Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

Sveikutes 4u.gif Siandien apturejau super gera laika pas fotografa Kaune "Dar ne mama" parduotuvelej. Pradzioj buvau kiek skeptiskai nusiteikus, nes fotografuotis nemegstu ir sakiau jokiu budu nuoga nesifotkinsiu, nes esu priaugus nemazai svorio ir dabar jau 32 savaitele. Bet fotografas dirbo taip profesionaliai, kad as net uzsimirsau tarpais, kad esu fotografuojama ir tiek suteike pasitikejimo, kad net nusifotografavau ir nuoga pilvuka ax.gif . Dabar labai lauksiu nuotraukyciu. Tikiuos, kad rezultatas bus puikus thumbup.gif . Nors ir kaip ten bebutu, bet tikrai nesigailiu, kad nuejau ir siandien labai smagiai praleidau kelias valandas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pookis @ 2007 12 05, 17:30)
Sveikutes  4u.gif  Siandien apturejau super gera laika pas fotografa Kaune "Dar ne mama" parduotuvelej. Pradzioj buvau kiek skeptiskai nusiteikus, nes fotografuotis nemegstu ir sakiau jokiu budu nuoga nesifotkinsiu, nes esu priaugus nemazai svorio ir dabar jau 32 savaitele. Bet fotografas dirbo taip profesionaliai, kad as net uzsimirsau tarpais, kad esu fotografuojama ir tiek suteike pasitikejimo, kad net nusifotografavau ir nuoga pilvuka ax.gif . Dabar labai lauksiu nuotraukyciu. Tikiuos, kad rezultatas bus puikus  thumbup.gif . Nors ir kaip ten bebutu, bet tikrai nesigailiu, kad nuejau ir siandien labai smagiai praleidau kelias valandas  thumbup.gif

cia akcija kazkokia buvo?
kodel parduotuveje dar ne mama? g.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Gal kas zinot gera fotografa ar fotostudija kur galeciau isiamzinti Siauliuose? g.gif Bandziau ieskoti bet nepavyko g.gif Buciau labai dekinga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2007 12 06, 22:27)
cia  akcija kazkokia buvo?
kodel parduotuveje dar ne mama? g.gif

Parduotuvej ne akcija. smile.gif Ten yra profesionali foto studija, tik dirba kartu su Dar ne mama. Ir eiles ten nera po kelis menesiu , o tik pora savaiciu arba kelios dienos. Darbo laikas kada tau patogu, net vakarais. Manau kad ten is idejos dirba. Man tikrai patiko. Mano nuotraukos buvo super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš vakar apturėjau fotosesiją Jonavoje ax.gif Mum 30sav. - nuotraukytės bus po naujų - tada galėsiu daugiau ką papasakot. Šiaip man patiko, fotografė labai faina ir pozų turėtų būti neblogų. Nesigailiu kad ėjau 30 savaičių, nes vėliau nežinau ar būtų sveikatos blush2.gif Jau ir taip vos nenualpau doh.gif labai paskaudo nugarytę ir šiaip pozuoti tai darbas, o kuo toliau tuo sunkiau man betkokį darbą atlikti blush2.gif Šiaip manau dauk kas priklauso ne vien nuo savaičių skaičio bet ir nuo pačio pilvo - pas kitas tik apie 28sav. pradeda pilvas lysti ir vos matosi - tai aišku tada geriau eiti kuo vėliau kai pilvukas jau būna gerokai išryškėjęs, o aš jau nuo 9sav. į savo kelnes netilpau blush2.gif Ir jau 12sav. pakankamai iššokęs pilvukas buvo ir taip su kiekviena savaite vis daugiau - kiti kas pamato mane dabar vis klausia ar ne ant dienų gimdau doh.gif
Atsakyti
Jei Sialuliuose tai geriausia studija manau pas Zaziene "Stop Kadras", ten vestuves musu iamzinom, tai lb patiko, O klaipedoje be Jurates, Loretos ir Skaistes dar zinau Greta, 25 foto, 200lt, jos nr jei kas nori pasidometi konkreciau 8 655 99911 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(pookis @ 2007 12 05, 17:30)
Sveikutes  4u.gif  Siandien apturejau super gera laika pas fotografa Kaune "Dar ne mama" parduotuvelej. Pradzioj buvau kiek skeptiskai nusiteikus, nes fotografuotis nemegstu ir sakiau jokiu budu nuoga nesifotkinsiu, nes esu priaugus nemazai svorio ir dabar jau 32 savaitele. Bet fotografas dirbo taip profesionaliai, kad as net uzsimirsau tarpais, kad esu fotografuojama ir tiek suteike pasitikejimo, kad net nusifotografavau ir nuoga pilvuka ax.gif . Dabar labai lauksiu nuotraukyciu. Tikiuos, kad rezultatas bus puikus  thumbup.gif . Nors ir kaip ten bebutu, bet tikrai nesigailiu, kad nuejau ir siandien labai smagiai praleidau kelias valandas  thumbup.gif

Gali pasmalsauti: kiek tokia fotosesija kainavo? Ar daug rubeliu reikia atsinesti, ar ten "papuosia"? Ir kiek foto padaro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laabeille: 02 sausio 2008 - 21:35
QUOTE(Laabeille @ 2008 01 02, 22:34)
Gali pasmalsauti: kiek tokia fotosesija kainavo? Ar daug rubeliu reikia atsinesti, ar ten "papuosia"? Ir kiek foto padaro?

Ir gal turi ju kontaktus? Ir labai butu idomu pamatyti bent kelias nuotraukytes, is Vilniaus ne taip jau ir toli nuvaziuoti del grozio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Letticija @ 2008 01 03, 20:30)
Ir gal turi ju kontaktus? Ir labai butu idomu pamatyti bent kelias nuotraukytes, is Vilniaus ne taip jau ir toli nuvaziuoti del grozio smile.gif

ir nuotraukas, ir kontaktus rasit cia
Atsakyti
su pirmuoju ruosemes,bet taip ir nepasidarem nuotraukyciu,bet jau su antruoju tai tikrai planuojam wub.gif kai tik grisim i LT mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi noreciau aptureti fotosesija, bet niekaip nerandu kas meniskai ir ne super brangiai fotografuotu Vilniuje. Gal parekomenduotumete ka nors? 4u.gif
Atsakyti
Vilniuje: http://a2.b4net.lt/indexltfoto.htm
Atsakyti