Fotografuoju nėštuke, kūdikėlius ir vaikučius.
www.ritafoto.lt
QUOTE(priklausomybe @ 2009 09 30, 12:09)
Nera pas ji jokiu eiliu.
Siaip antra karta tikrai nesirinksiu Cekanaviciaus , yra lygiai tokiu paciu geru fotografu/fotografiu uz mazesne kaina ir daugiau nuotraukeliu padaro
Siaip antra karta tikrai nesirinksiu Cekanaviciaus , yra lygiai tokiu paciu geru fotografu/fotografiu uz mazesne kaina ir daugiau nuotraukeliu padaro
kodel nesirinktum?
Papildyta:
QUOTE(Rituliabar @ 2009 09 30, 13:21)
kokiam mieste?
Nieko nenoriu izeisti, bet man asmeniskai pacios graziausios nestukes yra apsirengusios Bet dabar matyt yra mada fotografuoti jas nuogas Na kokio vienoi-kitoi foto, gal ir nieko parodyti savo pilvuka, bet kai pamatai vos ne visa serija issirengusiu nestukiu atrodo, lyg buvo pozuota kokiam aktui
Cia tik mano nuomone Bet idomu butu padiskutuoti
Cia tik mano nuomone Bet idomu butu padiskutuoti
besilaukiancias mamytes, kudikelius nebrangiai fotografuoja:
Balticromance fotografai
http://www.didysisve...mas-100738.html
QUOTE(slitka @ 2009 09 30, 13:04)
kodel nesirinktum?
na pirmiausia, tai del kainos. antra, teko kelis k. skambinti ir rasyt email'us kol nuotraukas patvarke (atsiemiau po 7 menesiu, tai jei nebuciau paskambinus, kazin ar isvis patys butu kada atidave). trecia, antra k. neidomu pas ta pati, nes kiek maciau jo fotosesiju, visu gi vienodas braizas
QUOTE(priklausomybe @ 2009 09 30, 19:45)
na pirmiausia, tai del kainos. antra, teko kelis k. skambinti ir rasyt email'us kol nuotraukas patvarke (atsiemiau po 7 menesiu, tai jei nebuciau paskambinus, kazin ar isvis patys butu kada atidave). trecia, antra k. neidomu pas ta pati, nes kiek maciau jo fotosesiju, visu gi vienodas braizas
hmm niu septyni menesiai tai tikrai nemazai, kas be ko kiekviena jau butu sarsala pakelus, na del vienodumo, tai nelabai suprantu ka galima su nesciosiomis islauzti, juk panasiai visi fotografuoja pilva, tevelio apkabinimai aplink pilvuza, skarom apvyniotos mamytes ir pan, o ka ten daugiau sugalvosi? be to kas be ko kiekviena mamyte turi savu fantaziju, kaip ji noretu but iamzinta nuotraukose, ir kas be ko kiekvienas fotografas atsizvelgs i norus. vat pazystamu pazystama fotografavosi rugiu lauke, niu tikrai gal ir nieko, bet vat jei mano pilvuzas bus didelis tik ziema, tai nemanau kad noreciau gulineti ant ledo ir pozuoti, taip kad kiekvienam savo
QUOTE(zvirbliuks @ 2009 10 01, 17:16)
Perzvelgiau cekaviciaus foto internete..na man kazkaip kazkaip dauguma vulgarokos .. bet zinoma ciatik mano nuomone as pati noreciau kokios meniskai padarytos subtilios nuotraukytes.. bet nuogu "papu" nesinori
pritariu visu 100 procentu
Gal kas gali parekomenduoti gera fotografa Vilniuje...
Noreciau jau isbandziusiu mamyciu rekomendaciju.
laba,
sakykit gal zinote kas klaipedoje fotografuoja nestukes, ir kokia kaina?
sakykit gal zinote kas klaipedoje fotografuoja nestukes, ir kokia kaina?
QUOTE(emb @ 2009 10 01, 22:42)
Gal kas gali parekomenduoti gera fotografa Vilniuje...
http://fotopastele.blogspot.com/
čia nuogų "papų" nebus .