Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(katyte_pi @ 2009 01 08, 22:39)

Wow.... va cia tai yra tikrai liux nuotraukyciu wub.gif Ypac ta kur su skrybele!

Beje, gal kurios patartu is savo fotkinimosi praktikos kokie rubeliai "butini" foto sesijos metu?
Atsakyti

Beje, gal kurios patartu is savo fotkinimosi praktikos kokie rubeliai "butini" foto sesijos metu?
[/quote]

As tai galiu pasidalinti, kad fotosesijos sekme tikrai priklauso nuo bendradarbiavimo su fotografu. Labai grazu permatomi megzti salikai, skraistes nestuke.gif . As jau dvi fotosesijas buvau pas fotografa Raimunda Bulota Kaune, nestuke.gif ir su vaikuciu, likau labai patenkinta smile.gif man atidave kompakta su atrinktom 25 nuotraukom, ir 5 A5 formato ant popieriaus.Sumokejau 300 lt. Is kompakto galiu spausdinti kur noriu ir kiek noriu nuotraukyciu. O kai atiduoda tik nuotraukas , tai labai schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal yra mamyciu kurios fotkinos siauliuose? labai noreciau suzinoti kur graziai fotografuoja.. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes!!! gal patarsite kas geriausias Vilniuje? 4u.gif
Atsakyti
www.redluk.lt
kiek zinau vilniuje fotkina. garzios nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(Agggata @ 2009 01 13, 14:24)
www.redluk.lt
kiek zinau vilniuje fotkina. garzios nuotraukos

Man tai nepatiko... schmoll.gif Gal as priekabi labai g.gif
o va http://auriella.myphotoalbum.com/ tai thumbup.gif Cia photoshop'u stipriai padirbeta, bet taip profesionaliai, kad jokiu priekaistu. Meniska, subtilu, grazu.
Atsakyti
QUOTE(femme one-off @ 2009 01 13, 16:24)
Man tai nepatiko...  schmoll.gif  Gal as priekabi labai  g.gif
o va http://auriella.myphotoalbum.com/ tai  thumbup.gif  Cia photoshop'u stipriai padirbeta, bet taip profesionaliai, kad jokiu priekaistu. Meniska, subtilu, grazu.

beje, gal kas turi sios fotografes kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(femme one-off @ 2009 01 13, 15:46)

as tai per az su ja susiekiau ax.gif
Atsakyti
Aš irgi tikrai norėsiu fotosesijos kai pilvas jau bus matomo dydžio biggrin.gif Šiaip SM paslaugų skyrelyje yra Avytes temutė. Va jos nuotraukos tai man iš viso nerealios, planuoju fotkintis pas ją thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(femme one-off @ 2009 01 13, 12:46)

Jinai yra narys, gali parasyt.

O man tai irgi patiko del to, kad besilaukdama taip ir jautiesi, kaip kokia sventoji blush2.gif , kuri po sirdim nesioja nauja gyvybe ax.gif ir tos nuotraukos toki nestukes ivaizdi ir sudaro: lengvumo, subtilumo...
Atsakyti
QUOTE(laura.vb19 @ 2009 01 12, 17:56)
sveikos mamytes!!! gal patarsite kas geriausias Vilniuje? 4u.gif

Sveikos, mamytės, noriu pasidalinti patirtimi, nes pati ilgai ieškojau kai ruošiausi fotografuotis. Ir radau smile.gif man labai labai patiko ir nuotraukos ir fotografė. Pas ją visiškai nesivaržydama issirengiau ir nejaučiau jokio diskomforto. Ir nuotraukos labai gražios smile.gif Tad kas ieško neštukės fotografės labai rekomenduoju www.fotostudija-jg.eu
Atsakyti
[gal patasit gera fotografa vilniuje ir kiek mazdaug tai kainuotu? g.gif
Atsakyti