Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

Sveikos nestuke.gif Bukit geros parasykit ka nors apie Kauno fotografus 4u.gif Daug nuomoniu,bet gal jus ka patarsit? 4u.gif
Atsakyti
O gal kas zinot ir parekomenduotut Marijampoles fotografus? smile.gif Noreciau pas moteri fotografe.
Atsakyti
Sveikos mamutės ir nėštukės 4u.gif
Aš irgi planuoju nestuke.gif fotosesiją, pasiskaičiau jūsų komentarus... Noriu paklausti ar kuri fotografavosi Jonavoje www.fotodina.lt ? Jų svetainėje yra tik kūdikių ir vaikų foto, tai neaišku ar ji fotografuoja nėštukes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 03 13, 12:21)
Sveikos mamutės ir nėštukės  4u.gif
Aš irgi planuoju  nestuke.gif fotosesiją, pasiskaičiau jūsų komentarus... Noriu paklausti ar kuri fotografavosi Jonavoje www.fotodina.lt ? Jų svetainėje yra tik kūdikių ir vaikų foto, tai neaišku ar ji fotografuoja nėštukes?  g.gif

Diija, man atrodo, kad aš ties šia apsistosiu ax.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti, gal kas dare fotosesija Klaipedoje? Labai noreciau taip pat tureti graziu nuotrauku. Dekoju uz pagalba wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gadik @ 2008 04 01, 17:34)
Sveiki, norejau paklausti, gal kas dare fotosesija Klaipedoje? Labai noreciau taip pat tureti graziu nuotrauku. Dekoju uz pagalba wink.gif

Klaipedoj deja ne blink.gif
Atsakyti
ir aš labai norėčiau fotosesiją pasidaryti ax.gif
Atsakyti
Sesutė jau prieš pat gimdymą fotkinosi pas Grigą. Kainavo dešimt, berods, nuotraukyčių nepigiai, bet tikrai gavosi išskirtinės ir pralenkė visų mūsų lūkesčius thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MilduteG @ 2008 04 04, 11:01)
Klaipedoj deja ne  blink.gif

o tai ka klaipedetiem daryti? unsure.gif verysad.gif labai labai norime
Atsakyti
QUOTE(vekoni @ 2008 04 08, 11:04)
o tai ka klaipedetiem  daryti?  unsure.gif  verysad.gif  labai labai norime

Tikrai nemanau, kad Klaipėdoje nėra kas nestuke.gif fotografuoja!!! g.gif
Pabandyk google įvesti fotografavimas Klaipėdoje ir palandžiok po puslapius - esu tikra, kad nustebsi, kiek ten bus fotografų, įamžinančių šį laukimo stebuklą ax.gif

O kad verta tai tikrai... Tik pilvuką siūlau daugiau paauginti...
Geriausia yra forografuotis 27-30 nėštumo savaitę, bet ne vėliau, nes tada jau pilvukas nebelabai gražiai atrodo, nes būna pasmukęs žemyn...
Siūlau taikyti tą momentą, kai gimda bus aukščiausiai pakilusi - tada tikrai gražiausiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vekoni @ 2008 04 08, 14:04)
o tai ka klaipedetiem  daryti?  unsure.gif  verysad.gif  labai labai norime

O cia nebandet?
http://www.foto-jurate.lt/
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 09, 12:30)

Būtent čia ir rekomenduočiau Klaipėdietėms, nes mačiau nuotraukas pas Jūratę darytas thumbup.gif
Mes patys darėmės fotosesiją Palangoje, Vytauto g. (ten kur akmeninis fotikas kaip paminklas stovi). Dvi moteriškės fotografavo. Rūbelius vežėmės savo. Gavome 18 nuotraukų (atrinktų pagal jų pačių nuožiūrą, mokejoms berods apie 170 Lt). Na gal ir visai neblogai, kaip provincijoje... Tik dabar man jau atrodo, kad pilvukas toks mažas buvo smile.gif (30sav.)...
Jei nestuke.gif noretu kontaktu, rasykit az...
Atsakyti