Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(Munix @ 2008 05 10, 18:59)
Ech,kaip gaila,kad mano ne gigantiškas pilvukas,nors jau ir 7-tas mėnuo 4u.gif

o man atrodo, kad mum tik privalumas smile.gif nezinau, kas bus 7 men pas mane, bet jei dabar jau tureciau dideli.... kaip butu sunku... nei krust nei must smile.gif
Atsakyti
paziurekit www.cekanavicius.lt mano drauge ten buvo tai super sake, o ir jo svetainej nuotrauku daug. jei nenori apsinuogint tai jis duoda ta paklode apsisiaust kitam kambariuke. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angel16 @ 2008 06 09, 22:10)
paziurekit www.cekanavicius.lt mano drauge ten buvo tai super sake, o ir jo svetainej nuotrauku daug. jei nenori apsinuogint tai jis duoda ta paklode apsisiaust kitam kambariuke.  thumbup.gif

o kiek šiuo meu pas jį fotosesija kainuoja ir kaip su eilėm? g.gif
Atsakyti
QUOTE(manx @ 2008 04 14, 19:39)
Man irgi idomu,kas geriausi Kaune ir aplink Kauna?Gal kurios mamytes fotogrfavosi pas Daiva Sirvydiene(fotodina)Jonavoje?kaip nuotraukytes isejo,kokios kainos?ir apskritai ar ji fotografuoja  nestuke.gif ?nes kudikeliu nuotraukytes man patiko  good.gif  clap_1.gif

maciau ir nestukisku jos foto, tai tikrai patiko thumbup.gif ...tik dar noreciau, kad kas parashytu apie kainas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rohan @ 2008 05 02, 22:17)
as tai nemaciau puslapyje dar ne mama nei vienos nuotraukos is asmeniniu fotosesiju. Jeigu tau atrodo, kad jos tokios , tai truputi suklydai. o be to ten gal kokiu triju metu senumo.Paskutiniu metu tik BLOGE  raso dienorasti ir ten yra kelios nuotraukos is asmeniniu fotosesiju. Toj studijoj labai saugo privatuma, todel ir nuotraukos rodomos tik atejusiems. O jeigu tu noretum buti publikuojama manau kad uztektu pasakyti , pasirasytum sutarti ir tave jau visi matytu smile.gif Ir dar kazkas klause kokiam mieste, tai Kaune.

Sveikos,

as irgi kazkaip atsidariau sia diskusija paskaityti, nes irgi planuoju fotosesija. Pernai metais kaip tik fotografavausi pas si fotografa ir buvau labai labai patenkinta. be abejo, kad nera nei vienos nuotraukos is asmeniniu fotosesiju ju tinklalapyje. O nuotraukos gavosi tikrai individualios (lyginant su tomis, kurias teko matyti). O ypac patiko - fotografo ir asistentes malonus bendravimas, noras suprasti, kas man svarbu, kaip noriu atrodyti, kokia noriu buti nuotraukose.
tad likau labai patenkinta. ir greiciausiai dabar, su pilvuku, irgi kreipsiuos pas juos. smile.gif
Atsakyti
o as nzn.. kiek ziurinejau tai man asmeniskai idomiausios ir tokios labiau menines, nei kad esi pasodinta ar pastatyta su paklode ir pilvu yra pas Roberta Misikoni. Manau, kad kreiopsiuosi pas ji. Nestukiu nera jo svetainese sudeta, bet teke matyt kataloga... tai likau suzaveta smile.gif visai nestandartines foto. ax.gif
Atsakyti
O man labai patiko pas Jūratę ir foto, ir pati fotografė 4u.gif http://fotostudija-jg.eu/ ,va čia jos puslapiukas
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2008 06 10, 08:17)
o kiek šiuo meu pas jį fotosesija kainuoja ir kaip su eilėm? g.gif

As pas Cekanaviciu fotografuosiuos uz poros savaiciu. Siaip as jam pries koki menesi pasiskambinau ir susitariau. Eiliu didziuliu gal ir nera, bet jei is anksciau tarsies, galesi tinkama laika pasirinkt. Beje, dabar jis lygtai kainas pakele, bet mane fotkins dar senais tarifais smile.gif Visa info turetu but jo puslapyje
Atsakyti
Aš ką tik iš fotografės Jūratės,pasiėmiau foto.Likau sužavėta jos darbu:wub: Norėčiau įdėti jums keletą foto,kad parodyti jums,bet negaliu,nežinau tik kodėl,gal kad nesu 100 žinučių parašiusi ar kas čia yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Munix @ 2008 06 15, 21:08)
O man labai patiko pas Jūratę ir foto, ir pati fotografė 4u.gif http://fotostudija-jg.eu/ ,va čia jos puslapiukas

Aš pas šią fotografę buvau savo 2 metukų dukrą fotografuoti. Nuotraukomis ir visu procesu likau patenkinta. Moka ir vaikutį įkalbinti ir idėjų visokių turi. Mano mergaitė labai judri, tai patys nelabai ką pagaunam, o pas tą fotografę nuotraukose atrodo lyg ji būtų norei pozavusi smile.gif - labai gera aplinka (emocinė ir tehcninė).
Atsakyti
Paziurejau Cekanaviciaus foto.. Kai kurios nieko.. Bet man nesuprantama, kai matosi krutine visu grazumu.. Man norisi pilvuka akcentuot, o ne nuogumus.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2008 06 25, 11:52)
Paziurejau Cekanaviciaus foto.. Kai kurios nieko.. Bet man nesuprantama, kai matosi krutine visu grazumu.. Man norisi pilvuka akcentuot, o ne nuogumus..  blush2.gif

Pritariu! Negi paskui kam rodysi tuos aktus? rolleyes.gif As pas ji fotkinsiuos, bet tikrai ne taip, kad viskas matytusi...
Atsakyti