Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(Inga28 @ 2007 06 07, 18:06)
na as 4-5men pralaukiau eileje pas Skaiste ir siandien buvau... bet kazkaip vos neapsiverkiau, kai musu skoniai ir spalvu suderinamumas visiskai ishsiskyre  doh.gif  doh.gif
sakau konkreciai ko noriu, o ji nei vienos norimos pozos nepadare  verysad.gif

zodziu lauksim rezultatu, nes seip jos darbai grazus man, bet kazkodel manau arba ji sian tingejo dirbt arba bus nieko doro...

Matai kaip idomiai, as labai norejau pas Skaiste, bet vasario men birzeliui ar liepos pradziai vietu jau nebuvo g.gif Teko pasirinkti Jurate, bet po fotosesijos tikrai nesigailiu, aisku reikia sulaukti foto. Jurate is karto paklause ko pageidauciau, labai norejau foto su juodais rubais tai ji nuo to ir pradejo. thumbup.gif Ir ant pacio galo sako gal dar pageidavimu, tai paprasiau susukti mane i medziagos gabala ir palikti tik pilvuka - ji mano nora ivykde thumbup.gif Ir siaip labai sutapo norai,visos pozos buvo man priimtino,o kas nepatiko pasakiau ir ji nedare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 06 07, 17:06)
na as 4-5men pralaukiau eileje pas Skaiste ir siandien buvau... bet kazkaip vos neapsiverkiau, kai musu skoniai ir spalvu suderinamumas visiskai ishsiskyre  doh.gif   doh.gif
sakau konkreciai ko noriu, o ji nei vienos norimos pozos nepadare  verysad.gif

zodziu lauksim rezultatu, nes seip jos darbai grazus man, bet kazkodel manau arba ji sian tingejo dirbt arba bus nieko doro...

As antradieni einu pas Skaiste, paziuresim, kaip bus rolleyes.gif O per kiek laiko ji padaro nuotraukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 08 birželio 2007 - 22:06
QUOTE(laizanika @ 2007 06 08, 19:38)
Matai kaip idomiai, as labai norejau pas Skaiste, bet vasario men birzeliui ar liepos pradziai vietu jau nebuvo g.gif Teko pasirinkti Jurate, bet po fotosesijos tikrai nesigailiu, aisku reikia sulaukti foto. Jurate is karto paklause ko pageidauciau, labai norejau foto su juodais rubais tai ji nuo to ir pradejo.  thumbup.gif Ir ant pacio galo sako gal dar pageidavimu, tai paprasiau susukti mane i medziagos gabala ir palikti tik pilvuka - ji mano nora ivykde thumbup.gif Ir siaip labai sutapo norai,visos pozos buvo man priimtino,o kas nepatiko pasakiau ir ji nedare  thumbup.gif

O as jau turiu Jurates foto! Vykdziau visus jos nurodymus ir savu neprigalvojau.Kaip padare makiaza isigandau, bet ji ramiai pasake, kad taip turi but. Nusiraminau ir tesem fotosesija.
Rezultatas: 250 LT uz 25 foto ir kompakta. I kaina iejo makiazas.
Nuotraukos: 5 skirtingi rubai, su skirtingom kompozicijom. Rezultatu likau patenkinta.
Trukumas: gana daug panasiu nuotrauku, galetu arba dazniau perrenginet, arba daryt maziau foto. Visa kita thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(she @ 2007 05 24, 17:41)
na idomu butu paskaityt nestukiu fotografijos reikalavimus  g.gif 
neteko girdet apie tokius  lotuliukas.gif

Rusu fotografu saituose sia tema yra geru patarimu, diskusiju...
Ga kiek neteisingai isireiskiau, gal ne reikalavimai, o patarimai...net nezinau kaip jau cia pavadinti.
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2007 06 06, 19:28)
Vakar buvom su vyru fotosesijoje pas Jurate. Labai fainai praejo fotosesija, turetu butu grazios foto  4u.gif  Laukiu nesulaukiu foto  4u.gif  biggrin.gif

as noreciau paklausti ar cia ta pati JURATE,kur jos adresiukas gustulis.lt Nes pas ja planuoju daryti irgi fotosesija ax.gif
ar patiko fotosesija,gal imestai bent viena nuotraukyte parodyti ax.gif
Atsakyti
o as pati fotkinu mirksiukas.gif Bet tik drauges ir tik uz kapucino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2007 06 11, 08:30)
as noreciau paklausti ar cia ta pati JURATE,kur jos adresiukas gustulis.lt Nes  pas ja planuoju daryti irgi fotosesija  ax.gif
ar patiko fotosesija,gal imestai bent viena nuotraukyte parodyti  ax.gif

Ne, pas ta Jurate kur me buvome adresiukas internete.. Taip, tiesa, ji perrengia tik penkis kartus, bet dar ir uzsirasant pas ji mane del to perspejo. Kadangi as ejau kartu su vyru pradzioje fotkino mane viena, paskui su vyru ir taip kiekviena karta persirengus. Tai manau kad bus daug ir gan skirtingu nuotrauku 4u.gif Laukiu nesulaukiu kada jas padarys 4u.gif
Atsakyti
Ne nežinau, mes šią savaitę turėjom fotosesiją RedLuk'e. Man visai patiko, ir aptarnavimas labai nenuvylė ax.gif Šiaip fainai paplepėjom ir su Redita ir su jos vyru. O dėl gėlių ir kitų pozų, tai viskas priklauso nuo kliento, nes pačiai reikia pasirinkti kokio stiliaus nori. Dabar laukiam rezultatų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2007 06 22, 13:58)
Ne nežinau, mes šią savaitę turėjom fotosesiją RedLuk'e. Man visai patiko, ir aptarnavimas labai nenuvylė  ax.gif  Šiaip fainai paplepėjom ir su Redita ir su jos vyru. O dėl gėlių ir kitų pozų, tai viskas priklauso nuo kliento, nes pačiai reikia pasirinkti kokio stiliaus nori. Dabar laukiam rezultatų  bigsmile.gif

O iš kiek tų stilių galima rinktis?
Atsakyti
Na mes jau gavom nuotraukėlių pavyzdžius. Šiaip tai rezulatais labai patenkinta wub.gif tik bus sunku išsirinkti iš 400 kadrų kelias nuotraukas, nes visos gražios g.gif tiesa pinigėliai nemaži, bet manau verta bigsmile.gif
Atsakyti
Jau visai susimaišiau kuri fotografė kokiame mieste fotkina blush2.gif Kas parekomenduotų ką nors Vilniuje? 4u.gif Gal ką iš SM galėtumėte parekomenduoti? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes kitą savaitę turime pas juos fotosesiją smile.gif . Kažkaip baugu, nes pinigėliai nemaži, o jei nepatiks unsure.gif . Ir dar, ar gali kas nors pasakyti kiek kainuoja nuotraukas imti papildomai?
Atsakyti
As savo vyrui valentno dienos proga dariau savo nuotrauku albmeli. Fotografavausi pas forumiete She. Labai likau patenkinta, vyrui nuotrakos irgi labai patiko. Dabar laukiu, kada pasimatys pilvukas ir vel vaziuosiu pas ja, tik si karta vesiuosi kartu ir vyra wub.gif
Atsakyti