Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(VVaiva @ 2008 06 25, 14:20)
Pritariu! Negi paskui kam rodysi tuos aktus?  rolleyes.gif As pas ji fotkinsiuos, bet tikrai ne taip, kad viskas matytusi...

Bet tai 350 pas ji uz 5 foto.. Daugokai, sakyciau. Juolabiau, kad foto, padiskutuokim. Zmogus, juodas fonas ir skraiste.. Tikrai nieko ypatingo.. schmoll.gif
O norisi kazko tokio.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2008 06 25, 13:52)
Paziurejau Cekanaviciaus foto.. Kai kurios nieko.. Bet man nesuprantama, kai matosi krutine visu grazumu.. Man norisi pilvuka akcentuot, o ne nuogumus..  blush2.gif

Čia kiekvienos besifotografuojančios reikalas kiek ji ko nori rodyt. Aš fotografavausi pas jį ir likau labai patenkinta. Kadangi nuogumų demonstruot per daug nenorėjau,tai ir nedemonstravau. smile.gif
O nuotraukose ir akcentuojamas pilvukas.Man tos nuotraukos pilnos to stebuklėlio laukimo. wub.gif
Atsakyti
as tai neisbandziau, norejau, bet vyras nelabai

uztat dabar per maziuko pirmaji gimtadieni gavao kvietima visai seimai i Cekanaviciaus fotosesija, tai as bijau labai, nes man jo nuotraukos vulgarios labai, nors siaip tai labai noriu graziu seimos nuotrauku, profesionaliu, tik ne nuogu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MIevaM @ 2008 06 19, 15:48)
Aš pas šią fotografę buvau savo 2 metukų dukrą fotografuoti. Nuotraukomis ir visu procesu likau patenkinta. Moka ir vaikutį įkalbinti ir idėjų visokių turi.  Mano mergaitė labai judri, tai patys nelabai ką pagaunam, o pas tą fotografę nuotraukose atrodo lyg ji būtų norei pozavusi smile.gif - labai gera aplinka (emocinė ir tehcninė).

Gal parašytumėt kiek truko ir kiek kainavo fotosesija, ir kiek gavote nuotraukų?

Ačiū smile.gif
Atsakyti
As dar nesifotografavau, bet greitu metu jau iamzinsiu savo nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2008 06 25, 12:32)
Bet tai 350 pas ji uz 5 foto.. Daugokai, sakyciau. Juolabiau, kad foto, padiskutuokim. Zmogus, juodas fonas ir skraiste.. Tikrai nieko ypatingo..  schmoll.gif
O norisi kazko tokio..  rolleyes.gif

Mes mokejom 250, nes is anksto buvom susitare, dar kaina mazesne buvo. Fotografavo pora valandu, padare apie 300 kadru ir viska atidave irasyta i DVD. Dabar beliko issirinkt 5, kurias jis sutvarkys, padailins ir pan. Taip, visos nuotraukos gana panasios, su skraistem, bet as kaip tik to ir norejau. Su savais rubais ir papuosaliukais galiu ir namie nusifotografuot (ta maniskis ir daro - fotografuoja mane labai daznai), o Cekanaviciaus nuotraukos labai meniskos, rimtos, zodziu, tikrai ispudingos. Esu labai labai patenkinta 4u.gif Be to, turiu gera nuotrauku redagavimo programa, taigi, patikusias nuotraukas pati sutvarkiau, padariau koki noriu fona, ryskuma, spalvas ir t.t. Kita karta nestuke.gif eiciau pas kita fotografa, bet vien tik del ivairoves, kad nuotraukos butu kitokios
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilione: 05 liepos 2008 - 21:18
Su pirmu bandziau ir tai vyrui buvo Kaledine dovana.sakau vaziuojam,pasipuosk lotuliukas.gif nesuprates,bambedamas klausinejo kur o kain uvaziavom viska suprato.Tikrai nesigailiu, nes nuotraukos tiesiog super thumbup.gif geras prisiminimas ateiciai wink.gif
Atsakyti
O keliu menesiu jus einat fotografuotis? Man 7 men, o pilvas lb jau mazas verysad.gif kas pamato sako kad 4-5 men nestumas pas mane smile.gif Po dvieju savaiciu isvaziuoju i uzsieni o taip norisi tu nuotraukyciu...
Atsakyti
QUOTE(Sandryta @ 2008 07 07, 08:35)
O keliu menesiu jus einat fotografuotis? Man 7 men, o pilvas lb jau mazas  verysad.gif kas pamato sako kad 4-5 men nestumas pas mane  smile.gif Po dvieju savaiciu isvaziuoju i uzsieni o taip norisi tu nuotraukyciu...

As ejau 8 menesi. Uzsirasius buvau daugiau kaip pries menesi ir bijojau, kad gal bus per anksti, nes pilvukas buvo mazas. Bet kaip tik nuo 8 men labai augt pradejo smile.gif O siaip tai nemanau, kad butina fotografuotis pacioj nestumo pabaigoj su didziuliu pilvu. Ir nedidelis pilvukas fainai atrodo 4u.gif
Atsakyti
O man labai mazai yra graziu nestukiu foto, pati nejau ir neisiu fotkintis nescia.
Atsakyti
4u.gif nedariau spec. fotosesijos. bet šiaip turiu keletą nuotr, na ir kažkaip dabar nemalonu man į jas žiūrėti blush2.gif kol laukiausi, buvo gražu... rolleyes.gif
Atsakyti