Perziurejau evitafoto darytas nestukiu nuotraukeles. Nu kokios grazios As dar net nesilaukiu, bet jau planuoju po truputi, tai kai jau busiu ir su graziu pilveliu, tai butinai leksiu iamzinti savo pilvelio pas Jus.
na man dar negreitai reikes nuotraukyciu bet, jau irgi domiuosi kur butu galima pasidaryti graziu nuotraukyciu.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2008 06 25, 14:32)
Bet tai 350 pas ji uz 5 foto.. Daugokai, sakyciau. Juolabiau, kad foto, padiskutuokim. Zmogus, juodas fonas ir skraiste.. Tikrai nieko ypatingo..
O norisi kazko tokio..
O norisi kazko tokio..
QUOTE(Gelaite @ 2008 12 19, 20:17)
Perziurejau evitafoto darytas nestukiu nuotraukeles. Nu kokios grazios As dar net nesilaukiu, bet jau planuoju po truputi, tai kai jau busiu ir su graziu pilveliu, tai butinai leksiu iamzinti savo pilvelio pas Jus.
Gaila, kad kai laukiausi evitafoto dar neuzsiminejo, taciau jau su mazyliu turejom keleta fotosesiju pas sia fotografe , nuotraukos is ties nerealios
apžiūrėjau galerijas... tai kad kai kuriose foto net fokusas nepagautas, nekalbant jau apie kompoziciją matosi, kad Čekanavičiaus juodas fonas dviejose vietose įplyšęs
Super nuotraukos Jurates,paskubesim apsilankyti
man teko susipazinti su SHE, tai dziaugiuosi rezultatu ir darbu
www.photo-she.com
www.photo-she.com
QUOTE(Gelaite @ 2008 12 19, 20:17)
Mes su MB lankemes evitafoto labai patiko
Jauku, miela, nuotraukos grazios, malonu su ja bendrauti, kai turesim leliuka vel eisim tik pas ja
QUOTE(_caramele_ @ 2008 12 01, 10:16)
as galiu rekomenduoti savo fotografe, pas kuria dariausi NUDE fotosesija ir eisiu 7am menesy su pilvuzu tikrai
http://www.fotopro.l...Aura-Kubiliute/
http://www.fotopro.l...Aura-Kubiliute/
Grazios jos nuotraukos
as irgi dariausi viena fotosesija Kaune, galeciau atsiusti foto, tik nezinau ar galima fotografes varda viesai rasyt...
man labai patiko
tokios dangiskos...
man labai patiko
tokios dangiskos...
QUOTE(katyte_pi @ 2009 01 08, 18:00)
as irgi dariausi viena fotosesija Kaune, galeciau atsiusti foto, tik nezinau ar galima fotografes varda viesai rasyt...
man labai patiko
tokios dangiskos...
man labai patiko
tokios dangiskos...
na, manau fotografe is to ir gyvena, kad kazkas daro reklama ir vieniems per kitus ja rekomenduoja. Kodel neturetu buti galima skelbti jos vardo?