Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

kaip stropiai sekate sia tema g.gif ...
aisku, kad tema ne apie tai wink.gif tiesiog jauciau pilietine pareiga ispeti apie tokias.... nesurandu kulturingu zodziu ..
Atsakyti
As irgi fotografavausi budama nescia - labai grazu... Liks geras prisiminimas kai maziukas dar manyje gyveno wub.gif
Galiu parekomenduoti savo fotografe: jauna fotografe daro labai fainas meniskas nuotraukas, specializuojasi siaip vaiku fotografijoj, bet fotkina ir nestukes. Fotografuoja pas save studijoj ir namuose, kur jums patogiau. Nuotraukos tikrai thumbup.gif ir fotografuoja palyginti su kitais pigiai bigsmile.gif
Jolanta 865743291 jolasiukas@gmail.com mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 15 gegužės 2009 - 21:22
QUOTE(Kylanti iš pelenų @ 2009 05 15, 19:35)
kaip stropiai sekate sia tema  g.gif ...

Seku iš profesinės pusės mirksiukas.gif
Nieko asmeniško, nieko blogo. Baigiam ta tema OK? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš taip pat fotkinaus, Šiauliuose. Esu labai patenkinta, kad tai padariau, bet nesu patenkinta nuotraukomis, nes jos neatitiko mano sumanymo. Fotografė nelabai suprato, nors dėjosi suprantanti ko aš noriu blink.gif
Atsakyti
As besilaukdama su drauge tokia fotosesija padarem, kad grazu ziureti... bigsmile.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalike: 18 gegužės 2009 - 14:04
Man asmeniskai REDLUKOJ darytos foto- bent jau tos kur tinklapyje sudetos tai kaimu kaimas, nzn ar reik apsikarstyt visokiom gelem, kriauklem, karoliais g.gif na aisku nenoriu nieko izeisti, cia mano nuomone,... Man patinka meniskos foto, tokias butent ir dariausi smile.gif
Atsakyti
noreciau parekomenduoti labai saunia fotografe Sarune Zurbaite, nestukems ir ne tik:) jos darbu galite paziureti cia : http://sentimentai.wordpress.com/

o nuotraukas atsispaudint ant ivairiu medziagu (drobes, fotopopieriaus, tekstiles ir tt) ir bet kokiam formate galite kreiptis : Inesa, 8620 95599.
Atsakyti
o as gailius kad nepasidariau nuotrauku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liina: 25 gegužės 2009 - 11:08
QUOTE(Renata K @ 2009 05 25, 10:45)
Man asmeniskai REDLUKOJ darytos foto- bent jau tos kur tinklapyje sudetos tai kaimu kaimas, nzn ar reik apsikarstyt visokiom gelem, kriauklem, karoliais  g.gif  na aisku nenoriu nieko izeisti, cia mano nuomone,... Man patinka meniskos foto, tokias butent ir dariausi  smile.gif

Man tai ten tas pats per ta pati visoms. Kas labai nepatiko, tai kad neduoda foto CD, tik popierini varianta.
Atsakyti
o pas cekanaviciu mums irase visas 150 foto i diska, issirinkom 5 ir jas turi sutvarkyti idealiai su photoshopu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata K @ 2009 05 25, 11:18)
o pas cekanaviciu mums irase visas 150 foto i diska, issirinkom 5 ir jas turi sutvarkyti idealiai su photoshopu  smile.gif

Oho, kiek daug! Tai kiek laiko fotosesija uztruko? bigsmile.gif
Na, man pas Giedre Rein (Vilnius), is valandos fotosesijos gavosi 30 atsirinktu ir sutvarkytu foto ir tai daug atrodo smile.gif Daugiau tai ir nereiketu.. kur gi tiek pasidaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2009 05 25, 14:54)
Oho, kiek daug! Tai kiek laiko fotosesija uztruko?  bigsmile.gif
Na, man pas Giedre Rein (Vilnius), is valandos fotosesijos gavosi 30 atsirinktu ir sutvarkytu foto ir tai daug atrodo smile.gif Daugiau tai ir nereiketu.. kur gi tiek pasidaryt ax.gif

Ir as pas ja dariausi ir nestuke.gif, ir jau gimusi suneli (4men) - man patiko thumbup.gif
Atsakyti