Manau kad vienodumas matosi, nes tas pats fotografas, tai jo stilius. Cia tas pats su dizaineriais, architektais, dailininkais ir t.t. zmogaus stilius visur atsikartoja. O kiekvienam atejusiam sugalvoti kazka naujo, manau tai reikalauja be galo daug fantazijos ir darbo. Nors kiek maciau Redluk nuotrauku tai pavyzdziui Starku (zurnale) nuotraukos kitokios visiskai, pas Ewa vel pamciau kitokiu, o tos kur su gelemis, tai tikrai visur kartojasi tos pacios, tik veidai kiti.
O kad cia yra kompiuteriniu galimybiu prikista, tai taip. Bet vieni ju nori kiti ne, cia atskiras klausimas.
O kad pas profesionala isiamzinti verta, tai tikrai, man tai net neiskilo toks klausimas. Sie menesiai prabegs o po to atsigresi ir arba prisiminsi juos nuotraukose arba sakysi, va kokia as buvau ziopla, pagailejau pinigu, pagailejau laiko ir likau be nuotrauku....
O siais laikais galima jau rinktis pas ka eiti fotografuotis, nes sita nisa jau po truputeli uzsipildo, tik kiekvienas renkasi kur nori.
QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 03 18, 11:01) |
Sorry, mamkos, bet man tos nuotraukos tokios vienodos (Tosches ir dar kitos mamos) Mamkos aprengtos vienodai tik geles skiriasi net pozos tos pacios. Nezinau kaip jums, bet man noretusi, kad tokiu kaip as nuotrauku neturetu niekas! |
Sutinku 100%, nuotraukos grazios , bet labai vienodos , stilius yra stilius aisku, bet fotogrfas profesionalas turi pajausti kiekvieno zmogaus stiliu ir jei Ponia X graziai atrodo su skrybele, tai ponia z graziau atrodo su skarele... na jie gi menininkai, tai turetu ismanyt, is zmogaus akiu isskaityt ar panasiai.
QUOTE (Astuliukas @ 2004 03 18, 11:16) |
Manau kad vienodumas matosi, nes tas pats fotografas, tai jo stilius. Cia tas pats su dizaineriais, architektais, dailininkais ir t.t. zmogaus stilius visur atsikartoja. O kiekvienam atejusiam sugalvoti kazka naujo, manau tai reikalauja be galo daug fantazijos ir darbo. |
bET BUTENT UZ TAI YRA MOKAMI DIDELI PINIGAI jei neturi fantazijos , tai eik dirdk kita darba kur nerekeis fantazijos
Sutinku su Yurgita, geras fotografas turi jausti kiekvieno zmogaus stiliu.
Redita man sake, kad butent jie jaucia stiliu ir nutaiko kiekvienai pagal jos stiliu, kiek maciau nuotrauku, tai jos visos vienodos
Va pagaliau radau
kai norejau menines nuotraukos, suradau fotografa kuris vertas demesio:
Liudas Masys
Menine ir reklamine fotografija, progines nuotraukos, portretai.
+370 699 06492
Ziurejau jo darbus, kai tik turejo nuotraukos savo zmonos (nescios) visai patiko. Jei nebutume nupirke fotoaparata skaitm. eiciau pas ji fotografuotis. Makiazo ir sukuosenos jis nedaro
askambink, gal ir tau patiks
kai norejau menines nuotraukos, suradau fotografa kuris vertas demesio:
Liudas Masys
Menine ir reklamine fotografija, progines nuotraukos, portretai.
+370 699 06492
Ziurejau jo darbus, kai tik turejo nuotraukos savo zmonos (nescios) visai patiko. Jei nebutume nupirke fotoaparata skaitm. eiciau pas ji fotografuotis. Makiazo ir sukuosenos jis nedaro
askambink, gal ir tau patiks
Jei dar nematėt galit pažiūrėt ir mano nuotraukytes www.foto-jurate.lt
Jurate,saunios nuotraukeles...Man ypac patiko tos rudai baltos su kriaukle ir su skrybele As irgi noreciau pasifotkinti,bet finansai neleidzia... tai kai vyra pagaunu,megejisku padarom...
QUOTE (Jūratė Čiakienė @ 2004 03 18, 18:34) |
Jei dar nematėt galit pažiūrėt ir mano nuotraukytes www.foto-jurate.lt |
Jusu nuotraukos man labai patiko labai gaila, kad anksciau jusu meno nemaciau
Papildyta @ [mergetime]1079638025[/mergetime]
Cia tai tikrai matosi kad zmogus dirba nera nei vienos panasios nuotraukos , ne taip kaip redlukai
Tikrai labai grazus darbai
idomu butu suzinot kaina, nes labai noreciau meniniu nuotrauku su maziuku, nu dar ir vyra prigrebciau, tiek to Tik vat beda Klp. tamsta gyvena
Ne bėda, kad Klaipėdoj gyvenu. Kai vasara važiuosit prie jūros užsukit .
Dabar visas darbas su nuotraukomis kainuoja 100lt.
Dabar visas darbas su nuotraukomis kainuoja 100lt.
QUOTE (Jūratė Čiakienė @ 2004 03 18, 18:34) |
Jei dar nematėt galit pažiūrėt ir mano nuotraukytes www.foto-jurate.lt |
Nu taip nesazininga As irgi noriu pasiziureti graziu nuotraukyciu, o man tas www neatsidaro
Jurate, otas 100lt tai cia uz kiek nuotraukeliu?.. gal priviliosiu tetuka i klaipeda...
Jūrate, man tavo darbai super. Čia kelių metų darbo rezultatas? Turbūt nėra realu, kad per vieną sesiją visos nuotraukos būtų tokios šaunios, todėl, jei iš 20 patinka bent 2 ar 3- tai jau gerai (ypač jei ir modeliukas-nėštukas neįpratęs prie blyksnių).
Aš (38 savaitę) fotografavausi pas Gretą. Ji "Mamos žurnale" fotografė. Mūsų sesija truko 2 val, aš pati nusivežiau keletą drabužėlių (tokių, įkuriuos netelpu, bet jie šiaip man yra gražūs ir mieli, įdomūs, gal net juokingi) , tada jau vietoj rengėmės, derinom. Tiesiog ekspromtu. Pasiruošti ir apgalvoti pati galėjau jau seniai, tada būčiau galėjusi pasiūlyti daugiau minčių. Bet viskas gavosi tikrai šauniai, aš nemaniau, kad bus taip gražu. Taigi, manau nereikia bijoti pasakyti, jei kad atrodo nepriimtina ir siūlyti savao mintis- abipusis darbas visada geriau. Pasidarėm apie 20 nuotraukų(jau atrinktų)+ skaitmeninėj formoj (kompakte). Visa tai kainavo 200 lt. Jei kam įdomu, galiu ir telefoną duoti.
Aš (38 savaitę) fotografavausi pas Gretą. Ji "Mamos žurnale" fotografė. Mūsų sesija truko 2 val, aš pati nusivežiau keletą drabužėlių (tokių, įkuriuos netelpu, bet jie šiaip man yra gražūs ir mieli, įdomūs, gal net juokingi) , tada jau vietoj rengėmės, derinom. Tiesiog ekspromtu. Pasiruošti ir apgalvoti pati galėjau jau seniai, tada būčiau galėjusi pasiūlyti daugiau minčių. Bet viskas gavosi tikrai šauniai, aš nemaniau, kad bus taip gražu. Taigi, manau nereikia bijoti pasakyti, jei kad atrodo nepriimtina ir siūlyti savao mintis- abipusis darbas visada geriau. Pasidarėm apie 20 nuotraukų(jau atrinktų)+ skaitmeninėj formoj (kompakte). Visa tai kainavo 200 lt. Jei kam įdomu, galiu ir telefoną duoti.