Praėjusį savaitgalį fotografavome ir mes savo pilvuką Fotografas jau atsiuntė keletą nuotraukų. Esame labai patenkinti jo darbu
http://picasaweb.goo...egandja/Nescia#
QUOTE(Harmony... @ 2009 04 06, 16:20)
http://www.flickr.co...s/22671680@N08/
cia yra visos jos nuostabios foto, man labai labai
ir dar jos tinklalapis
www.fotopastele.lt
QUOTE(irgi_laiminga @ 2009 04 20, 14:43)
Praėjusį savaitgalį fotografavome ir mes savo pilvuką Fotografas jau atsiuntė keletą nuotraukų. Esame labai patenkinti jo darbu
Kaip grazu Net siurpuliukai nuejo
32sav. fotografavausi fotografes Giedres Rein studijoje-namuose. Maloni, paprasta fotografe, jauki aplinka bei puikios nuotraukos. 200Lt 1 val. su 30 issirinktu nuotrauku.
QUOTE(Savarena @ 2008 02 25, 14:21)
Ir prieš savaitę kartu su būsimuoju tėveliu turėjom fotosesiją pas fotografę Kristiną Vincaitytę-Danienę-pati fotosesija ir fotografė paliko gerą įspūdį, ir nuotraukos gavosi super Jei kas dar abejojat, tikrai pabandykit-mano nuomone, verta
jo, puiki fotografe. Ne tik pafotografuos jusu vaiku krikstynas ar jusu vestuviu akimirkas, taciau ir priglaus jusu neva nesuprasta, nemylima vyra pamastykit gerai, pries besikreipdamos i ja , nes toji moteris- be skrupulu zodis "klientas" nejucia gali igyti ir visai kita prasme
Kristinute, jei pati skaitai - imk santarves jums su mano vyru ir ilgu gyvenimo metu gal tavo vaikams tecio labiau reik nei maniskiams...
Pasiziurekit, mamyte, www.vincaityte.lt tikrai verti demesio darbai. Pas sia fotografe fotografavomes su pirmu leliuku pilvuke, rezultatas nuostabus, likom labai patenkinti. Apsilankysim ten dar karteli butinai
Sveikos mamytes, leiskit ir man savo trigrashi i sita tema ikisti. As irgi kuo puikiausiai galiu uzsiimti Jusu pafotografavimu, jei tik noro butu:) turiu pavyzdziu savo svetaineje www.mads.lt tik tie pavyzdziai "ne mamiski" seimynine galerija siek tiek paslepta, nes taip susitarem su jos herojais:) jei bus idomu, parasykite, galesiu Jus panasiai, arba visai kitaip nufotografuoti. Duosiu nuotrauku kiek gausis
QUOTE(MADS @ 2009 05 06, 08:35)
Sveikos mamytes, leiskit ir man savo trigrashi i sita tema ikisti. As irgi kuo puikiausiai galiu uzsiimti Jusu pafotografavimu, jei tik noro butu:) turiu pavyzdziu savo svetaineje www.mads.lt tik tie pavyzdziai "ne mamiski" seimynine galerija siek tiek paslepta, nes taip susitarem su jos herojais:) jei bus idomu, parasykite, galesiu Jus panasiai, arba visai kitaip nufotografuoti. Duosiu nuotrauku kiek gausis
Super nuotraukos.
Būtų įdomu pamatyti jūsų "mamiškas" interpretacijas.
QUOTE(Elenele Raganele @ 2009 04 28, 20:16)
jo, puiki fotografe. Ne tik pafotografuos jusu vaiku krikstynas ar jusu vestuviu akimirkas, taciau ir priglaus jusu neva nesuprasta, nemylima vyra pamastykit gerai, pries besikreipdamos i ja , nes toji moteris- be skrupulu zodis "klientas" nejucia gali igyti ir visai kita prasme
Kristinute, jei pati skaitai - imk santarves jums su mano vyru ir ilgu gyvenimo metu gal tavo vaikams tecio labiau reik nei maniskiams...
Vargšiukas... Surišo, surakino, davė diržo ir prigrasino negrįžt pas žmoną...
Nu juokinga gi. Esam suaugę žmonės. Suprantama, kad pirmiausia kaltas ne tas, pas kurį išeinama, o tas, nuo kurio pabėgama. Ir kam lieti įtūžį šioje nekaltoje temoje? Fotografės profesionalumas nepriklauso nuo to, kiek vyrų ji priglaudė (o jei ir priglaudė tai puiku, bent nesibasto bele kur blaškomi vėjo)
Rašykit manau jai asmeninę žinutę. Taip jūsų tulžis greičiau pasieks adresatą.
Nes dabar... kol prasisunks per visas temas...
QUOTE(Kylanti iš pelenų @ 2009 05 15, 15:22)
teisingai, Irunia, kad draugę gini kam gi dar reikalingi būtų draugai ? draugai tik žiūrėk, kad su tavo pačios vyru gedinti našlė nesugultų, tikriausiai nebus taip smagu
p.s.palieku keletą procentų sutapimui
p.s.palieku keletą procentų sutapimui
Nu prajuokino postas ir tiek
Palikit daugiau procentų sutapimams.
Išsakiau tik nuomonę, kad ne vieta čia purvais drabstytis. Juk galima į AŽ.
Ir kad būtų visiškai aišku, tai ta blindinė pas ją drauguose tikrai ne aš. Ot dar labiau prajuokinot