Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(Auges @ 2007 03 29, 11:21)
Merginos, papasakokit ką rengetės per fotosesijas?
Ar dauguma tik su tom paklodėm viniojotes?
Aš noriu fotosesijos šeimyninės - su vyru ir vaiku, nenorių tų nuogalių nuotraukų ax.gif
Ar verta darytis ryškesnį makiažą?
Na žodžiu, pasidalinkim ne tik fotografų kontaktais, bet ir pačios fotosesijos įspūdžiais 4u.gif

Oij, paklodėm tikrai vyniotis nereikia biggrin.gif Mes vežėmės suderintus rūbelius, pvz. aš baltą rūbų komplektą (kelnės, maikutė) ir vyras baltas kelnes ir marškinius. Jei žydra mano maikutė ir juodos kelnės, tai vyrui irgi parinkom žydrus marškinius ir juodas kelnes. Žodžiu, kad derėtų. Taip pat nusivežiau karolių, auskarų kurie dera prie mano aprangos biggrin.gif Bet finale buvo taip, kad fotografė dar ir iš savo spintos traukė apdarus ir man, ir vyrui netgi lotuliukas.gif Galvodamos apie aprangą, pagalvokit ir apie avalynę, aš nebuvau pasiėmusi, tai kai kur basa, kai kur aukštakulnius avė man pati fotografė thumbup.gif Ir karolių krūvą ji turėjo biggrin.gif Mes pasidarėm gal 5-6 skirtingus variantus, vienas iš jų buvo su šilkine raudona skraiste, bet tik tiek. Juokingiausia buvo, kai fotografė ištraukė ale balerinos pasijonį, auksinius aukštakulnius ir mažytę kailinę liemenę, kuri net krūtinės nedengė. Galvojau, jau čia bus cirkas, o aš būsiu klounas. Bet kaip gerai, kad pasitikėjau fotografe, tai tas variantas man vienas gražiausių ir įdomiausių thumbup.gif Būkit kūrybingos, galite nusivežti miniatiūrinius naujagimio batukus, juos išmoningi fotografai labai gražiai įkomponuoja... Sėkmės! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 03 29, 10:21)
Merginos, papasakokit ką rengetės per fotosesijas?
Ar dauguma tik su tom paklodėm viniojotes?
Aš noriu fotosesijos šeimyninės - su vyru ir vaiku, nenorių tų nuogalių nuotraukų ax.gif
Ar verta darytis ryškesnį makiažą?
Na žodžiu, pasidalinkim ne tik fotografų kontaktais, bet ir pačios fotosesijos įspūdžiais 4u.gif

na aš dar nebuvau fotkintis, bet fotografė mane perspėjo nesidaryti jokio blizgaus makiažo, vilktis rūbus, kurie nepalieka žymių ant pilvo-kad nebūtų kokia guma įsispaudus ir panašiai. Dar sakė pasiimti skarų, karolių, vaikiškus batukus ar žaisliuką. Ai dar galiu atsivežti mėgstamų gėlių... tongue.gif
tai turbūt tiek 4u.gif
Atsakyti
Aš makiažą pasidariau salone pas išbandytą meistrę thumbup.gif Žinokit verta, nes nuotraukose viskas labai matosi. Ir jei darotės salone, būtinai pasisakykit, kad jus fotografuos, gera meistrė žinos ką ir kaip idealiai padaryti. Visai natūralaus makiažo irgi nesiūlau, nes nuotraukose kai viskas ryšku, akys, lūpos neturi nublankti (tik nepersistenkit!). O šukuosenų tai tikrai nereikia biggrin.gif Aš tiesiog tą dieną kirpausi, tai mane tuo pačiu gražiai sušukavo. Aij, dar manikiūrą pasidariau, nes nuotraukose rankos labai svarbios-laikyti pilvuką ir pan. Pusė dienos griožio salone, kita pusė fotosesijoj, diena buvo thumbup.gif Juk ne kiekvieną dieną sau tą leidžiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 16, 19:14)
na man ju nuotraukos labai grazios, bet uz 2 fotkes 300lt....  doh.gif  ir jei dar toks aptarnavimas... manau galima tu gelyciu ir drugeliu su photosopu prisisegt arba kitu geru fotografu susirast...  ax.gif
Papildyta:
o as klaipedoje pas labai gera fotografe Skaiste uzsirasius esu... nu bet eiles pas ja  doh.gif  nuo vasario turiu laukt iki birzelio 7!

man nepavyko pas ja patekti. Nesuprantu, kokius ji daro stebuklus, kad pas ja tokios eiles. Skambinau balandzio pradzioje tai pasiule tik spalio men. doh.gif doh.gif Tai pas jurate uzsirasiau, geguzes vidury.
Atsakyti
Sveikutes,
mes kovo pabaigoje (35 nestumo savaite-pats tas) pas Roma Cekanaviciu Kaune fotografavomes - tai labai labai patenkinti likom thumbup.gif - tikras profesionalas, nuotraukytes be galo grazios smile.gif
Kas del makiazo ir sukuosenu, tai patarciau pacioms labai naturaliai pasidazyti, gal labiau isryskinti akis, sukuosenu tikrai nereikia. Romo darbuose rankutes labai dominuoja-tai naguciai turetu buti sutvarkyti. Viskas vyko labai draugiskoje ir subtilioje aplinkoje.
Tikrai grazu ir profesionalu thumbup.gif
Atsakyti
Kas liecia Redluk, tai as visai ja nusivyliau...Issiseme motera visai.... ir jau prasidejo komercija, su paparastais zmonemis visiskai nesiskaito..... kiek turiu pazistamu kas pas ja daresi fotosesija, liko nepatenkinti.... kainos nuotrauku nezmoniskai brangios.... zodziu, tikrai mamytes, neikit pas ja...... daro bizni is musu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
As ir pati noreciau pasidaryti fotosesija, taciau pas Redluk tikrai neisiu..... Gal Greta galetumete parasyti kainas, bent jau preliminarias? 4u.gif Man atrodo, kad daugelis musu noretu jas suzinoti ax.gif aciuuuu 4u.gif
Atsakyti
Mes fotkinomes pries 1,5 metu, kai pirma kart laukiausi, vaziavom is Vilniaus specialiai i Kauna tongue.gif , pas Cekanaviciu, tuo metu mokejau 130Lt uz 40 nuotrauku diske, spalvotu, nespalvotu, atsiunte pastu nemokamai. Dabar kai vel "laikas" fotkintis biggrin.gif , suderinom, kad fotografuosimes gamtoje, kaip supratau - jis nesciuju dar niekad nefotografavo gamtoj, tai sudominau savo pasiulymu, labai laukiu rolleyes.gif
Del viesinimo, tai kai pirma karta fotkinausi, pasirasinejau sutarti, grieztai akcentavom, kad niekur neviesintu, nebent dar karta paklauses (jei i kokia paroda noretu vezti nuotraukas ar pan.), dabar visa tai atrodo juokinga, su mielu noru patalpinciau savo nuotraukas jo tinklapy ar dar kur nors ax.gif biggrin.gif Tuo metu taip pat nenorejau labai apsinuoginti, nes ir nedrasu, ir mintys, kad nescia gi esu, nereikia savo "intymumo" demonstruot, taciau, kai nuvykom pas ji, jis labai normaliai leido suprast, kad kaip norim taip ir bus, keiciantis medziagas ("paklodes") iseidavo is kambario, prasydavo pakviest kai busim pasirenge, i gala, pati emiau atsidenginet tai ten tai sen rolleyes.gif pasijutau tikra grazia nestuke... wub.gif Labai patiko, uztrukom valanda, sukuosenu jokiu nebuvo, fotkino ir palaidais ir suristais plaukais, makiaza pati dariaus, nerysku, is anksto buvau ispeta nesidaryt ryskaus, kad nuotraukose butu pabreziama tai, kas svarbiausia-pilvukas, o ne akys, lupos, sheveliura ir pan. Jokiu rubu nesiveziau, tik vyrui specialiai pirkom tamsia maike, nes tokios neturejom (kad ne jis nuotraukose butu akcentas). O tos "paklodes" is pradziu pasirode baisokos, "nudroztos" kaip sakoma lotuliukas.gif bet rezultate viso to nesimate, seseliai, vilnijancios bangos, nu labai graziai gavos. Nufotkino gale abu ir su drabuziais, galvojau, kad ta nuotrauka visiems bent parodyt galesiu, o gavosi viskas atvirksciai, graziausia sau esu ir visiems rodau tas, kuriose "nuogiausia"!!! bigsmile.gif
Pilnai suprantu sakancias, kad visos jo foto atrodo vienodos, bet tai tik is pirmo zvilgsnio, kai ziuriu i savo foto - kaifuoju, ir man jos graziausios is visu, manau, kad taip atrodytu kiekvienai nestukei ju foto.
Kazkaip kiek perziurejau linkus sitoj temoj, vistiek man Cekanaviciaus foto ir dar She labiausiai atskleidzia ta nuotaika nestumo metu, laukima, susirupinima, dziaugsma, ramybe, ypatinga zvilgsni, dar patiko www.gustulis.lt, na o kitose nuotraukose, mano manymu, per daug drabuziu, ryskiu drabuziu, spalvu ir daiktu, visa tai uzgozia pacia esme, veida, zvilgsni, pilvuka, zmoniu santyki(vyro- moters-vaiko), nu man kazkaip tokios nuotraukos labiau panasios i savo paciu darytas, nors ir graziai atrodo, bet sielos jose nera unsure.gif , ypac tos, kur ryskus drabuziai, pvz raudoni, uj uj, visai nepatiko, arba tos, kuriose fonas ryskus. "Fotodinos" labai grazios vaikiuku nuotraukos thumbup.gif , su "siela" ax.gif

Laukiu nesulaukiu fotosesijos.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as mamyte: 27 balandžio 2007 - 20:41
as fotkinaus pas skaiste ir tikrai nenusivyliau smile.gif nors eiles ir ilgos pas ja, bet verta laukti, ji tikrai super thumbup.gif padaro tikrai jei kas gyvenat klaipedoje nueikit pas ja super fotografe wub.gif

na ji padaro 30 nuotrauku, duoda cd, padaro makiaza ir visas sis malonumas kainuoja 300litu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbyte-pupyte @ 2007 05 04, 23:40)
sveikute,vilniuje pabandyk REDLUK studijoj nusifotografuot,ten labai grazios nuotraukos bigsmile.gif

Tai kad pas ją eilės beprotiškos (belaukiant savo eilės galima ir pagimdyti doh.gif ), o ir kainytė ne visoms priimtina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2007 05 06, 10:40)
Tai kad pas ją eilės beprotiškos (belaukiant savo eilės galima ir pagimdyti doh.gif ), o ir kainytė ne visoms priimtina 4u.gif

o ir atsiliepimai nevisi labai grazus rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 05 21, 21:15)
zaviuosi jusu darbais  wub.gif  drinks_cheers.gif

4u.gif

smagu girdet:) aciu:)
Atsakyti
Oho, man sitoks menas irgi nelabai prie sirdies, bet idomus. Ta nuotrauka man per daug jau tokia sureiksminta, nu kaykaip keista.
Atsakyti