Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE (Kopa @ 2004 03 19, 10:27)
Aš (38 savaitę) fotografavausi pas Gretą. Ji "Mamos žurnale" fotografė. Visa tai kainavo 200 lt. Jei kam įdomu, galiu ir telefoną duoti.

Zinoma kad idomu smile.gif Laukiam telefono ir is anksto dekojame, nors man iki fotosesijos dar reikia paaugti biggrin.gif
O gal butu galima ir kokia nestuke.gif nuotraukele pamatyti? wink.gif
Atsakyti
jurate,o pas tave fotografuojantis reikia savo drabuziu atsivesti?kaip su makiazu sukuosena? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Astuliukas @ 2004 03 18, 11:16)
Manau kad vienodumas matosi, nes tas pats fotografas, tai jo stilius.

As tai vadinciau ne stilium, o trafaretu dry.gif
Atsakyti
QUOTE (Giedruliux @ 2004 03 19, 10:47)
jurate,o pas tave fotografuojantis reikia savo drabuziu atsivesti?kaip su makiazu sukuosena? g.gif

Drabužių reikia minimaliai, man patinka kai moteris kažką atsineša ir savo tai kas joms patinka: trumpa maikutė, sportinės kelnės, sijonas... Bet jei neturi, tai nieko baisaus biggrin.gif . Drabužių aš turiu, bet man nebepatinkai, kai nuotraukose kartojasi tie patys drabužiai sad.gif . Makiažą padarau aš pati.
Atsakyti
Is tiesu Jurates nuotraukos man grazesnes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir ivairesnes, ir idomesnes. Su fantazija
Atsakyti
QUOTE (Kopa @ 2004 03 19, 10:27)

Aš (38 savaitę) fotografavausi pas Gretą. Ji "Mamos žurnale" fotografė.

As irgi ieskojau Gretos, bet ji atostogavo kazkur uzsienyje unsure.gif
O gal galetum mums visiems parodyti jos darbus ir save beabejo wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Jūratė Čiakienė @ 2004 03 19, 08:57)
Ne bėda, kad Klaipėdoj gyvenu. Kai vasara važiuosit prie jūros užsukit biggrin.gif .
Dabar visas darbas su nuotraukomis kainuoja 100lt.

tikiuosi nepabrangs iki vasaros tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 03 19, 10:19)
Jurate, otas 100lt tai cia uz kiek nuotraukeliu?.. rolleyes.gif gal priviliosiu tetuka i klaipeda...

Atrenku 25 gražiausias nuotraukas, Tarp jų yra 3 - 5 labai gražios. Šiuo metu atiduodu negatyvą, bet manau, kad vėliau negatyvą atiduosiu už papildomą kainą tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes clap.gif Galvojau paskaitinesiu ir viskas tuo baigsis. Bet nusprendziau ir as parasyti, kai perskaiciau apie fotografa Liuda Masi, geru zodziu ji pamineti. Jis buvo musu vestuviu fotografas. Tai buvom ir esam patenkinti jo darbu ir nuotraukom iki siol. Dar ir dabar daznai pasiimu albuma ir pavartau, nes malonu prisiminti ir pasigrozeti nuotraukomis. Neprisimenu tik kas mums ji rekomendavo, bet brangiosios mamos rekomenduoju ir jums. Net mano stilistas, kuris man dare makiaza ir sukuosena (jis toks zmogus prie meno ir gan zinomas) pasieme jo telefono numeri. Vienu zodziu kas ziurejo, sake kad geros nuotraukos. Taciau studijoje pas ji neteko meninems nuotraukoms fotografuotis. Tai va gerai kad priminet apie ji, kazkaip buvau pamirsus, kad jis ir studijoj fotografuoja, nes savo maziu norim graziai meniskai nufotografuoti.
Atsakyti
QUOTE (Jūratė Čiakienė @ 2004 03 19, 11:31)
Atrenku 25 gražiausias nuotraukas, Tarp jų yra 3 - 5 labai gražios. Šiuo metu atiduodu negatyvą, bet manau, kad vėliau negatyvą atiduosiu už papildomą kainą tongue.gif

Mums su vyru irgi labai patiko jusu darbai wub.gif
Mes irgi norim menisku nuotraukyciu. Tai kiek atsilus orams planuojame pasirodyt. Tik va kontaktuose adresiuko ir neradau. Kaip jus rasti?
Atsakyti
Jurate, o fotografuoji tik nescias busimas mamytes ar butu galima ir siaip savo meniniu foto pasidaryt?
labai noreciau-vargo nebutu kazkada anksciau esu buvusi foto modeliu tongue.gif
o siaip,tikiuos kad fotografuosi ir toliau...noreciau tureti graziu nuotrauku kai busiu su pilvuku, bet deja dar negreit huh.gif
Atsakyti
QUOTE (Gyvatuke @ 2004 03 19, 14:57)
Mums su vyru irgi labai patiko jusu darbai wub.gif
Mes irgi norim menisku nuotraukyciu. Tai kiek atsilus orams planuojame pasirodyt. Tik va kontaktuose adresiuko ir neradau. Kaip jus rasti?

Šiuo metu išeinu dirbti į fotopliuso saloną Laukininkų 3, Klaipėdoje. Visada galit mane surasti telefonu 8 686 53636.
Deja, pasrįžau paskirti savo likimą fotografijai, tikrai neprapulsiu.
Mona Lisa, darau ir merginų foto albumus, tik tiek , kad daugiau specelizuojuos į vaikus ir nėštukes biggrin.gif
Atsakyti