Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(vekoni @ 2008 04 08, 13:04)
o tai ka klaipedetiem  daryti?  unsure.gif  verysad.gif  labai labai norime

sveikos,
kai turiu laiko tarp stambesniu darbu, retkarciais irgi darau asmenines ar fotosesijas su "pilvais" smile.gif
mano tinklapy pateikti tik vestuviniai darbai, bet jei ka sudomins - rasykit i info@i-d-f.net, atsiusiu pavydziu, nes cia nepavyksta ikelti.... g.gif fotosesijos trukme iki 2 val. kaina 250 lt, gaunate apie 30 kadru kompaktiniame diske, dauguma ju turi ir papildomus spalvinius variantus (papildomai) is kuriu veliau galesite rinktis jums patinkanti. Koreguojamos ne tik nuotrauku spalvos, bet jei reikia, daroma "kosmetine" odos ar kuno korekcija, specialus apdorojimas. be abejo, proto ribose ir kalba eina ne apie puosyba drugeliais ar vaivorykstem mirksiukas.gif

4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 09 balandžio 2008 - 20:07
Sveikos mamytes,
visai neturiu laiko skaityti visa tema doh.gif gal parekomenduotumet kokiu fotostudiju Vilniuje besilaukiancioms, norim iamzinti pilvuka wub.gif siaip man patinka linskmos ir spalvotos nuotraukos ax.gif
Atsakyti
sveikutes,
gal kuri fotografavotes kai lauketes Kaune? Yra nemazai fotosalonu,taciau issirinkti sunku;/ doh.gif gal ka galite rekomenduoti:)?
Atsakyti
QUOTE(Inga.Inga @ 2008 04 12, 11:29)
sveikutes,
gal kuri fotografavotes kai lauketes Kaune? Yra nemazai fotosalonu,taciau issirinkti sunku;/  doh.gif  gal ka galite rekomenduoti:)?

Man irgi idomu,kas geriausi Kaune ir aplink Kauna?Gal kurios mamytes fotogrfavosi pas Daiva Sirvydiene(fotodina)Jonavoje?kaip nuotraukytes isejo,kokios kainos?ir apskritai ar ji fotografuoja nestuke.gif ?nes kudikeliu nuotraukytes man patiko good.gif clap_1.gif
Atsakyti
Fotosesija - dovana.
FOTOSTUDIJA

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inga.Inga @ 2008 04 12, 11:29)
sveikutes,
gal kuri fotografavotes kai lauketes Kaune? Yra nemazai fotosalonu,taciau issirinkti sunku;/  doh.gif  gal ka galite rekomenduoti:)?

Mes fotografavomės pas R.Čekanavičių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matre @ 2008 04 15, 16:55)
Mes fotografavomės pas R.Čekanavičių. smile.gif

Dekui uz info, bandysim skambinti ir tartis su juo wink.gif del fotoseejos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga.Inga @ 2008 04 21, 08:26)
Dekui uz info, bandysim skambinti ir tartis su juo wink.gif del fotoseejos smile.gif

galiu parekomenduoti foto studija kur dirba kartu su Dar ne mama parduotuve. Ten fotkinausi kai nestuke buvau ir jau su vaikuciu. Nuotraukos thumbup.gif, zaismingos, nuotaikingos pats procesas tiesiog malonumas. Kiek supratau, fotografui tai pagrindinis darbas, ner dideliu eiliu, labai paprasta suderinti laika. Jeigu reikia dirba su asistente. Ypac jeigu fotkiniesi pirma karta tai tikrai daug susako svarbiu dalyku. Net paciai keista, kad taip gerai gauniesi 4u.gif . Gali paskambinti tel. 8 698 15549.
Atsakyti
Si sekmadieni vaziuojam pas p. Vincaityte - Dainiene biggrin.gif , butinai parasysiu savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rohan @ 2008 04 22, 00:21)
galiu parekomenduoti  foto studija kur dirba kartu su Dar ne mama parduotuve.  Ten fotkinausi kai nestuke buvau ir jau su vaikuciu. Nuotraukos  thumbup.gif, zaismingos,  nuotaikingos pats procesas tiesiog malonumas. Kiek supratau, fotografui tai pagrindinis darbas, ner dideliu eiliu, labai paprasta suderinti laika. Jeigu reikia dirba su asistente. Ypac jeigu fotkiniesi pirma karta tai tikrai daug susako svarbiu dalyku. Net paciai keista, kad taip gerai gauniesi  4u.gif . Gali paskambinti tel. 8 698 15549.

Kiek mokejai už fotosesoja? ir kiek laiko truko?
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2008 04 23, 11:28)
Kiek mokejai už fotosesoja? ir kiek laiko truko?

Labuks. Fotosesija kainuoja 250 lt. trunka apie 2 val. Rubai ar adr kas nors nestukei duodama studijoj o su vaikuciais jau reikia mamytes ir tevelio fantazijos. tikrai siulau bent pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(rohan @ 2008 04 21, 23:21)
galiu parekomenduoti  foto studija kur dirba kartu su Dar ne mama parduotuve.  Ten fotkinausi kai nestuke buvau ir jau su vaikuciu. Nuotraukos  thumbup.gif, zaismingos,  nuotaikingos pats procesas tiesiog malonumas. Kiek supratau, fotografui tai pagrindinis darbas, ner dideliu eiliu, labai paprasta suderinti laika. Jeigu reikia dirba su asistente. Ypac jeigu fotkiniesi pirma karta tai tikrai daug susako svarbiu dalyku. Net paciai keista, kad taip gerai gauniesi  4u.gif . Gali paskambinti tel. 8 698 15549.

O cia Vilniuje ar Kitur? g.gif
Atsakyti