Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

Buvau fotosesijoje pas She 4u.gif Labai patenkinta, malonus bendravimas, įsiklausimas į pageidavimus, norus, pastebėjimus, nebrangu, gražios nuotraukos, ir labai greitai gavau cd 4u.gif Jokių priekaištų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2007 01 30, 09:42)
Susidaro toks ispudis, kad Vilniuje niekas nefotkina verysad.gif

Niu kodėl, fotkina, tik čia skonio reikalas, kurį fotografą rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2007 01 30, 10:42)
Susidaro toks ispudis, kad Vilniuje niekas nefotkina verysad.gif

Fotkina www.gustulis.lt paziurek.
Pati buvau,kaina juokinga nuotrauku virs 100 vnt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(S aulutė @ 2007 02 01, 18:16)
O gal kas žinote kur Kaune fotkina. Čekanavičiaus foto studija laikinai nefotkina.

Fotkina ir Kaune R. Masiukonis. As pas ji fotografavausi, dabar laukiu nuotraukyciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2007 02 07, 11:53)
O jis kokį nors savo puslapį turi?
Jo nuotraukytes apžiūrėti galima?

Ne masiukonis, o Misiukonis bigsmile.gif , o nuotraukas gali pamatyti "Verslo ziniose" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (zinoma, ne nesstukiu bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(cizikas @ 2007 02 09, 01:18)
Ne masiukonis, o Misiukonis bigsmile.gif , o nuotraukas gali pamatyti "Verslo ziniose" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (zinoma, ne nesstukiu bigsmile.gif )

Niu, aš tai radau čia kažkokių jo nuotraukyčių... blush2.gif 4u.gif

http://www_photosight_ru/ownpage.php?authorid=380
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2007 02 09, 11:01)
Niu, aš tai radau čia kažkokių jo nuotraukyčių... blush2.gif  4u.gif

http://www_photosight_ru/ownpage.php?authorid=380

labai jau tokios Nude g.gif erotinei fotosesijai ok, nestuke.gif fotosesija kitaip isivaizduoju ax.gif
Atsakyti
Gustulis kontaktai: Jurate 865998555, fotografuoja Vilniuje, Pašilaičiuose. Jei neklystu, kaina 100 lt.
As jau su ja susitariau, fotosesija nusimato 19 d.
Atsakyti
Iš tikrųjų labai sunku įtikti kiekvienam su tom foto... lotuliukas.gif

Lai nesupyksta "gustulis", bet bent jau nėsčiujų foto, man schmoll.gif nelabai...
Kažkaip išvis gražių nėsčiųjų nuotraukų esu mačius labai mažai. Reikia mokėti išlaikyti tą ribą tarp tiesiog nude ir nuogos būsimos mamytės. Subtilu turi būti. Ai, nu bet aš turbūt per daug iškreiptą priekabų skonį turiu...
Gerai, kad turiu nuosavą fotografą, su kuriuo bent skoniai šiuo atžvilgiu sutampa lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2007 02 23, 12:45)
Mokejau 100 lt, gavau apie 200 spalvotu nuotrauku (ir ju nespalvotas kopijas)

kaip fainai,kai tik pilvukas jau matysis jau rasysis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2007 02 23, 11:45)
Mokejau 100 lt, gavau apie 200 spalvotu nuotrauku (ir ju nespalvotas kopijas)

Kokios pas ją sąlygos? Ta prasme drabužiai (ar savų reik turėt kažko, ar nieko neturėt iš vis ax.gif ), ar ten daug jų prireikia? rolleyes.gif
Kiek laiko fotosesija užima? mirksiukas.gif
Labai įdomu, niekad nebuvus tokiose rolleyes.gif
Ir ar labai išanksto reikia tartis?
Atsakyti
Visus situs reikalus tau geriausiai fotografe papasakotu, bet as uztrukau gera valanda, turejau kelis rubelius, taciau fotkinausi ir su jos (ji dar visokiu priedu turi), tariausi porai savaiciu i prieki.
Atsakyti