QUOTE(Auges @ 2007 03 29, 11:21)
Merginos, papasakokit ką rengetės per fotosesijas?
Ar dauguma tik su tom paklodėm viniojotes?
Aš noriu fotosesijos šeimyninės - su vyru ir vaiku, nenorių tų nuogalių nuotraukų
Ar verta darytis ryškesnį makiažą?
Na žodžiu, pasidalinkim ne tik fotografų kontaktais, bet ir pačios fotosesijos įspūdžiais
Ar dauguma tik su tom paklodėm viniojotes?
Aš noriu fotosesijos šeimyninės - su vyru ir vaiku, nenorių tų nuogalių nuotraukų
Ar verta darytis ryškesnį makiažą?
Na žodžiu, pasidalinkim ne tik fotografų kontaktais, bet ir pačios fotosesijos įspūdžiais
Oij, paklodėm tikrai vyniotis nereikia Mes vežėmės suderintus rūbelius, pvz. aš baltą rūbų komplektą (kelnės, maikutė) ir vyras baltas kelnes ir marškinius. Jei žydra mano maikutė ir juodos kelnės, tai vyrui irgi parinkom žydrus marškinius ir juodas kelnes. Žodžiu, kad derėtų. Taip pat nusivežiau karolių, auskarų kurie dera prie mano aprangos Bet finale buvo taip, kad fotografė dar ir iš savo spintos traukė apdarus ir man, ir vyrui netgi Galvodamos apie aprangą, pagalvokit ir apie avalynę, aš nebuvau pasiėmusi, tai kai kur basa, kai kur aukštakulnius avė man pati fotografė Ir karolių krūvą ji turėjo Mes pasidarėm gal 5-6 skirtingus variantus, vienas iš jų buvo su šilkine raudona skraiste, bet tik tiek. Juokingiausia buvo, kai fotografė ištraukė ale balerinos pasijonį, auksinius aukštakulnius ir mažytę kailinę liemenę, kuri net krūtinės nedengė. Galvojau, jau čia bus cirkas, o aš būsiu klounas. Bet kaip gerai, kad pasitikėjau fotografe, tai tas variantas man vienas gražiausių ir įdomiausių Būkit kūrybingos, galite nusivežti miniatiūrinius naujagimio batukus, juos išmoningi fotografai labai gražiai įkomponuoja... Sėkmės!