Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(Čili @ 2007 08 21, 12:12)
Kristina Vincaitytė didis.gif skelbimuose paslaugų skyrelyje yra jos tema ir pavyzdinės foto thumbup.gif

Nuo pat nėštumo pradžios svajojau apie meninę savo neštukinę foto... ax.gif

Aš irgi pas ją buvau...na man patiko.. thumbup.gif foto labai šiltos, paprastos.
Atsakyti
QUOTE(Guga @ 2007 10 29, 22:40)
O Redluke pasirasoma kokia nors sutartis del fotografavimosi ir nuotrauku? Gal kas nors turite ir galite parodyti tipine sutarti?  blush2.gif
Arba sutarti su Cekanavicium?  ax.gif Idomu, ar ten yra itraukti punktai del nuotrauku viesinimo. Visai nenoreciau, kad mano pusplikes nuotraukos butu viesai demonstruojamos  doh.gif

Na bent jau pas Redia, tai jokia sutartis nepasirasoma schmoll.gif
Atsakyti
Nuotraukos tai thumbup.gif ,bet man tai yra labai privatu. nestuke.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti ispudziais apie fotosesija pas Redluk. thumbup.gif man labai patiko, labai fainai pabendravom, smagiai parejo fotosesija, dabar tik laukiam rezultatu, ir esu tikra kad busiu labai patenkinta nuotraukytemis.
Atsakyti
36sav pats geriausias laikas smile.gif
kuo israiskingesnis pilvukas tuo graziau nestukei, pilvukas su savaitem tik grazeja smile.gif, ir jis tikrai neatrodo baisiai blush2.gif
galbut as net buciau uz 38sav, bet rizika nedalaukti fotosesijos gana didele tampa ax.gif
Atsakyti
ir as taip manau, kad kuo didesnis nestumas tuo graziau, aisku priklauso indvidualiai, bet tas pilvukas ir yra pati fotkes esme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miciolita @ 2007 11 18, 20:09)
Noriu pasidalinti ispudziais apie fotosesija pas Redluk.  thumbup.gif man labai patiko, labai fainai pabendravom, smagiai parejo fotosesija, dabar tik laukiam rezultatu, ir esu tikra kad busiu labai patenkinta nuotraukytemis.

kaip smagu kad yra likusiu patenkintu po fotosesijos mirksiukas.gif as irgi jau issirinkau is daugelio gautu negatyvu ir dabar laukiam tikru nuotraukyciu wub.gif
Atsakyti
ir mes nukeliavom pas Romą pasifotografuot bigsmile.gif blush2.gif mums tik dvi savaitėlės liko iki termino bigsmile.gif laukėm kad pilvas būtų pasiekęs savo didumą biggrin.gif tikrai labai thumbup.gif ir labai patenkinti likom fotografo darbu 4u.gif
Atsakyti
Gal aš pasirodysiu neoriginali (labai norėjau nuotraukyčių ateičiai), na, bet pasižiūrėjus redluk fotkes liūdnuma apėmė, jau tokios primityvios, nematau čia jokio meno...Tas kaunietis fotografas dar dar, nu kiti visi nepatiko schmoll.gif Tada jau geriau apsieisiu iš viso. Būtent Redluke nematau už ką ten tokius pinigus ima, tik rūbelius pamaino ir viskas...
Atsakyti
va as tai nors is vilniaus bet mes kaip tik buvom draugu vestuvese panevezi kai man buvo 35sav., ir jau apie tas nuotraukas pamirsusi nes tik apie gimdyma galvojau blush2.gif ir mus su vyru vestuvininku fotografas pats pakviete i fotoseansa, o fotosesijos metu as jau buvau 37sav.,(po savaites ir pagimdziau) tai sumokejom tik 70lt uz nuotraukas nes labai daug gavosi tai dar mociutem padalinom bigsmile.gif nuotraukos labai fainos ax.gif na as nesijauciau labai patraukli nescia su todel visiskai nuoga nesifotkinau, bet nuogumo detaliu yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes su vyru fotografavomės kai pilvinukei buvo 32 sav. jei neklystu ax.gif Pilvas buvo pats tas, nei per didelis, nei per mažas ir foto išėjo labai gražios. Beje, nesigaliu, kad įamžianu savo tokią nestuke.gif būseną.
Atsakyti
Rekomenduociau busimoms mamytes, netempti fotosesiju iki paskutines dienos smile.gif bent savaitele ar dvi iki planuojamo gimdymo galite eiti fotografuotis smile.gif ir tai tikrai nera taip baisu kaip atrodo nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksine_roze: 04 gruodžio 2007 - 09:12