Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

Sveikutės,

Aš patti fotosesiją dariausi, kai buvau 7 -tam mėnesiuke ir tikrai nuotraukos fantastiškos. ax.gif
Jei dar nesat apsisprendę, kur darytis pilvuko nuotraukytes, tai rekomenduoju nuostabią fotografę Kėdainiuose, kur pati lankiausi. Iš Vilniaus man buvo nesunku atvažiuoti, likau tikrai labai patenkinta. Nereikia vežtis jokių savo daiktų, nebent turit ypatingų pageidavimų, bet visumoje, viskas yra.Gerai fotografavimui nuteikia pati aplinka, Fotografės sypsena, jokio susikaustymo nelieka:)
Tad jei kas susigundet, Fotografes Ramunes numeriukas 865678921
Be to ji paveiklsuoja ir vaikus, kudikius, tai, kai maniske dar siek tiek paauges, kai jau gales sedeti butinai vel ten apsilankysiu smile.gif

Sekmes visoms pozuojant nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
o as jokiu fotosesiju nedariau.uzteko,kad vyras pafotkindavo kas menesi su didesniu pilvuku vis nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes
Gal zinote kokiu fotografu Siauliuose? Taip noreciau iamzinti savo pilviuka (kai jis dar truputeli paaugs) wub.gif , bet kiek matau fotografu, tai visi Vilniuje, Kaune... Negi Siauliuose nieko nera? Nelabai noreciau del nuotraukyciu vaziuoti i Vilniu. Toloka... Gal kas zinote kokiu kontaktu?
Atsakyti
Tai nulek iki Kedainiu, pas fotografe Ramune, vis arciau nei Vilnius ar Kaunas, o ir kaina priimtina
thumbup.gif
Atsakyti
Niu juo, Kedainiai nera taip jau toli. Galima butu ir nuvaziuoti. O kaip ta Ramune? Gal ji turi koki internetini puslapiuka su pavyzdziais? Ir tiesa, kokia mazdaug pas ja kainair ka uz tai gauni (nelabai isivaizduoju is viso kokios ten kainos gali buti, nes dar tik pradedu dometis tuo... mano pilvuko dar nesimato, dar tik 3men. jam smile.gif ) Ir mazdaug pries kiek laiko reiketu pas ja skambintis? Na, ar ilgos eiles pas ja?
Atsakyti
Dėl internetinio puslapiuko, tai kiek žinau jie daro jį, nes paėmė mano sutikimą, kurias nuotraukas galima bus talpinti, kaip pavyzdžius. Ką tik buvau ilindus į jos pulspiuką, bet greičiausiai dar nebaigtas ruošti www.fotosvajos.lt
Jei labai nori, atsiųsk savo emeilą, permesiu keletą savo foto, kaip pvz.
O šiaip reiktų pasiskambinti ir susiderinti dėl laiko prieš kokias dvi - tris savaites, nes ji ir vaikus fotkina, tai dabar labai visos mamytės mėgsta ir nori savo mažylius įamžinti smile.gif
Nežinau, ar dabar kainos nepasikeitę, bet kai aš fotkinausi, tai viena didelė foto kainavo 8 Lt, o po fotosesijos atrenka ir padaro 20-30 geriausių kaddrų ir dar į CD įrašo, kad jei norėsi, galėsi pasidauginti pati, kurios labai patiks ax.gif ax.gif
Atsakyti
As fotkinaus Kaune pas Cekanaviciu. Man jo braizas nuotrauku patinka. Fotkinaus 8 menesiu. Su vyru kartu. Dabar jis ima brangokai, lygtais 350 lt uz fotosesija, i ja ieina tik kelios nuotarukos A4 formato patvarkytos su fotoshopu. Galima papildomai susimoket, jei kazko dar pageidauji.
Atsakyti
kaina pas Čekanavičių tikrai nera didele smile.gif

„Yra fotografų, pas kuriuos fotosesija kainuoja ir 500 litų. Mūsų studijoje - nuo 1500 litų. Daugiausiai už fotosesiją man yra sumokėję 4000 litų”, - kalbėjo fotografė A.Vaupšienė.

cia straipsnis metu senumo, tai mamos, bukit realistes, iki 500lt uz fotosesija ima tik megejai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raptor @ 2008 10 17, 01:39)
As fotkinaus Kaune pas Cekanaviciu. Man jo braizas nuotrauku patinka. Fotkinaus 8 menesiu. Su vyru kartu. Dabar jis ima brangokai, lygtais 350 lt uz fotosesija, i ja ieina tik kelios nuotarukos A4 formato patvarkytos su fotoshopu. Galima papildomai susimoket, jei kazko dar pageidauji.

pas Cekanaviciu tikrai nera brangu, tuo labiau, kad uz tuos litukus gauni visa kompakta su nuotraukomis+5 nuotraukas issirenki, kurios visaip apipavidalinamos mirksiukas.gif o su likusiomis galima pazaisti ir patiems ax.gif man fotosesija pas si fotografa buvo thumbup.gif labai delikatus, supratingas ir siltas zmogus...todel jau beveik apsisprendeme kviestis ji fotografuoti gimdyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2008 09 19, 11:39)
bet cia kaip supratau nestukiu nefotografuoja, tik vaikus g.gif nuotraukos tikrai grazios biggrin.gif

Fotografuoja ir nėščias, tik internetiniame puslapyje nėra nėščiųjų foto. Aš fotogtafavausi 3 kartus Fotodinoj: 1 kartą nėščia ir 2 kartus su vaiku. Rezultatu labai patenkinta.

Kam įdomu, nėščios fotosesija: http://novus.dinafoto.lt Nėštumas 35 sav.

Kitą nėštumą reikės pas kažkokį kitą fotografą pabandyti. Pas Čekanavičių nenoriu, nes man schmoll.gif nelabai jo stilius prie širdies. Kažkaip jau labai vulgariai atrodo. Nebent tik sau žiūrėt. O ypač gimdymų nuotraukų išvis nesuprantu prasmės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eufrozina: 23 spalio 2008 - 15:14
oooo, kainos nemenkos blink.gif Mane fotkina vyras, kiek idomu jam moketi tongue.gif , na jis ne neprofas, bet fotkinti moka graziai smile.gif Reikes pasidereti 4u.gif
Patariu ir as fotkintis 6 ar 7 men, paskui jau pilvuzai ne tokie dailus smile.gif
Atsakyti
Man tai negrazu, kai tokioj fotosesijoj yra tiek daug nuogo kuno. Kai kur tie pilvai net gi atgrasiai atrodo, neestetiskai..
Pati planuoju fotografuotis 7 men. keliais variantais, is kuriu issirinksiu sau graziausia, kuri issididinsiu ir isireminsiu. Mastau ir apie kazkokia balta trumpa suknele ar naktinukus + didziulius angelo sparnus.. ir isisukima i ilga balta skraiste, ir apie kazkokia siuolaikiska fun maikute ir kelnaites...
Atsakyti