rekomenduoju - www.fotostudija.org
isties grazios, nebanalios, subtilios nuotraukos...
likau suzaveta rezultatu
QUOTE(Keja @ 2008 10 26, 12:08)
oooo, kainos nemenkos Mane fotkina vyras, kiek idomu jam moketi , na jis ne neprofas, bet fotkinti moka graziai Reikes pasidereti
Patariu ir as fotkintis 6 ar 7 men, paskui jau pilvuzai ne tokie dailus
Patariu ir as fotkintis 6 ar 7 men, paskui jau pilvuzai ne tokie dailus
as per iseigines irgi vyrui duosiu uzduoti mane fotkinti
o del delto kad pilvuzai veliau ne tokie dailus nesutinku, mano pilvukas pradejo matytis tik 6, 5 menesyje. dabar jau 9 men ir jis toks nedidukas, dailus, tai vat ir laukiau to laiko fotosesijai
ką galit be cekanaviciaus kaune rekomenduoti ?
ačiū labai
ačiū labai
QUOTE(Temėja @ 2008 11 08, 16:10)
Man ir mano seimai labai patiko "Dar ne mamos" parduotuvej esanti fotostudija. Nuotraukos tikrai labai grazios ir pati fotosesija . Dirba fotografas su asistente ir labai greit isijautem i pati procesa. Jokios itampos. Isiklauso ko nori, pasiulo savo variantus. Ner didelu eiliu, nes fotkina kasdien. Pasiskambink ir issiklausinek, tel 8 698 15549.
QUOTE(Sauluzhe @ 2008 10 31, 18:45)
rekomenduoju - www.fotostudija.org
likau suzaveta rezultatu
likau suzaveta rezultatu
Zvalgausi kur cia mums nusifotkinti. Nete fotkes tikrai neblogos, o ir kaina patraukliausia. O jis duoda ten kokius aksesuarus ( na kokia skara. .........) ar ka jau pats apsirengsi ar atsinesi - su tuo ir fotkinsies???
Labai norejau tokios fotosesijos, bet laikas bego, o as niekaip nezinojau kur rasti gera fotografa, taip ir nespejau surasti bet dabar gvildenu minti su maziuku ir vyruku puses metuku proga nulekti pasipozuoti
Mane vyras fotografavo. Pasirinkom labai saulėtą dieną . norėjosi stiprių kontrastų). Labai originaliai gavosi, nes mėtydavau, vyniodavaus i beveik permatomą, ilgą ir lengvą skraistę. Nuotraukos gavosi šaunios, skraistė mane uždengdavo, likdavo ore kyboti, plevesavo... Išties, namu sąlygom tai fix idėja
as pirmaji savo pilvuka tai fotkinau fotostudijoje,kartu su vyru...
na nuotraukos man nelabai patiko,todel siam pilvukui ieskosiu kito fotografo..
as pati belekiek laiko ieskojau zmogaus, kuris iamzintu mano nestuma, taip ir neapsisprendziau...
o dabar kai pasiziuriu, tai istikro daug talentingu zmoniu tuom uzsiiminet pradejo
o dabar kai pasiziuriu, tai istikro daug talentingu zmoniu tuom uzsiiminet pradejo
QUOTE(evelina83 @ 2008 11 12, 20:52)
Labai norejau tokios fotosesijos, bet laikas bego, o as niekaip nezinojau kur rasti gera fotografa, taip ir nespejau surasti bet dabar gvildenu minti su maziuku ir vyruku puses metuku proga nulekti pasipozuoti
QUOTE(colka @ 2008 11 17, 19:15)
as pirmaji savo pilvuka tai fotkinau fotostudijoje,kartu su vyru...
Kodel nepatiko? Gal vykdet fotografo nurodymus, kurie jums jau is kart nelabai patiko?Reikia isreikst savo nora arba daugiau bendrauti fotkinantis..
QUOTE(Vijolia @ 2008 11 27, 20:16)
Kodel nepatiko? Gal vykdet fotografo nurodymus, kurie jums jau is kart nelabai patiko?Reikia isreikst savo nora arba daugiau bendrauti fotkinantis..
Nemanau, kad bendraujant pakeisi fotografo poziuri i savo darbo kokybes supratima
juolab gal ne stilius nepatiko, o kokybe ar matymas visko per kitokia prizme.
Faktas, kad bedirbant vis labiau praktikos, todel, galbut buves colkos fotografas jau pasieke geresniu rezultatu