Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

Perziurejau evitafoto darytas nestukiu nuotraukeles. Nu kokios grazios wub.gif wub.gif wub.gif As dar net nesilaukiu, bet jau planuoju po truputi, tai kai jau busiu nestuke.gif ir su graziu pilveliu, tai butinai leksiu iamzinti savo pilvelio pas Jus.
Atsakyti
na man dar negreitai reikes nuotraukyciu bet, jau irgi domiuosi kur butu galima pasidaryti graziu nuotraukyciu. nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2008 06 25, 14:32)
Bet tai 350 pas ji uz 5 foto.. Daugokai, sakyciau. Juolabiau, kad foto, padiskutuokim. Zmogus, juodas fonas ir skraiste.. Tikrai nieko ypatingo..  schmoll.gif
O norisi kazko tokio..  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2008 12 19, 20:17)
Perziurejau evitafoto darytas nestukiu nuotraukeles. Nu kokios grazios wub.gif  wub.gif  wub.gif  As dar net nesilaukiu, bet jau planuoju po truputi, tai kai jau busiu  nestuke.gif ir su graziu pilveliu, tai butinai leksiu iamzinti savo pilvelio pas Jus.

Gaila, kad kai laukiausi evitafoto dar neuzsiminejo, taciau jau su mazyliu turejom keleta fotosesiju pas sia fotografe , nuotraukos is ties nerealios
Atsakyti
apžiūrėjau galerijas... tai kad kai kuriose foto net fokusas nepagautas, nekalbant jau apie kompoziciją doh.gif matosi, kad Čekanavičiaus juodas fonas dviejose vietose įplyšęs doh.gif
Atsakyti
Super nuotraukos Jurates,paskubesim apsilankyti smile.gif
Atsakyti
man teko susipazinti su SHE, tai dziaugiuosi rezultatu ir darbu thumbup.gif
www.photo-she.com
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2008 12 19, 20:17)
Perziurejau evitafoto darytas nestukiu nuotraukeles. Nu kokios grazios wub.gif  wub.gif  wub.gif  As dar net nesilaukiu, bet jau planuoju po truputi, tai kai jau busiu  nestuke.gif ir su graziu pilveliu, tai butinai leksiu iamzinti savo pilvelio pas Jus.

Mes su MB lankemes evitafoto thumbup.gif labai patiko thumbup.gif
Jauku, miela, nuotraukos grazios, malonu su ja bendrauti, kai turesim leliuka vel eisim tik pas ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_caramele_ @ 2008 12 01, 10:16)
as galiu rekomenduoti savo fotografe, pas kuria dariausi NUDE fotosesija ir eisiu 7am menesy su pilvuzu tikrai  thumbup.gif

http://www.fotopro.l...Aura-Kubiliute/  4u.gif

Grazios jos nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
as irgi dariausi viena fotosesija Kaune, galeciau atsiusti foto, tik nezinau ar galima fotografes varda viesai rasyt... g.gif

man labai patiko thumbup.gif

tokios dangiskos... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte_pi @ 2009 01 08, 18:00)
as irgi dariausi viena fotosesija Kaune, galeciau atsiusti foto, tik nezinau ar galima fotografes varda viesai rasyt...  g.gif

man labai patiko  thumbup.gif

tokios dangiskos...  wub.gif

na, manau fotografe is to ir gyvena, kad kazkas daro reklama ir vieniems per kitus ja rekomenduoja. Kodel neturetu buti galima skelbti jos vardo?
Atsakyti
... na taip 4u.gif

http://auriella.myphotoalbum.com/
Atsakyti