Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(Andzeja @ 2009 02 13, 09:10)
Kokios kainos fotosesijos pas redita?

Kazkur pries menesi domejausi, tai kainos vienos is didesniu.
Atsakyti
QUOTE(Mikasiene @ 2009 02 23, 12:39)
Aš nusifotkinau pas vyro pažįstamą http://svetlanabatura.blogspot.com/ Labai patiko, tikra profesonalė, studija Kauno centre. Gaila, negaliu nieko pakomentuoti apie kainą, nes mum darė "po blatu" biggrin.gif
Kai mažiukui bus 2 sav. pakvietėm į svečius vaikutį pafotkinti.... wub.gif

oi, kokios fainos foto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai nebrangia ir profesionalia fotosesija as dariausi pacioje nestumo pabaigoje.Fotografasbuvo - liuks.Vilniuje, Moksleiviu rumuose.Aleksandras fotografas
Atsakyti
QUOTE(adiav @ 2009 02 10, 18:56)
Sienadiena buvome su suneliu Egles fotostudijoje Vilniuje  biggrin.gif
Bent jau ka maciau kompiuteryje tai labai patiko rezultatas. Pati fotografe labai maloni , o kaina mamytes super 120 Lt!!!! Labai laukiu kol sutvarkys nuotraukytes ir jau planuoju kurias pasikabinsiu miegamajame  ax.gif
http://www.eglesfoto.../kontaktai.html

Sveikos merginos, na pasinaudojau ir as rekomendacija, nes jau senai svajojau sudalyvaut sesijoj, susigundziau uzsukt i sita fotostudija, na as likau tokia patenkinta smile.gif labai jauki aplinka, labai malonu, fotogafuojantis kazkaip labai gerai gaunasi, nuotraukas jau maciau, gavau, patiko super... ir tikrai papigiai palyginus...
http://www.eglesfotostudija.lt
Atsakyti
QUOTE(LinyteA @ 2009 02 25, 20:52)
Sveikos merginos, na pasinaudojau ir as rekomendacija, nes jau senai svajojau sudalyvaut sesijoj, susigundziau uzsukt i sita fotostudija, na as likau tokia patenkinta  smile.gif labai jauki aplinka, labai malonu, fotogafuojantis kazkaip labai gerai gaunasi, nuotraukas jau maciau, gavau, patiko super... ir tikrai papigiai palyginus...
http://www.eglesfotostudija.lt

kiek laiko mazdaug uztrunka fotosesija?
Atsakyti
QUOTE(jurga1985 @ 2009 02 26, 15:01)
kiek laiko mazdaug uztrunka fotosesija?

uztrukom virs valandos, bet kadangi labai laiko nestebojom, o jis prabego taip greitai smile.gif tikslas - juk koks gaunasi rezultatas, todel dar po tos fotografavimosi valandos perziurejom kas gavosi, aisku paskui dar fotografe nuotraukas tvarke, koregavo... ka gavau galutiniam rezultate labai nudziugino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2009 01 14, 10:19)
Aš irgi tikrai norėsiu fotosesijos kai pilvas jau bus matomo dydžio  biggrin.gif Šiaip SM paslaugų skyrelyje yra Avytes temutė. Va jos nuotraukos tai man iš viso nerealios, planuoju fotkintis pas ją  thumbup.gif

Rekomenduoju!
Mano griezta nuomone: vienas geriausiu fotografu Vilniaus mieste! Kitu nenoriu kritikuoti, tiesiog manau kad tai akivaizdu.
Rinkdamos fotografa, atydziai perziurekit VISUS jo darbus ir rimtai pagalvokit ar sis zmogus sugebes atvaizduoti jusu asmenybe ir isskirtinuma? Ar bus pagautos tik jums budingos veido israiskos, nuotaikos, jausmai, kuno kalba... Kokybiska fotografija negali buti atsibodusiu vienodu pozu ir sviesu visuma.
Turiu pabrezti: ciu tik mano rekomendacijos, asmenine nuomone jeigu norit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2009 01 14, 10:19)
Aš irgi tikrai norėsiu fotosesijos kai pilvas jau bus matomo dydžio  biggrin.gif Šiaip SM paslaugų skyrelyje yra Avytes temutė. Va jos nuotraukos tai man iš viso nerealios, planuoju fotkintis pas ją  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Ir as planuoju fotosesija tik pas ja! Likau suzaveta jos darbais wub.gif . Beje, o kada tu planuoji, kelinta nestumo savaite?
Atsakyti
Sveiki ,

As planuoju fotosesija po velyku tada jau mums bus apie 31 sav... wub.gif
labai noreciau patarimu ka man reiktu nestis i fotosesija, as planuoju kokia viena grazia savo suknute ir gyvu geliu, gal dar kokius leliuko batukus....
Laukiu jusu patarimu ir niestukiu foto kam negaila i az 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2009 04 03, 13:24)
Sveiki ,

As planuoju fotosesija po velyku tada jau mums bus apie 31 sav... wub.gif
labai noreciau patarimu ka man reiktu nestis i fotosesija, as planuoju kokia viena grazia savo suknute ir gyvu geliu, gal dar kokius leliuko batukus....
Laukiu jusu patarimu ir niestukiu foto kam negaila i az  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na cia reiketu fotografo klausti smile.gif
As su leliuku kai ejau, tai nesiausi kelis komplektus rubeliu smile.gif Bet kiekvienas turbut skirtingus patarimus duoda smile.gif
Atsakyti
Mamos gal galit ka Klaipėdoje parekomenduoti? nestuke.gif
Atsakyti
Dėl to, ką neštis...

Visada sakau atsinešt tai, kas pačiai atrodo gražiausiai ir jaukiausiai.
O jei norėsit vyniotis į draperiją, tai būtinai paklauskit ar fotografas jų turi ir kokių.
Dar manau nė vienas fotografas nesupyks, jei parodysit kadrą, kurį būtinai norit padaryti.

Dėl kadrų atsigulus - atsargiai. Kiek mačiau fotosesijų, labai negražiai atrodo veidas, jei nėštukė atsigulus. Nėštumo metu veidas patinsta ir atsigulus gerokai tempiasi oda žemyn. Man estetiškai negražiai atrodo. Jei jums nieko tokio - pirmyn, ekspluatuokit ir gulimus kadrus mirksiukas.gif Tik nesigulkit ant rankos, pamatysit, bus negražu. Geriau kažkaip paremti galvą po kaklu.

Ir nebijokit fotografo - išdėliokit prieš jį viską, ką atsinešėt, pasakykit, ką būtinai norit panaudoti ir jis tikrai atsižvelgs į jūsų norus. smile.gif
Atsakyti