Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

As tai labai patenkinta savo nuotraukom, ziurint visada sypsotis norisi - pagauta gera nuotaika, nuotraukos spinduliuoja meile, visos grazios, estetiskos ir be to, sexy... 4u.gif Maniskis irgi labai gerai ''pasirode'', zodziu, viskas super gavosi... smile.gif
Atsakyti
O as su mielu noru nusifotkinciau su pilvuku wub.gif Man labai grazu, tik vat nelabai sau tai galime leisti, tai galvoju, gal siaip vyras kur gamtoje pafotkins. O galsusigundysim ir pasilepinsime fotosesija dviese wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 07 07, 11:44)
O man labai mazai yra graziu nestukiu foto, pati nejau ir neisiu fotkintis nescia.

Daug kas priklauso ne tik nuo fotografo, bet ir nuo pačios nėštukės požiūrio, nusiteikimo, vyro palaikymo ir t.t. ir pan. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Studija Fokuse: 10 liepos 2008 - 13:04
QUOTE(Žalia Rūta @ 2008 06 25, 13:52)
Paziurejau Cekanaviciaus foto.. Kai kurios nieko.. Bet man nesuprantama, kai matosi krutine visu grazumu.. Man norisi pilvuka akcentuot, o ne nuogumus..  blush2.gif

Tai gal todėl ir matosi? lotuliukas.gif
Juk tai susitarimo reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Studija Fokuse @ 2008 07 10, 12:21)
Tai gal todėl ir matosi? lotuliukas.gif
Juk tai susitarimo reikalas mirksiukas.gif

Zinoma, pries fotosesija jis paklausia, ar nori aktu, ar prisidengus. Niekas apsinuogint nevercia mirksiukas.gif Be to, jis labai mandagus, parodo mazdaug kaip fotografuos, duoda skaras ir pats iseina is kambario, kad apsinuoginusios nepamatytu smile.gif
Atsakyti
su pirmu pilvuku fotografavomes pas Cekanaviciu.labai patiko.tikrai profesionalus fotografas thumbup.gif o si karta uzsiregistravau Jonavoje pas Daiva Sirvydiene.2 menesiukus teks palaukti doh.gif turim beveik dvimetinuka,o ji gera vaikuciu fotografe,tai manau,kad neteks nusivilti rolleyes.gif
Atsakyti
Aš įamžinau savo pilvūzą thumbup.gif Rekomenduoju fotostudiją www.fotostudija.org mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaite117 @ 2008 07 15, 15:36)
Aš įamžinau savo pilvūzą  thumbup.gif Rekomenduoju fotostudiją  www.fotostudija.org    mirksiukas.gif

kuom patiko? placiau papasakok,kodel butent ja rekomenduoji wink.gif dar domina ir kainos wink.gif
Atsakyti
as tai buvau Kane pas fotrografe Irute Jaruseviciute. jos darbu galima paziureti siuo adresu: http://www.fotopro.l...-Jaruseviciute/
Kadangi dar pries nestuma buvau pas ja lankiusis fotosesijoj (vyrui dariau dovana wub.gif ), tai kai suzinojau kad laukiuosi tai tikrai zinojau kad eisiu pas ja iamzinti ir sio grazaus momento. del kainu tai cia turbut kiekvienam skirtingai, kam brangu, o kam svarbu rezultatas ir kaina tada neatrodo tokia baisi. nors man nuskilo nes kolegos isleistuviu proga padovanojo kvietima i jos fotosesija kadangi zinojo kad svaigstu kaip noriu tu nuotraukyciu. kaina apie 240Lt, i kaina ieina fotosesija ir nuotraukos: viena didesnio formato (nepamenu ismatavimu) ir trys mazesnio formato, o jeigu norisi daugiau tai jau uz kiekviena atskirai reikia moketi, jei yra noro tai ir iremina uz atskira uzmokesti. siaip tuos kadrus saugo ilgai tai kad ir veliau galima vel pasitaupius pinigeliu nueiti ir pasidaryti kitas nuotraukytes. siaip labai maloni fotrografe, mielas zmogus, tikrai nera jokio diskomforto nei nusirengti nei pozuoti nuogai. i fotosesija reikejo tik atsinesti geliu, o siaip kiek zinau ji driba kazkuriam teare Kaune (berods dramos), tai ivairiu aksesuaru, skrybelaiciu ir pan. tai pas ja ten pilna.
labai laukiu nesulaukiu kada atsiimsiu savo nuotraukytes thumbup.gif
Atsakyti
as pas ja esu taip pat fotografavusi, bet dar nesilaukdama, grazias foto gavau, tik gaila, kad tokia kaina, o foto tik kelios, o cd koki gauti tai galima pamirsti. Zinau tokiu fotografu, kurie net geresni nei irute, o nuoptrauku negaili ir cd duoda. 4u.gif
Atsakyti
gal kas zinot fotografa siauliuose?
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2008 07 16, 19:28)
as pas ja esu taip pat fotografavusi, bet dar nesilaukdama, grazias foto gavau, tik gaila, kad tokia kaina, o foto tik kelios, o cd koki gauti tai galima pamirsti. Zinau tokiu fotografu, kurie net geresni nei irute, o nuoptrauku negaili ir cd duoda.  4u.gif

tai gal gali nurodyti kokius dar zinai fotografus, nes turiu dar kelias pazistamas nestuke.gif , kurios irgi labai noretu fotosesijos, tai turetu is ko rinktis, tuo labiau jeigu kazkur zinai pigiau smile.gif
Atsakyti