Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE (Jūratė Čiakienė @ 2004 03 19, 15:59)
Deja, pasrįžau paskirti savo likimą fotografijai, tikrai neprapulsiu.
Mona Lisa, darau ir merginų foto albumus, tik tiek , kad daugiau specelizuojuos į vaikus ir nėštukes biggrin.gif

kodel deja? saunuole clap.gif radai tikra pasaukima gyvenime-daugelis to neranda visa gyvenima...
o as kai lauksiuos butinai ateisiu pas tave nusifotografuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Jūratė Čiakienė @ 2004 03 19, 06:57)
Ne bėda, kad Klaipėdoj gyvenu. Kai vasara važiuosit prie jūros užsukit biggrin.gif .
Dabar visas darbas su nuotraukomis kainuoja 100lt.

O tai ka vasara kainuos brangiau?smile.gif nes man pilvas pachiame grazume ishlys tik koki liepos men. O shiaip visai galvoju vyruij siurpriza padaryti:)
Atsakyti
QUOTE (mamutiene @ 2004 03 22, 21:37)
QUOTE (Jūratė Čiakienė @ 2004 03 19, 06:57)
Ne bėda, kad Klaipėdoj gyvenu. Kai vasara važiuosit prie jūros užsukit biggrin.gif .
Dabar visas darbas su nuotraukomis kainuoja 100lt.

O tai ka vasara kainuos brangiau?smile.gif nes man pilvas pachiame grazume ishlys tik koki liepos men. O shiaip visai galvoju vyruij siurpriza padaryti:)

Dabar iseinu dirbti i Fitopliuso salona, koreguojam truputi kainorasti unsure.gif
Atsakyti
Kas norit paziureti fotografo Romo Cekanaviciaus darbu paziureti, tai galite uzsukti i musu foto arba pavartyti sio menesio zurnala "Tavo vaikas". Ten yra keletas jo darbu wink.gif
Atsakyti
Astuliuk,labai liuks tos nespalvotos foto...tikrai profesionalu wink.gif
as irgi norejau pasifotkinti,bet vis per tuos finansus... huh.gif niekaip neiseis jauciu...
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 04 07, 20:14)
as irgi norejau pasifotkinti,bet vis per tuos finansus... huh.gif niekaip neiseis jauciu...

GALIU TAU pASIULYTI STUDENTE FOTOGRAFE, LABAI MENISKA SIELA IR DAUG pIGIAU... JEI DOMINS pARASYK IMESIU I AZ...
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 04 07, 20:14)

OI NEpASTEBEJAU, KAD TU KAUNE... sad.gif
Atsakyti
O gal kas nors zino kur Kaune grazias vaiku nuotraukas daro? g.gif
Atsakyti
Enigma,dekui uz gerus norus wink.gif bet i vilniu jau manau nebevaziuosiu artimiausiu metu...

Mama,Kaune Senamiescio fotostudijoje,rotuses aikstej,daro fotkes retro stiliumi jei paprasai...duoda visus priedus...mes ten per vestuves fotkinomes..ir visi labai gyre rolleyes.gif manau lelkai irgi surastu kazkokiu priedu idomiu ir nupleskintu uz kokiu 10lt uz viena foto wink.gif pabandyk uzeiti
Atsakyti
Gal kas zinot koki nelabai brangu fotografa Vilniuje ar Utenoje?
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 04 07, 21:25)
Enigma,dekui uz gerus norus wink.gif bet i vilniu jau manau nebevaziuosiu artimiausiu metu...

Mama,Kaune Senamiescio fotostudijoje,rotuses aikstej,daro fotkes retro stiliumi jei paprasai...duoda visus priedus...mes ten per vestuves fotkinomes..ir visi labai gyre rolleyes.gif manau lelkai irgi surastu kazkokiu priedu idomiu ir nupleskintu uz kokiu 10lt uz viena foto wink.gif pabandyk uzeiti

tai toj senamieschios tudijoje irgi pagal trafareta fotkina, kaip ir redluk biggrin.gif mano vestuves irgi ish ten, menesy priesh mane p[azhystami ten savo vestuves fotkino - foto vienas prie vieno, tik veidai pakeisti smile.gif| tiesa, man pasiseke, kad mano vestuviu puse buvo ne kaune, tai ir foto tokiu pachiu ne daug, o ten kur mes buwom, fotografe sake, nefotkino biggrin.gif ir vistiek turiu pagirti fotografus, tai kad jie daro pagal trafaretus, nereishkia kad blogi meninkai. nes mano vestuviu fotkes visos grazhios, net tos, kuriose negalejo savo trafaretais pasinaudoti, tada galvojo kazka naujo, o ishejo lygiai taip pat super. smile.gif
gal ta pachia redluka nuvezhus kur nors ir neleidus naudotis savo gelemis, sumastytu kazka menishko ir grazhaus. ir dar, juk cia gryniausia komercija - jus mokat pinigus uzh grazhias foto, jie jas daro, uzh originaluma neprimokate. ir pasakykit, na kox meninkas gali ish tiesu kazhka sukurti uzh pinigus? menas yra menas, o cia tik grazhios jusu foto.
Atsakyti
Man irgi fotkes visai neidomios. Su tokia grazia besilaukiancia moterim manau buvo galima sugalvot kur kas idomesnes, meniskesnes, ir sakraliskesnes fotkes. O dabar visos labai vienodos ir ispozuotos... g.gif Bet cia zinoma skonio reikalas wink.gif
Atsakyti