Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(zirzila @ 2008 09 21, 20:09)
Sveikos merginos,

Norečiau pasiklausti gal kurios buvot Vilniuje pas tikrus menininkus fotografus, kurie specializuojasi neštukių fotografavime?

Jei kuri galit parekomenduokit pas ką pasiplanuoti nukeliauti ir jei turit atsiūskit linkus su darytom fotkem.

na kazin kuri jau cia taip savo asmenines nuotraukas reklamuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr3 @ 2008 09 17, 15:52)
sveikute mamytes, mano pilveliui dar tik 24sav bet apie nuotraukas pagalvojau jau senai. gal zinote kas fotografuoja kaune nes i vilniu ar klaipeda vaziuoti toloka sad.gif

As labai patenkinta buvau Kauno fotostudijos nuotraukom. Ten , mano nuomone tikrai graziai ir subtiliai fotkina. "dar ne mama" turi savo studija. Nuotrauku labai nereklamuoja, bet nuejus daug pavyzdziu parodo. Tel. 8 698 15549.
Atsakyti
na kada fotografuotis tai nuo pilvo priklauso...
mano ne per didziausias, tai dar menesi luktersiu... smile.gif

Beje,drauge rekomendavo www.fotosesija.org tai ko gero cia ir meginsiu:)
Atsakyti
Mano padaužos namukas wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2008 09 22, 12:23)
Mano padaužos namukas wub.gif

user posted image

M....... laabai liuks nuotraukyte:) O kur ta foto studija fokus yra? Ir jei ne paslaptis kokios kainos?

Atsakyti
QUOTE(zirzila @ 2008 09 22, 11:57)
M....... laabai liuks nuotraukyte:) O kur ta foto studija fokus yra? Ir jei ne paslaptis kokios kainos?

Kaune.
studijafokuse.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
labai norejau ir net planavau apsilankyti pas gera fotografa... bet nepavyko (visgi vasara ir keliones sujaukia planus)
jei Dievas duos ir lauksiuosi antrojo vaikucio, tai butinai pasidarysim fotosesija pas Cekanaviciu wub.gif
Atsakyti
mus fotografavo She (cia jos internetinis puslapis www.photo-she.com).
norejom kitokios fotosesijos nei daugelis: be nuogu kunu ir ne studijoj, o rudenio fone, linksmu, nuotaikingu seimos nuotrauku su pilvuku:)
greitu laiku pamatysit ir musu nuotraukas fotografes internetiniam puslapy;)
Atsakyti
o jau ir musu seima patalpinta She puslapyje:)vis dar negaliu atsidziaugt:)manau svarbu patiems teveliams zinot kokiu rezultatu tikisi is fotosesijos;)
Atsakyti
mano miela draugute uzsiima siom fotosesijom
kam indomu:

http://www.fotografe.visiems.lt/
Atsakyti
Aš užsisakiau fotosesiją pas Juratę (Klaipėdoj), darysim pilną fotosesiją, gal yra atisliepimų kurie darėt neseniai? ar nešėtės savo rūbus/ daiktus? nes mums ji sakė atsinešt savo, o draugė prieš tai darės tai davė viską savo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2008 09 21, 10:52)
Kaip manot, kelių sav geriausia fotografuotis??? Norėčiau prieš Naujuosius metus (būtų apie 30 sav), ar vis gi reiktų vėliau ???

Kažkur skaičiau, kad gražiausias pilvukas būna maždaug 7 mėn. smile.gif Tai dabar turbūt pats laikas.
Atsakyti