Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(Karmen @ 2007 11 03, 21:51)
čia yra jos internetinis puslapis  4u.gif  http://www.vincaityte.lt/

super , man labai patiko thumbup.gif nuotraukos gyvos. Dabar tikrai zinau, rinksiuosi tarp Kristinos ir Jurates . Fotkinsim mano namuka ir poto leliuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2008 01 13, 17:26)
na man tikrai nepatiko nuotraukos schmoll.gif ...per daug grubios schmoll.gif ...ten tikrai nesidaryciau rolleyes.gif

nu tikrai pritariu schmoll.gif kazkaip negrazu man tokios
Papildyta:
QUOTE(ishiri @ 2008 02 04, 23:35)
super , man labai patiko  thumbup.gif  nuotraukos gyvos. Dabar tikrai zinau, rinksiuosi tarp Kristinos ir Jurates . Fotkinsim mano namuka ir poto leliuka wub.gif

o cia tai super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 05 vasario 2008 - 17:14
mane visad fotografavo MB, na jis beveik profesonalus fotografas smile.gif
Atsakyti
[quote=goduke,2008 02 01, 18:31]
labai aciu 4u.gif , bet kazkaip man neatsidaro tos foto blush2.gif

Papildyta:

Atsidaro .Pirma reikia paspausti LT arba kita kalba, atsidaro puslapis , tada reikia pasirinkti norima nuotrauku tema ir paspaudus norima nuotrauka truputi palaukti kol nuotraukos atsidarys.Sekmes.
Papildyta:
QUOTE(daluzeg @ 2008 02 13, 11:20)

Atsiprasau , bet gal issifruosit , kas tas MB ?Aciu.
Atsakyti
QUOTE(rrr @ 2008 02 13, 18:00)
Atsiprasau , bet gal issifruosit , kas tas MB ?Aciu.

MB Mano Brangusis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Senbuve @ 2008 02 13, 21:17)
MB Mano Brangusis  smile.gif

doh.gif Aciu ! biggrin.gif
Atsakyti
mes irgi fotografuosimės blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Fotografavomes klaipedoje trise:as, vyras ir pilvukas mirksiukas.gif pas Loreta Tiltu g. Na, super nuotraukytes, tikrai verta 250lt, padare kazkur 20 foto!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingredd: 15 vasario 2008 - 11:53
Mane irgi fotografavo MB lotuliukas.gif Nes jis ir šiaip tuo užsiima 4u.gif
O visoms nėštukėms tikrai patariu pabandyti fotosesiją thumbup.gif
p.s. ir dar per gimdymą fotografavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzeg @ 2008 02 13, 11:20)

O, tai šauniausia, kai savas žmogus fotografuoja. thumbup.gif Man tai pasisekė, kad pagelbėjo pusseserė. wub.gif
Atsakyti
Sveikutės mamytės, pasidalinsiu ir as savo patirtimi-visad labai norėjau fotosesijos su pilvuku, o kai pastojau, pamiršau blush2.gif Skaitydama forumą prisiminiau savo seną svajonę, ir pagal čia mamyčių pateiktus pavyzdžius, pradėjau domėtis. Ir prieš savaitę kartu su būsimuoju tėveliu turėjom fotosesiją pas fotografę Kristiną Vincaitytę-Danienę(čia buvo nuoroda į jos internetinį puslapį)-pati fotosesija ir fotografė paliko gerą įspūdį, ir nuotraukos gavosi super bigsmile.gif Jei kas dar abejojat, tikrai pabandykit-mano nuomone, verta thumbup.gif
Atsakyti
Nesekiau temos, todel gal jau ir buvo atsakimas i mano klausyma. blush2.gif
Norejau paklaust del fotosesjios pas Kristina Vincaityte - Daniene, kiek rubeliu emetes pas ja, o gal ji duoda ir savu kokiu? rolleyes.gif
Atsakyti