Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

man tai labai fainai fotkina cia musu forumiete nicu SHE. gaila jos nesutikau kol nescia buvau, buciau tikrai fainu nuotrauku turejus. bet su vaikuciu fotkinaus tai labai patenkinta, darem is jos fotkintu nuotrauku kalendoriu sienini tai super. tevam kaledoms dovanojom. labai patiko. rekomenduoju. ji turi puslapiuka

www.photo-she.com

ir mes ten kur yra kudikiai, nuotrauku galeriojoj tai mes irgi ten esam paskutines keturios foto. paziurekit ir ivertinkit. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif
Papildyta:
ir dar pamirsau pasigirt ir avatare jos fotkinta fotke
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2007 02 25, 17:32)
man tai labai fainai fotkina cia musu forumiete  nicu SHE. gaila jos nesutikau kol nescia buvau, buciau tikrai fainu nuotrauku turejus.  bet su vaikuciu fotkinaus tai labai patenkinta, darem is jos fotkintu nuotrauku kalendoriu sienini tai super. tevam kaledoms dovanojom. labai patiko. rekomenduoju. ji turi puslapiuka

www.photo-she.com

Visiškai sutinku, profesionali fotografė, superinės nuotraukytės, labai malonus žmogeliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2007 03 08, 11:36)
Oi, taigi Klaipėdoje jūs turite nuostabią fotografę Jūratę:

http://www.foto-jurate.lt/

Ir dar nuostabesnę Skaistę:

http://skaiste.aplink.lt/index.html

O aš dar pridėsiu Loretą, Jūratės sesę thumbup.gif
Labai fainai prifotkino, padarė gal 6 skirtingus variantus, apie 15 nuotraukų (15x20) ir CD su kokia 50 fotkių (jos kartojasi, bet padaryta rudų, spalvotų, juodai baltų, pažaista su formatais ir t.t.). Nusivežėm savo nemažai rūbų ir aksesuarų, bet ji dar ir iš savų siūlė, derino.
Žodžiu, labai gražu! Nuostabus atsiminimas geros fotografės dėka! ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2007 03 09, 18:09)
O aš dar pridėsiu Loretą, Jūratės sesę  thumbup.gif
Labai fainai prifotkino, padarė gal 6 skirtingus variantus, apie 15 nuotraukų (15x20) ir CD su kokia 50 fotkių (jos kartojasi, bet padaryta rudų, spalvotų, juodai baltų, pažaista su formatais ir t.t.). Nusivežėm savo nemažai rūbų ir aksesuarų, bet ji dar ir iš savų siūlė, derino.
Žodžiu, labai gražu! Nuostabus atsiminimas geros fotografės dėka!  ploja.gif

o gal turi Loretos kontaktus? ir kiek mokejai uz fotosesija?
as uzsirasiau pas Skaiste, bet ten eiles.. doh.gif pries koki men skambinausi, tai tik birzelio 7 uzrase, nors bijau kad galiu ir nesulaukt tos datos smile.gif gal gali daugiau info apie Loreta?
Papildyta:
QUOTE(Football @ 2007 03 11, 12:42)

labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Kas liečia Redluk.... jų nuotraukos gal ir gražios, bet mums jų pasidaryti nepavyko... Redita sugebėjo du kartus mums atšaukti rezervuotą laiką doh.gif

užsirašiau kai buvo šeši mėn., laiką paskyrė po mėnesio.... o kai mėnuo praėjo, paskambino ir pasakė, kad jiems tą dieną neišeina blink.gif taigi visa fotosesija nusikėlė dar mėnesiui doh.gif praėjo tas mėnuo..... galvoju prieš keletą dienų pasiskambinsiu pati ir paklausiu ar viskas tvarkoj.... ir ką jūs manot? ir vėl jiem laikas netinka.... geriausia ką gali pasiūlyti tai vietoj planuoto antradienio ateiti penktadienį doh.gif priežastis dėl ko jiems netinka sutartas laikas -jie netuir kur palikti vaikų blink.gif bet ar tai pasiteisinimas klientui blink.gif
toks jausmas, kad mes tik ir laukiam kada galėsim fotkintis.... juk mes irgi planuojame laiką ir turime savų darbų....

žodžiu, netikėjau, kad dar šiais laikas taip bendraujama su klientais.... labai įšaunu, kad pas juos dabar eilės mėnesį į priekį, bet ar tai tęsis ilgai, tai klausimas.... g.gif

linkiu nepatirti nei vienai tokio dalyko.... kai vis storėji, storėji.... lauki, lauki, o tau pasako.... ai mums neišeina blink.gif
tai pavadinčiau paprasčiausiu išpuikimu ir užsnūdimu ant laurų cool.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif

as siandien gavau kontaktus, kur Jonavoj fotografuoja, girdejau labai gerus atsiliepimus, tel 861127592.
Dar girdejau, kad fotografuojantis pas kai kuriuos vyrus fotografus gaunasi vos ne erotine fotosesija, o va cia moteris dirba ir lyg labai miela, tai bandysiu jai skambinti, nes kaip ir jus labai jau noriu iamzinti savo nestuke.gif
tik dar dar su vyru nekalbejau, nezinau, kaip sureaguos 4u.gif

beje, dideles nuotraukos kaina lyg 12lt, o pati fotosesija nemokama, bet tiksliai nezinau...
Atsakyti
QUOTE(snekute @ 2007 03 13, 20:57)
Sveikutes  mirksiukas.gif

as siandien gavau kontaktus, kur Jonavoj fotografuoja, girdejau labai gerus atsiliepimus, tel 861127592.
Dar girdejau, kad fotografuojantis pas kai kuriuos vyrus fotografus gaunasi vos ne erotine fotosesija, o va cia moteris dirba ir lyg labai miela, tai bandysiu jai skambinti, nes kaip ir jus labai jau noriu iamzinti savo  nestuke.gif
tik dar dar su vyru nekalbejau, nezinau, kaip sureaguos  4u.gif

beje, dideles nuotraukos kaina lyg 12lt, o pati fotosesija nemokama, bet tiksliai nezinau...

Aga, ten labai gražios nuotraukytės:
http://www.fotodina.lt/
Taip, nuotraukytės kaina 12Lt, o dydis 21x15.
Atsakyti

mes tai su vyru kartu visai smagiai pasifotkinom smile.gif

http://public.fotki....tkes/0076g.html
Atsakyti
QUOTE(sraigiux @ 2007 03 13, 23:13)
mes tai su vyru kartu visai smagiai pasifotkinom smile.gif
http://public.fotki....tkes/0076g.html

Geras, kaip faina, o kur fotografavotės? ax.gif Ir kodėl sakai, kad su vyru, niu gi ne vien su vyru mirksiukas.gif
Atsakyti
nu taip, ir vienai dar leido pasimaivyt smile.gif, bet su vyru kazkaip linksmiau. o fotkinomes seskinej tokioj fotostudijoj, ten ir per vestuves fotkes darem, tai labai patiko, o fotografas tomas binkis, jei ka..

nezinau koks fotostudijos pavadinimas, bet ji salia geliu turgelio, kitoj gatves pusej nei agotos grycia, o nuotraukos nebrangios, cia juk ne kokia specializuota studija nescioms:), uz 13 nuotrauku 10*15 sumokejom apie 70 lt
Atsakyti
na man ju nuotraukos labai grazios, bet uz 2 fotkes 300lt.... doh.gif ir jei dar toks aptarnavimas... manau galima tu gelyciu ir drugeliu su photosopu prisisegt arba kitu geru fotografu susirast... ax.gif
Papildyta:
o as klaipedoje pas labai gera fotografe Skaiste uzsirasius esu... nu bet eiles pas ja doh.gif nuo vasario turiu laukt iki birzelio 7!
Atsakyti
Merginos, papasakokit ką rengetės per fotosesijas?
Ar dauguma tik su tom paklodėm viniojotes?
Aš noriu fotosesijos šeimyninės - su vyru ir vaiku, nenorių tų nuogalių nuotraukų ax.gif
Ar verta darytis ryškesnį makiažą?
Na žodžiu, pasidalinkim ne tik fotografų kontaktais, bet ir pačios fotosesijos įspūdžiais 4u.gif
Atsakyti