Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

man patiko kaip jis bendravo,fotografavo,bet nuvyle galutinis rezultatas..nuotraukos padarytos ne itin geros kokybes, fonas bet koks buvo parinktas-na nusivyliau ir tiek-dabar dar palauksiu koki menesiuka ir begsiu antraji pilvuka fotografuoti-tikiuosi naujas fotografas bus geresnis,bent jau zinosiu ko galiu is jo reikalauti..nes pirma karta net neisivaizdavau kaip jos turetu normaliai atrodyti..
Atsakyti
QUOTE(colka @ 2008 11 28, 14:03)
man patiko kaip jis bendravo,fotografavo,bet nuvyle galutinis rezultatas..nuotraukos padarytos ne itin geros kokybes, fonas bet koks buvo parinktas-na nusivyliau ir tiek-dabar dar palauksiu koki menesiuka ir begsiu antraji pilvuka fotografuoti-tikiuosi naujas fotografas bus geresnis,bent jau zinosiu ko galiu is jo reikalauti..nes pirma karta net neisivaizdavau kaip jos turetu normaliai atrodyti..

O iš kokio jūs miesto? Pas ką fotografuositės? Ir ko reikalauti iš fotografo tongue.gif ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2008 11 12, 21:50)
Zvalgausi kur cia mums nusifotkinti. Nete fotkes tikrai neblogos, o ir kaina patraukliausia. O jis duoda ten kokius aksesuarus ( na kokia skara. .........) ar ka jau pats apsirengsi ar atsinesi - su tuo ir fotkinsies???

na as rubu praktiskai neturejau - skaras, angelo sparnus viska dave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2008 11 28, 17:12)
O iš kokio jūs miesto? Pas ką fotografuositės? Ir ko reikalauti iš fotografo  tongue.gifax.gif

esu is Marijampoles,fotografo pavardes tai nepamenu tiksliai..o is fotografo tai reikalauti manau galima kokybes,pasakyti jau bent ko as tikiuosi,kokio tipo nuotrauku noreciau-ne taip kai pirma fotosesija prifotkino pusiau gulincia ir pridejo fonu bet kokiu,tai as ant sieno guliu,tai rakandu senoviniu pridejo aplink mane fone-kazkaip neskoningai...per daug pasitikejau fotografu...
Atsakyti
QUOTE(colka @ 2008 11 28, 18:41)
esu is Marijampoles,fotografo pavardes tai nepamenu tiksliai..o is fotografo tai reikalauti manau galima  kokybes,pasakyti jau bent ko as tikiuosi,kokio tipo nuotrauku noreciau-ne taip kai pirma fotosesija prifotkino pusiau gulincia ir pridejo fonu bet kokiu,tai as ant sieno guliu,tai rakandu senoviniu pridejo aplink mane  fone-kazkaip neskoningai...per daug pasitikejau fotografu...

kokybes i darbus neipusi, jei zmogus nemoka dirbti, manau reikia paciai rinktis fotografa pagal jo darbo pavyzdzius

grazaus nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Temėja @ 2008 11 08, 16:10)
ką galit be cekanaviciaus kaune rekomenduoti ?
ačiū labai  4u.gif

as galiu rekomenduoti savo fotografe, pas kuria dariausi NUDE fotosesija ir eisiu 7am menesy su pilvuzu tikrai thumbup.gif

http://www.fotopro.l...Aura-Kubiliute/ 4u.gif
Atsakyti
brangios nestuke.gif ,
mano kolege iki svenciu daro dideles nuolaidas fotosesijoms, kas susidomejot parasykit AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_caramele_ @ 2008 12 01, 10:16)
as galiu rekomenduoti savo fotografe, pas kuria dariausi NUDE fotosesija ir eisiu 7am menesy su pilvuzu tikrai  thumbup.gif
http://www.fotopro.l...Aura-Kubiliute/  4u.gif

O kas yra NUDE fotosesija?
Tavo avatare foto nereali.. wub.gif tokios pati lb noreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2008 12 12, 12:53)
O kas yra NUDE fotosesija?

t.y. nuoga.
Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2008 11 12, 21:50)
Zvalgausi kur cia mums nusifotkinti. Nete fotkes tikrai neblogos, o ir kaina patraukliausia. O jis duoda ten kokius aksesuarus ( na kokia skara. .........) ar ka jau pats apsirengsi ar atsinesi - su tuo ir fotkinsies???

Duoda thumbup.gif Bet aišku reik savo rūbų atsinešt įvairesniu smile.gif
Atsakyti
Naujoje vietoje, bet ne naujokė smile.gif
Fotostudija
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 12 12, 14:57)
t.y. nuoga.

Maniau, kad tai aktu foto vadinama mastau.gif

Atsakyti