Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(HappyAngel @ 2008 08 03, 23:08)
Aš labai norėčiau fotosesijos, bet kad visur tas pats per tą patį- ant krūtų skuduras apvyniotas, ant klubų irgi ir voila, fotografuojam  unsure.gif Taip norėtųsi ko nors kito, išskirtinio...

Jeigu turite originalių idėjų, mielai padėčiau jas įgyvendinti 4u.gif
Nėščioji savo namų aplinkoje, mezganti kojinytes savo stebukliukui, lyginanti mažučiukus rūbelius....
Nėščioji gamtoje, pievoje, rugių lauke, miške prie rudeninių lapų.....
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2008 08 04, 09:30)
Jeigu turite originalių idėjų, mielai padėčiau jas įgyvendinti  4u.gif 
Nėščioji savo namų aplinkoje, mezganti kojinytes savo stebukliukui, lyginanti mažučiukus rūbelius....

O gal zinote kas tuom uzsiima Klaipedoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2008 08 04, 09:30)
Jeigu turite originalių idėjų, mielai padėčiau jas įgyvendinti  4u.gif 

Aš esu iš tų, kurios šaukia, kad tas ar anas nepatinka, o kaip norėtų, kad būtų padaryta ir nemoka pasakyt doh.gif blush2.gif Jūsų išvardinti variantai labai faini ir asmeniškai man būtų daug mieliau turėtų tokias foto, nei foto šaliais apsikarsčiusios savęs ar nuotrauką su vyru, bebučiuojančiu pilvą rolleyes.gif

Radau porą pavyzdėlių nuotraukų, man patinkančių, norėčiau jomis pasidalinti su jumis ir kitomis (būsimomis) mamytėmis ax.gif Radau ir daugiau man patinkančių, bet daugumos neleidžia įkelt čia.

user posted image

Šitoj nuogas pilvas, bet gerai neįsižiūrėjus ir nesuprasi, kas čia smile.gif
user posted image

Tikiuosi, supratot, ką norėjau pasakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 07 10, 21:31)
su pirmu pilvuku fotografavomes pas Cekanaviciu.labai patiko.tikrai profesionalus fotografas  thumbup.gif o si karta uzsiregistravau Jonavoje pas Daiva Sirvydiene.2 menesiukus teks palaukti  doh.gif turim beveik dvimetinuka,o ji gera vaikuciu fotografe,tai manau,kad neteks nusivilti  rolleyes.gif

aš su pilveliu pas Daivą fotografavausi rolleyes.gif Jinai nereali fotografė, nuotraukos visada superinės wub.gif wub.gif Tikrai nenusivilsit mirksiukas.gif Sėkmės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2008 08 04, 11:18)
O gal zinote kas tuom uzsiima Klaipedoje? smile.gif

Deja nežinau schmoll.gif

QUOTE(HappyAngel @ 2008 08 04, 16:22)
Tikiuosi, supratot, ką norėjau pasakyt  4u.gif

Tikiu kad susirasite eksperimentams nusiteikusį fotografą ir kartu pasieksite puikų rezultatą smile.gif
Jei nežinote ko tiksliai norite, gerai kad mokate įvardinti ko tikrai nenorite drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2008 08 01, 00:12)
Pas mane lankėsi kelios būsimos mamytės  nestuke.gif
Kai kurias nuotraukas galite pažiūrėti:
http://evitafoto.lt/f5.html  4u.gif

Nėštukės nuotrauka iš viršaus - tiesiog superinė idėja thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pradejau ieskotis ideju

http://www.linnealen...pregnancy4.html

http://heatherrivlin...index2.php?v=v1

http://www.andrearee....com/index2.php

http://www.robfitch....maternity3.html labai graziu nuotrauku yra thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 08 06, 16:20)

labai grazu wub.gif
Atsakyti
Mudu su vyru buvom thumbup.gif nuotraukeles atsiimsim rugpjucio 19 diena. O man labai keista kai raso as noriu bet nenoriu taip kaip yra...juk nieko naujo ir neprigalvosi kai esi nescia blink.gif kamasutros pozu gi neislausi. O jei netinka skuduras ant krutines tai visur galima savo rubelisu veztis, fotografai visada ziuri i tavo norus, kaip ir kur nori fotografuotis. Beje fotosesija ir akcentuojama i pilvelio gyventoja, o ne i mama, jos makiaza, ar kazka panasaus. Jei nori kazko neeilinio tai su vyru dveise pasidarykit asmenine fotosesija, vaziuokit i gamta, namie bet kur... Va tada turesi vienetiniu ir nepakartojamu foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 08 12, 22:28)
Mudu su vyru buvom  thumbup.gif  nuotraukeles atsiimsim rugpjucio 19 diena. O man labai keista kai raso as noriu bet nenoriu taip kaip yra...juk nieko naujo ir neprigalvosi kai esi nescia  blink.gif  kamasutros pozu gi neislausi. O jei netinka skuduras ant krutines tai visur galima savo rubelisu veztis, fotografai visada ziuri i tavo norus, kaip ir kur nori fotografuotis. Beje fotosesija ir akcentuojama i pilvelio gyventoja, o ne i mama, jos makiaza, ar kazka panasaus. Jei nori kazko neeilinio tai su vyru dveise pasidarykit asmenine fotosesija, vaziuokit i gamta, namie bet kur... Va tada turesi vienetiniu ir nepakartojamu foto  thumbup.gif

Ar esi patenkinta nuotraukytem?Butu idomu suzinot kur dareisi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 08 12, 22:28)
Mudu su vyru buvom  thumbup.gif  nuotraukeles atsiimsim rugpjucio 19 diena. O man labai keista kai raso as noriu bet nenoriu taip kaip yra...juk nieko naujo ir neprigalvosi kai esi nescia  blink.gif  kamasutros pozu gi neislausi. O jei netinka skuduras ant krutines tai visur galima savo rubelisu veztis, fotografai visada ziuri i tavo norus, kaip ir kur nori fotografuotis. Beje fotosesija ir akcentuojama i pilvelio gyventoja, o ne i mama, jos makiaza, ar kazka panasaus. Jei nori kazko neeilinio tai su vyru dveise pasidarykit asmenine fotosesija, vaziuokit i gamta, namie bet kur... Va tada turesi vienetiniu ir nepakartojamu foto  thumbup.gif

Kaip suprantu, šitas postas taikytas man smile.gif Na, bet nepamenu, kad būčiau kur nors minėjus, jog norėčiau, kad fotografijose būtų akcentuojamas mamos makiažas ar kad būtų laužiamos Kama Sutros pozos smile.gif Tiesiog pastebėjau, kad visose fotografijose figūruoja tas pats- nuogas pilvas ir paminėjau, jog pati nenorėčiau taip fotografuotis. Pilvelio gyventojo namuką galimą fotografuoti ir neapnuoginant jo.
Atsakyti
Na ir as jau buvau fotosesijoje pas Cekanaviciu. Pati fotografuoju ir kaip pusiau profesionale galiu pasakyti kad viskas yra ok. nuotraukytemis labai patenkinta.
Atsakyti