausmingesnės (bent jau veidai su išraiška), na bet nuotraukos tai tikrai visos vienodos ir labai tamsios. Prie mano ginekologės kabo didelė nuotrauka jo daryta, tai mes jau su vyru aptarėm, kad labai niūru. Toks vaizdas, kad gedulo skraistėm jos apsigobę.
Žiūrėsim kaip man fotosesija pasiseks ax.gif Važiuoju pas savo pusbrolį, jis man dar nuo pernai skolingas fotosesiją biggrin.gif Jeigu man labai patiks, tai ir jums parekomenduosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikasiene @ 2006 05 26, 10:37)
Žiūrėsim kaip man fotosesija pasiseks  ax.gif  Važiuoju pas savo pusbrolį, jis man dar nuo pernai skolingas fotosesiją  biggrin.gif Jeigu man labai patiks, tai ir jums parekomenduosiu  drinks_cheers.gif

Tai kaip atsiliepimai? Laukiu-nesulaukiu... Aš irgi žiauriai noriu nusifotografuoti. Bet Redluk'as man nelabai, nes ir lupa pinigus už nieką. Cekanavicisu man siaip nieko, bet suitnku su tavimi, kad truputuką niūrokios fotkės. Viena iš mūsų liepinukių Klaipėdoje fotkinosi pas kažkokią moterį, na, jau fotkių grožis... doh.gif Bet taip toli... Todėl ieškau ką nots arčiau... Gal kas ką rekomenduos? Baigiu nusišauti...
Atsakyti
Brangiosios mamytes,nesmerkit manes ir mano nuomones.Nejau Jums taip svarbu fotografuotis pas zymius menininkus ir dar nescioms,jau geriau tuos pinigelius skirkit busimo vaikelio rubeliams ir zaisliukams.Tikrai nemanau ,kad kiti zmones ziures i jusu dideli pilvuka nestuke.gif (tegu tuo dziagiasi vyras ir vyresnieji vaikai).Juk galima nusifotografuoti savo fotoaparatu i padaryti viena nuotraukele,kuria ir idesite i savo vaikelio albuma(taip as padariau) ir tikrai to uztenka. rolleyes.gif
Atsakyti
tikrai neuzhtenka biggrin.gif su sawo muiline shimtu shimtus foto pridariau ir manau kad ir dar po 10 metu nieko panashaus neisheitu y prof fotografo daryta foto smile.gif ir visiems pazhystamiems buvo ydomu pazhiuret biggrin.gif mama netdraugems rode biggrin.gif
ash fotkinaus pas cekanavichiu smile.gif mano foto jo tituliniam dabar ydeta blush2.gif nors labiausiai man patiko kad ja pakabino prie kauno maximos antiabortinej reklamoj smile.gif kai ta primine, labai padejo atsilaikyt priesh siulanchius atsikratyt antru vaikuchiu rolleyes.gif
o jo foto man super. reik skirt kur grazhu, o kur menishka, bet man ir tas ir tas tinka biggrin.gif o del to niurumo tai man tada kaip tik ishryshkeja visa nuotaika nuotraukoj, del to ir rinkaus butent sita fotografa. po to dar fotkinom gimdyma ir gimusia mazhe, antra irgi fotkinsiu. man didelis pliusas kad atiduoda visas foto - laaabai patiko tikrai ne 3 ir ne 6ish visu, pasidarai kiek nori ir kada nori smile.gif gimdymas nachaliavnai, o po to ir uzh gimusios man astrodo nemokejom smile.gif ir shiaip zhmogus malonus smile.gif

del redluk tai man ten tiesiog grazhios moteru nuotraukos smile.gif su vaikuchiais kazhkas ydomiau kartais padaryta smile.gif o jurates vaikai tai super, ash dar palangoj kazhkokioj studijoj uzhtikau jos albuma - nu tikrai kiekviena foto ydomi, pas ja irgi norechiau visai kada ishtaikyt proga ir dukra atwezht smile.gif o neshtukes kazhkokios keistos, man vis atrodo ne y tema, ne vietoj. man vos pora patiko, o ir tos tokios "popsishkos" biggrin.gif nu bet svarbiausia kad pachiai mamytei tiktu ir patiktu, graxhios foto kazhkaip paivairina, palinksmina, praturtina ta etapa smile.gif
Atsakyti
merginos o kur galima pamatyti cekanaviciaus
darbu? gal yra internetinis psl?
ir mazdaug kokia kaina pas ji?
Atsakyti
QUOTE(rasasukyte @ 2006 07 08, 19:40)
Brangiosios mamytes,nesmerkit manes ir mano nuomones.Nejau Jums taip svarbu fotografuotis pas zymius menininkus ir dar nescioms,jau geriau tuos pinigelius skirkit busimo vaikelio rubeliams ir zaisliukams.Tikrai nemanau ,kad kiti zmones ziures i jusu dideli pilvuka nestuke.gif (tegu tuo dziagiasi vyras ir vyresnieji vaikai).Juk galima nusifotografuoti savo fotoaparatu i padaryti viena nuotraukele,kuria ir idesite i savo vaikelio albuma(taip as padariau) ir tikrai to uztenka. rolleyes.gif

na kad vaikelio rubeliams ir zaisliukams skirti tuos pinigelius,tai dar pasigincyciau... g.gif gi koks skirtumas,ar tures vienu dideliu meshkinu pliushiniu daugiau ar maziau? ax.gif o man pasakojo,kad pries 4 metus viena fotografavosi savo pilvuka su vyru,dabar rodo savo dukrytei,aishkina kas ten,tai ji tokia laiminga.manau,kad nestuke.gif grazuji perioda tikrai butina iamzinti wub.gif tik velgi,aisq,pagal pinigine viskas...bet bent jau mes tai tikrai eisim si menesi pozuoti,bus virsh 7 men,tai pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2006 07 25, 13:29)
merginos o kur galima pamatyti cekanaviciaus
darbu? gal yra internetinis psl?
ir mazdaug kokia kaina pas ji?

Yra puslapis:
www.cekanavicius.lt
Atsakyti
Sveikos,mamytes smile.gif Labai prasau parekomenduokit moteri fotografe Vilniuj.Labai prasau.Mano pilvukas islys turbut tik ziema,bet jau noreciau zinot kur galeciau kreiptis del meniniu nuotrauku.
Atsakyti
Oi kaip liūdna, Romas Čekanavičius jau nebefotografuoja nėščiųju verysad.gif Dar prieš gerą mėnesį su juo derinau, kad ateisiu pasifotografuot, tik dar noriu pasiaugint pilvuką, o šiandien paskambinusi gavau atsakymą, kad jis dabar kažkokiais dideliais projektais užsiėmęs ir nebepriims. verysad.gif Tai kaip šaltu dušu nupylė, tiek laukiau, tiek norėjau, o dabar sėdžiu visa nuliūdusi ir nebežinau, ką daryt... Gal kas žinote, į kokią fotostudiją būtų galima kreiptis Kaune ? Ar eiti į pirmą pasitaikiusią ?
Atsakyti
Sveikos. Aš irgi pasirinkau Čekanavičių. Jo nuotraukos man labai patiko. Labai jau meniškos, o va redluke per daug spalvų. mamytės labiau į maniekenes panašios. Bet beabėjo kiekvieną turi savo nuomone ir pasirenka pagal skonį.
Čekanavičius ir man sakė, kad dabar maždaug 2 mėn. neštukių nepriims, nes turi daug projektų ir parodų. Bet kai pasakiau, kad mes su juo kalbėjomes dar liepą ir jis pasakė paskambinti rugpjūtį ir tada tiksliai susitarsime, tada jis dar paklausė kada man gimdyti ir galiausiai pasakė, kad jeigu pažadėjo negali man atsakyti lotuliukas.gif Taip kad trečiadienį su MB varome į fotosesiją. Na nuskilo thumbup.gif
Atsakyti