Sveikos Bukit geros parasykit ka nors apie Kauno fotografus Daug nuomoniu,bet gal jus ka patarsit?
Sveikos mamutės ir nėštukės
Aš irgi planuoju fotosesiją, pasiskaičiau jūsų komentarus... Noriu paklausti ar kuri fotografavosi Jonavoje www.fotodina.lt ? Jų svetainėje yra tik kūdikių ir vaikų foto, tai neaišku ar ji fotografuoja nėštukes?
Aš irgi planuoju fotosesiją, pasiskaičiau jūsų komentarus... Noriu paklausti ar kuri fotografavosi Jonavoje www.fotodina.lt ? Jų svetainėje yra tik kūdikių ir vaikų foto, tai neaišku ar ji fotografuoja nėštukes?
QUOTE(Diija @ 2008 03 13, 12:21)
Sveikos mamutės ir nėštukės
Diija, man atrodo, kad aš ties šia apsistosiu
QUOTE(gadik @ 2008 04 01, 17:34)
Sveiki, norejau paklausti, gal kas dare fotosesija Klaipedoje? Labai noreciau taip pat tureti graziu nuotrauku. Dekoju uz pagalba
Klaipedoj deja ne
ir aš labai norėčiau fotosesiją pasidaryti
Sesutė jau prieš pat gimdymą fotkinosi pas Grigą. Kainavo dešimt, berods, nuotraukyčių nepigiai, bet tikrai gavosi išskirtinės ir pralenkė visų mūsų lūkesčius
QUOTE(MilduteG @ 2008 04 04, 11:01)
Klaipedoj deja ne
o tai ka klaipedetiem daryti? labai labai norime
QUOTE(vekoni @ 2008 04 08, 11:04)
Tikrai nemanau, kad Klaipėdoje nėra kas fotografuoja!!!
Pabandyk google įvesti fotografavimas Klaipėdoje ir palandžiok po puslapius - esu tikra, kad nustebsi, kiek ten bus fotografų, įamžinančių šį laukimo stebuklą
O kad verta tai tikrai... Tik pilvuką siūlau daugiau paauginti...
Geriausia yra forografuotis 27-30 nėštumo savaitę, bet ne vėliau, nes tada jau pilvukas nebelabai gražiai atrodo, nes būna pasmukęs žemyn...
Siūlau taikyti tą momentą, kai gimda bus aukščiausiai pakilusi - tada tikrai gražiausiai atrodo
QUOTE(vekoni @ 2008 04 08, 14:04)
O cia nebandet?
http://www.foto-jurate.lt/
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 09, 12:30)
Būtent čia ir rekomenduočiau Klaipėdietėms, nes mačiau nuotraukas pas Jūratę darytas
Mes patys darėmės fotosesiją Palangoje, Vytauto g. (ten kur akmeninis fotikas kaip paminklas stovi). Dvi moteriškės fotografavo. Rūbelius vežėmės savo. Gavome 18 nuotraukų (atrinktų pagal jų pačių nuožiūrą, mokejoms berods apie 170 Lt). Na gal ir visai neblogai, kaip provincijoje... Tik dabar man jau atrodo, kad pilvukas toks mažas buvo (30sav.)...
Jei noretu kontaktu, rasykit az...