Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

menas subtilus dalykas, ir kiekvieno skoniui neitiksi.
Siaip kiek skaiciau apie nestukiu fotografiju kompozicinius ir meninius reikalavimus, tai visur rasoma, kad turi jos turi buti super naturalistines, subtilios iki smulkmenu, neapkrautos detalemis, ir jokiu budu ne iskraipytos.... Lietuvoje, tokias daro tik Cekanavicius. Ne veltui jis ir buvo ivertintas ....
Atsakyti
Ta prame neiškraipytos?
Tą daro daug fotografų, fotorgafuoja natūraliai, gražiai, ramiai taip sakykim, tik labai nedaug kas "išlenda" į tarptautinę areną, ar taip plačiai Lietuvoje kaip Čekanavičius smile.gif
aš pati fotografavausi pas vineą mūsų forumo narę, nuotraukos išėjo tokios kokių beveik ir norėjau - nuoširdžios, šiltos, be pozos. Labiau net pavadinčiau šeimos nei nėštukiška fotosesija, kelios foto apnuogintu pilvu yra, bet ne jos bus rėminamos ir statomos garbingoje vietoje laugh.gif, nors irgi gražios, nes akcentuojamas ne pats pilvas, o mano ir vyro būsena tuo momentu - ryšys tarp mūsų smile.gif, nemoku gal aprašyt, bet man labai gražu pažiūrėt thumbup.gif:
Atsakyti
Pirmo kai laukiausi fotkinausi pas redluka,kai maziukas paaugo irgi iamzinom pas juos smile.gif kainos tikrai nemazos,bet dabar kai antro laukiosi buvom pas skaiste tai man thumbup.gif patiko net labiau uz redluka.kaina prieinama smile.gif
buvom pas redluka paradoj tai man kas nepatiko tai kad ten tik zinomi zmones buvo prikabinta pilna siena ju nuotrauku.
o pas skaiste tai eiles ilgos , gerai kad laiku jai pasiskambinau nes reikejo laukt 4men bet sekmingai sulaukiau smile.gif
Atsakyti
mes irgi fot pas juos tai man taip ax.gif patiko labiau pas skaiste thumbup.gif
pas redluka tai geliu pilna ir nieko naujo,vaiko fot pas redluka labiau patiko.ir labai jau brangu pas juos.tikrai neiciau dar karta pas juos,nes jau nubodu,viskas panasu.ir seip manau kad reik visada pakeist fotografus.
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 05 24, 09:16)
Siaip kiek skaiciau apie nestukiu fotografiju kompozicinius ir meninius reikalavimus, tai visur rasoma, kad turi jos turi buti super naturalistines, subtilios iki smulkmenu, neapkrautos detalemis, ir jokiu budu ne iskraipytos.... Lietuvoje, tokias daro tik Cekanavicius. Ne veltui jis ir buvo ivertintas ....

na idomu butu paskaityt nestukiu fotografijos reikalavimus g.gif
neteko girdet apie tokius lotuliukas.gif

asmeniskai man Cekanaviciaus nuotraukose kaip tik truksta subtilumo, bet kaip meninkas, jis turi savo nuomone ir darbo principus, kaip kiekvienas kurejas ir kas be ko, nemanau kad jis dirba pagal kazkokias taisykles tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 05 24, 09:16)

she smile.gif drinks_cheers.gif

Tikrai- tokias daro tik Cekanavicius:)))) Jusu teise rinktis:)

Beje,Cekanavicius buvo ivertintas uz savo gimdymu nuotraukas:) Nemanau,kad labai noretumet joms pozuot:))) taipogi,bent jau anksciau jis gimdymus fotkindavo netgi nemokamai- uz sutikima publikuoti nuotraukas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 24 gegužės 2007 - 21:05
QUOTE(she @ 2007 05 24, 18:41)
na idomu butu paskaityt nestukiu fotografijos reikalavimus  g.gif 
neteko girdet apie tokius  lotuliukas.gif

asmeniskai man Cekanaviciaus nuotraukose kaip tik truksta subtilumo, bet kaip meninkas, jis turi savo nuomone ir darbo principus, kaip kiekvienas kurejas ir kas be ko, nemanau kad jis dirba pagal kazkokias taisykles  tongue.gif

visai su tvim sutinku. Man labai nepatiko , kaisuzinojau, kad nestukiu nuotraukos sekmingai pardavinejamos uzsienyje. Tai pinigai, kuriuos gauna uz nestukiu naivuma, o studijij neturi nirmaliu sviesu ir savo netobuluma vadina menu. Tai tikrai yra super tiems kurie pasiduoda tam tikrai verslininko ytakai. Redluk supranta kas yra fotografija ir ta daro profiskai nors gal ir kartojasi siuzetas.
Atsakyti
QUOTE(rohan @ 2007 05 28, 23:27)
visai su tvim sutinku. Man labai nepatiko , kaisuzinojau, kad nestukiu nuotraukos sekmingai pardavinejamos uzsienyje. Tai pinigai, kuriuos gauna uz nestukiu naivuma, o studijij neturi nirmaliu sviesu ir  savo netobuluma vadina menu. Tai tikrai yra super tiems kurie pasiduoda tam tikrai verslininko ytakai. Redluk  supranta kas yra fotografija ir ta  daro profiskai nors gal ir kartojasi siuzetas.

bet kokiam nuotrauku naudojimui yra pasirasomos sutartys, todel be abejo nestuke.gif modeliai yra informuojami. O suprasti fotografija, tai neuztenka suprasti techninius dalykus, juk negali sakyti kad visos foto atelje profiskos, jei jie naudoja spec apsvietima mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkokia nesamone, kokie dar reikalavimai nestukes fotosesijai. doh.gif Mes asmeniskai eisim fotografuotis del saves, savo seimos nariu, artimiausiu draugu,svetimiem as nezadu demonstruoti savo nuotrauku. schmoll.gif Taiper daug subtilu, net gi imtymu, per daug asmeniska 4u.gif
Beje, pas Skaiste siemet buvo jau ne 4men eile, o daug ilgesne. As vasario menesy norejau uzsirasyti birzeliui, deja vietu buvo tik liepos pabaigai ir rugpjuciui. Tai dabar laukiu kitos savaites fotosesijos pas JUrate. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laizanika: 29 gegužės 2007 - 09:43
Sveikos. Tiek graziu nuotrauku prisiziurejau... bigsmile.gif
Gal kas zinot ar jau fotografavosi Siauliuose? Ka rekomenduotumete?
As kazkaip pagalvojau apie I.Zazienes "Stop Kadra". Gal kas bande?
Atsakyti
Vakar buvom su vyru fotosesijoje pas Jurate. Labai fainai praejo fotosesija, turetu butu grazios foto 4u.gif Laukiu nesulaukiu foto 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2007 06 06, 19:28)
Vakar buvom su vyru fotosesijoje pas Jurate. Labai fainai praejo fotosesija, turetu butu grazios foto  4u.gif  Laukiu nesulaukiu foto  4u.gif  biggrin.gif

na as 4-5men pralaukiau eileje pas Skaiste ir siandien buvau... bet kazkaip vos neapsiverkiau, kai musu skoniai ir spalvu suderinamumas visiskai ishsiskyre doh.gif doh.gif
sakau konkreciai ko noriu, o ji nei vienos norimos pozos nepadare verysad.gif

zodziu lauksim rezultatu, nes seip jos darbai grazus man, bet kazkodel manau arba ji sian tingejo dirbt arba bus nieko doro...
Atsakyti