Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(Majaa @ 2007 07 02, 18:47)
Jau visai susimaišiau kuri fotografė kokiame mieste fotkina  blush2.gif  Kas parekomenduotų ką nors Vilniuje?  4u.gif  Gal ką iš SM galėtumėte parekomenduoti?  drinks_cheers.gif

Kristina Vincaitytė didis.gif skelbimuose paslaugų skyrelyje yra jos tema ir pavyzdinės foto thumbup.gif
Atsakyti
as nebandziau ,bet man labai jau grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2007 08 20, 20:13)
As savo vyrui valentno dienos proga dariau savo nuotrauku albmeli. Fotografavausi pas forumiete She. Labai likau patenkinta, vyrui nuotrakos irgi labai patiko. Dabar laukiu, kada pasimatys pilvukas ir vel vaziuosiu pas ja, tik si karta vesiuosi kartu ir vyra  wub.gif

Aš nėščia fotografavausi pas She. Nuotraukos fantastiškos, su vyru labai patenkinti rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
Fotografavausi pas www.gustulis.lt 4u.gif
Smagiai praėjo ir pati fotosesija, ir nuotraukomis likau labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
O zinot...Kai dar buvau ne nestuke.gif ir fotkinausi, kad ir aktams, maniau- jau kai bus pilviukas didelis- isiamzinsiu! Toooks ivikis!! Na, ka pilvas auga...o noras fotkintis dingsta...Gal dar kas keisis, bet siam etape norisi susikaupimo...
Pas She uzsuksiu pasizvalgyt...
Atsakyti
Mes buvome fotosesijoje. Man labai patiko. Truko dvi valandas. Atidirbo ir Redita ir jos vyras tvarkingai thumbup.gif O nuotraukas tik dabar uzsakiau, paziuresim, kaip atrodys ant popieriaus, nes kol kas tik kompe maciau.
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 08 31, 11:44)
O zinot...Kai dar buvau ne  nestuke.gif ir fotkinausi, kad ir aktams, maniau- jau kai bus pilviukas didelis- isiamzinsiu! Toooks ivikis!! Na, ka pilvas auga...o noras fotkintis dingsta...Gal dar kas keisis, bet siam etape norisi susikaupimo...
Pas She uzsuksiu pasizvalgyt...

Ir man tas pats... Pries nestuma tiek norejau fotografuotis - ir aktai, ir su vyru, ir fotoimprovizacijos smile.gif O dabar kazkaip nesinori...
As rekomenduociau www.giedrerein.lt
Bent jau tomis kurias dariausi nuotraukomis likau labai patenkinta. Del nestukiu - nzn, puslapyje man jos ne itin patiko smile.gif bet gal cia ir nuo modelio priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
aga, GiedreRein man patinka. Kai jos fotkes po savo vestuviu radau- gailejausi truputuka, kad ne ja uzsisakiau... Leksiu ir i ja pasiziureti del nestumo. O gal imsiu ir fotosesija pasidarysiu... g.gif Nors SHE irgi profesionaliai dirba!
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 08 21, 13:12)
Kristina Vincaitytė didis.gif skelbimuose paslaugų skyrelyje yra jos tema ir pavyzdinės foto thumbup.gif

kokiu nario-vardu ieškoti?
Atsakyti
Pas Redita fotografavosi 2 pazystamos ir 1 gera drauge. Po ju atsiliepimu paciai noras praejo. Manau, kad pacioje darbo pradzioje ji gal ir kitaip su klientais bendravo, bet dabar, kai jau tapo populiari toj srity, tai "uzmigo ant lauru". Labiausiai is drauges pasakojimu (fotografavosi pernai, rugpjucio men) atbaide Reditos grubus tonas ir visas apsiejimas. Kita pazystama Redita isvijo atgal, nes atvaziavo jokiu dekoraciju nepasiemusi... Tai ta vargsele leke i artimiausia Maxima dirbtiniu geliu, pintines ir siaip visokiu niekuciu pirkti (jie fotografavosi visa seima su keliu men vaikeliu). Ir pozas susigalvoti patys turejo, nes Reditai "mokama ne uz mintis ir idejas, o uz darba". Tai jos fotoaparato mygtuko nuspaudimas 300 Lt kainuoja??? Sakyciau, verta labai pagalvoti pries isleidziant tokius pinigus. Geriau jau vaikeliui atminciai 3D/4D echoskopija padaryti, ten kur veidukas pilvelyje jau matyti, i CD iraso kaip jis pilvelyje plaukioja, pirstuka ciulpia.
Atsakyti
O Redluke pasirasoma kokia nors sutartis del fotografavimosi ir nuotrauku? Gal kas nors turite ir galite parodyti tipine sutarti? blush2.gif
Arba sutarti su Cekanavicium? ax.gif Idomu, ar ten yra itraukti punktai del nuotrauku viesinimo. Visai nenoreciau, kad mano pusplikes nuotraukos butu viesai demonstruojamos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 10 01, 17:44)
kokiu  nario-vardu  ieškoti?

čia yra jos internetinis puslapis 4u.gif http://www.vincaityte.lt/
Atsakyti