Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

Fotografuoju nėštuke, kūdikėlius ir vaikučius.

www.ritafoto.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 09 30, 12:09)
Nera pas ji jokiu eiliu.
Siaip antra karta tikrai nesirinksiu Cekanaviciaus  mirksiukas.gif , yra lygiai tokiu paciu geru fotografu/fotografiu uz mazesne kaina ir daugiau nuotraukeliu padaro  4u.gif

kodel nesirinktum?
Papildyta:
QUOTE(Rituliabar @ 2009 09 30, 13:21)
Fotografuoju nėštuke, kūdikėlius ir vaikučius.

www.ritafoto.lt  4u.gif

kokiam mieste? smile.gif
Atsakyti
Nieko nenoriu izeisti, bet man asmeniskai pacios graziausios nestukes yra apsirengusios blush2.gif Bet dabar matyt yra mada fotografuoti jas nuogas ax.gif Na kokio vienoi-kitoi foto, gal ir nieko parodyti savo pilvuka, bet kai pamatai vos ne visa serija issirengusiu nestukiu blink.gif atrodo, lyg buvo pozuota kokiam aktui blush2.gif
Cia tik mano nuomone 4u.gif Bet idomu butu padiskutuoti biggrin.gif
Atsakyti

besilaukiancias mamytes, kudikelius nebrangiai fotografuoja:

Balticromance fotografai

http://www.didysisve...mas-100738.html

Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 09 30, 13:04)
kodel nesirinktum?

na pirmiausia, tai del kainos. antra, teko kelis k. skambinti ir rasyt email'us kol nuotraukas patvarke (atsiemiau po 7 menesiu, tai jei nebuciau paskambinus, kazin ar isvis patys butu kada atidave). trecia, antra k. neidomu pas ta pati, nes kiek maciau jo fotosesiju, visu gi vienodas braizas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 09 30, 19:45)
na pirmiausia, tai del kainos. antra, teko kelis k. skambinti ir rasyt email'us kol nuotraukas patvarke (atsiemiau po 7 menesiu, tai jei nebuciau paskambinus, kazin ar isvis patys butu kada atidave). trecia, antra k. neidomu pas ta pati, nes kiek maciau jo fotosesiju, visu gi vienodas braizas smile.gif

hmm niu septyni menesiai tai tikrai nemazai, kas be ko kiekviena jau butu sarsala pakelus, na del vienodumo, tai nelabai suprantu ka galima su nesciosiomis islauzti, juk panasiai visi fotografuoja pilva, tevelio apkabinimai aplink pilvuza, skarom apvyniotos mamytes ir pan, o ka ten daugiau sugalvosi? be to kas be ko kiekviena mamyte turi savu fantaziju, kaip ji noretu but iamzinta nuotraukose, ir kas be ko kiekvienas fotografas atsizvelgs i norus. vat pazystamu pazystama fotografavosi rugiu lauke, niu tikrai gal ir nieko, bet vat jei mano pilvuzas bus didelis tik ziema, tai nemanau kad noreciau gulineti ant ledo ir pozuoti, taip kad kiekvienam savo wink.gif
Atsakyti
Perzvelgiau cekaviciaus nestuke.gif foto internete..na man kazkaip schmoll.gif g.gif kazkaip dauguma vulgarokos .. bet zinoma ciatik mano nuomone smile.gif as pati noreciau kokios meniskai padarytos subtilios nuotraukytes.. 4u.gif bet nuogu "papu" nesinori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliuks @ 2009 10 01, 17:16)
Perzvelgiau cekaviciaus  nestuke.gif foto internete..na man kazkaip  schmoll.gif  g.gif kazkaip dauguma vulgarokos .. bet zinoma ciatik mano nuomone smile.gif as pati noreciau kokios meniskai padarytos subtilios nuotraukytes.. 4u.gif  bet nuogu "papu" nesinori doh.gif

pritariu visu 100 4u.gif procentu
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2009 10 01, 18:43)
pritariu visu 100 4u.gif procentu

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gali parekomenduoti gera fotografa Vilniuje... g.gif
Noreciau jau isbandziusiu mamyciu rekomendaciju.
Atsakyti
laba,
sakykit gal zinote kas klaipedoje fotografuoja nestukes, ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2009 10 01, 22:42)
Gal kas gali parekomenduoti gera fotografa Vilniuje... g.gif
Noreciau jau isbandziusiu mamyciu rekomendaciju.

http://fotopastele.blogspot.com/

čia nuogų "papų" nebus wink.gif.
Atsakyti