Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

Sveikos mirksiukas.gif as vakar turejau fotosesija pas Aura (www.aurafoto.lt) wub.gif labai laukiu nuotraukyciu, nesiausi visko ir sukneliu ir apatiniu ir pukeliais apsideliojom biggrin.gif fotografe turi ir savo labai graziu dalykeliu ir minciu wub.gif

Atsakyti
o kur jus nuotraukas atsispausdinate, kai gaunate cd is fotografo? as ieskau kur pasidaryti didesnio formato, nei i fotoalbuma..
Atsakyti
QUOTE(viri @ 2009 03 10, 18:20)
drinks_cheers.gif Ir as planuoju fotosesija tik pas ja! Likau suzaveta jos darbais  wub.gif . Beje, o kada tu planuoji, kelinta nestumo savaite?

Gal galite ideti tos Avytes temos nuorodele? Niekaip nepavyksta rasti blush2.gif
Dekui labai
Atsakyti
QUOTE(baski @ 2009 04 06, 12:27)
o kur jus nuotraukas atsispausdinate, kai gaunate cd is fotografo? as ieskau kur pasidaryti didesnio formato, nei i fotoalbuma..

Didesnio formato nei siūlo atelje galima darytis įvairiose reklamos agentūrose, kas turi gerus skaitmeninius spausdintuvus. Kokybė tikrai gera būna.
Taip pat būna galimybė darytis nuotraukas ant drobės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baski @ 2009 04 06, 12:27)

Jeigu esi Kauniete, gali Dar ne mamos fotostudijoj iki A3 formato atsispauzdinti nuotraukas , ant lino taip pat. Tik pasiskmbink pries eidama.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2009 04 06, 16:37)
Didesnio formato nei siūlo atelje galima darytis įvairiose reklamos agentūrose, kas turi gerus skaitmeninius spausdintuvus. Kokybė tikrai gera būna.
Taip pat būna galimybė darytis nuotraukas ant drobės. mirksiukas.gif

dekui! ir pati jau prasizondavau situacija neblogai, parekomendavo man viena mergina, kuri su keletu spaustuviu dirba ir gali placias galimybes pasiulyti - ir ant fotopopieriaus, ir ant drobes (labai sudomino mane sitas variantas, jauciu isbandysiu greitu metu) ir lipduku, net fototapetus gali padaryt smile.gif jei aisku nuotrauka pakankamos kokybes.. kai pratestuosiu, parasysiu, ar verta demesio:)
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2009 04 03, 14:24)
Sveiki ,

As planuoju fotosesija po velyku tada jau mums bus apie 31 sav... wub.gif
labai noreciau patarimu ka man reiktu nestis i fotosesija, as planuoju kokia viena grazia savo suknute ir gyvu geliu, gal dar kokius leliuko batukus....
Laukiu jusu patarimu ir niestukiu foto kam negaila i az  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tikius dalykus turi patarti fotografas pas kuri esi suplanavusi fotosesija! Koks tikslas nestis suknes ir aksesuarus jeigu jis pvz. visas i vienoda audini apvelka... biggrin.gif Susikurk tema, nuotaika, paprasyk fotografo patarimo, kaip jis tave mato, kokia sviesa planuoja naudoti ir svarbiausia - nepamirsk pasipasakoti kokia tu pati save noretum matyti!
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 04 15, 17:14)
Tikius dalykus turi patarti fotografas pas kuri esi suplanavusi fotosesija! Koks tikslas nestis suknes ir aksesuarus jeigu jis pvz. visas i vienoda audini apvelka...  biggrin.gif  Susikurk tema, nuotaika, paprasyk fotografo patarimo, kaip jis tave mato, kokia sviesa planuoja naudoti ir svarbiausia - nepamirsk pasipasakoti kokia tu pati save noretum matyti!
Sekmes  4u.gif

dekui uz patarimus.... kalbejau as su savo fotografe, sake jei turi savo minciu tai labai malonu bus jas igyvendinti, tai vat ir ieskau idomiu ideju biggrin.gif
p.s jusu labai grazios nuotraukos wub.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamos, galbut naiviai skamba, bet labai noreciau prisiminti busimos mamos fotografavima, fotografuociau jusu namu aplinkoje ir nemanau kad rezultatas nuviltu, bent jau kai pirma kart tai dariau buvau pati nustebinta.
Tai ne komercinis pasiulymas tik turiu laisva savaitgali ir noreciau praleist turiningai, prisimenant savo hobi, neimant uz tai atlygio. Norejau sukurt tema, kur buciau idejus pavyzdiu bet nelabai man dar galima (nes reikia 100 komentaru but parasius). Bet jei kas susidomejot parasykit galesiu papasakot ir duot rekomendacijas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamone @ 2009 04 17, 15:53)
Sveikos busimos mamos, galbut naiviai skamba, bet labai noreciau prisiminti busimos mamos fotografavima, fotografuociau jusu namu aplinkoje ir nemanau kad rezultatas nuviltu, bent jau kai pirma kart tai dariau buvau pati nustebinta.
Tai ne komercinis pasiulymas tik turiu laisva savaitgali ir noreciau praleist turiningai, prisimenant savo hobi, neimant uz tai atlygio. Norejau sukurt tema, kur buciau idejus pavyzdiu bet nelabai man dar galima (nes reikia 100 komentaru but parasius). Bet jei kas susidomejot parasykit galesiu papasakot ir duot  rekomendacijas. 4u.gif

o cia kur eles fotografes esat? jauciu kaune ar panasiai. as tai ieskojau per interneta, ir vieninteles fotografes is klaipedos, darbai kurie man patiko, buvo Vaiva, ir studija jos taip vadinasi. bet kai suzinojau kaina, truputuka teko nuliusti... apie 500lt. nu gal kam tai ir normaliai, bet man perbrangu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2009 04 18, 12:17)
o cia kur eles fotografes esat? jauciu kaune ar panasiai. as tai ieskojau per interneta, ir vieninteles fotografes is klaipedos, darbai kurie man patiko, buvo Vaiva, ir studija jos taip vadinasi. bet kai suzinojau kaina, truputuka teko nuliusti... apie 500lt. nu gal kam tai ir normaliai, bet man perbrangu... verysad.gif

Niekam as nepriklausau laisva meninke smile.gif, ir tikrai jei maloni aplinka butu pafotkinciau uz dyka wink.gif nemanau kad rezultatas nuviltu
Atsakyti
Laba 4u.gif

Gal kas gali parekomenduot fotografa (-e) del nestukiu fotosesijos Klaipedoje? blush2.gif buciau be galo dekinga...
Atsakyti