Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(laizanika @ 2007 01 01, 21:51)
As labai noreciau nusifotkinti tik aisku kur kas veliau, mes dar maziukai ax.gif  Bet va kad is cia kitu forumieciu idetu foto pamaciau, kad tai tikrai sunku. Nes kitos foto tokios nesubtlios, labiau matosi kad moteris su pilvu, o ne kad jis laukiasi, kad ji busima mama, tiesiog akcentuoji ne tie dalykai, isryskeja kokie minusai, trukumai, kazkas kas pas tave negrazu nedailu. Tai labai subtilu, tai reikia moketi. Aisku paciai mamai gal tai ir grazu, bet gi menas, jeigu grazu ir kitiems... 4u.gif  Va as noreciau tokio fotografo, kuris nepaverstu manes pilvota stora neisvaizdzia boba  ax.gif  Kuris mane parodytu kaip zavia busima mama, savo pilvelyje turincia stebukla... nestuke.gif  thumbup.gif Kazin ar Klaipedoje yra tokiu fotografu?  g.gif

kiek zmoniu tiek nuomoniu.... bigsmile.gif
manau jei matai savo trukumus ir nenori ju isryskinti gali pasakyti fotografui, kad nenori buti asidengus kai kuriu vietu ar nenori buti fotografuota is profilio ir pan. (zodziu tai priklauso nuo to ko nori).
O dar nei vienos nemaciau tokios nestuke.gif ant kurios galeciau pasakyti pilvota stora neisvaizdi boba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2007 01 01, 21:51)
As labai noreciau nusifotkinti tik aisku kur kas veliau, mes dar maziukai ax.gif  Bet va kad is cia kitu forumieciu idetu foto pamaciau, kad tai tikrai sunku. Nes kitos foto tokios nesubtlios, labiau matosi kad moteris su pilvu, o ne kad jis laukiasi, kad ji busima mama, tiesiog akcentuoji ne tie dalykai, isryskeja kokie minusai, trukumai, kazkas kas pas tave negrazu nedailu. Tai labai subtilu, tai reikia moketi. Aisku paciai mamai gal tai ir grazu, bet gi menas, jeigu grazu ir kitiems... 4u.gif  Va as noreciau tokio fotografo, kuris nepaverstu manes pilvota stora neisvaizdzia boba  ax.gif  Kuris mane parodytu kaip zavia busima mama, savo pilvelyje turincia stebukla... nestuke.gif  thumbup.gif Kazin ar Klaipedoje yra tokiu fotografu?  g.gif

Manau, Kad fotografu negraziai fotografuojanciu gal ir nera, labai svarbu, kad susikalbetum ko nori, ka parodyti, akcentuoti, kiek to nuogumo ir pilvelio nori parodyti. Subtiliai dirbantis fotografas parodys tik tai , kas grazu.Zinau Kaune fotogrfa, kuris toj srity ismano savo darba. Ne Cekanavicius. Jei noresi parasysiu jo telefoniuka. tongue.gif
Atsakyti
Aš jau susitariau su Jūrate Čialkiene clap.gif Ji mūsų vestuves fotografavo, tai visi likom maloniai nustebę thumbup.gif
O kelių savaičių jūs fotografuojatės?
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2007 01 09, 17:32)
Aš jau susitariau su Jūrate Čialkiene  clap.gif Ji mūsų vestuves fotografavo, tai visi likom maloniai nustebę  thumbup.gif
O kelių savaičių jūs fotografuojatės?

Vaje, kaip faina, čia ta pati Jūratė iš Klaipėdos, ar ne? thumbup.gif Kaip gaila, kad ji Klaipėdoje blush2.gif 4u.gif Na, manau svarbu ne savaitės, o savijauta bei pilvuzėlio dydis mirksiukas.gif Kiekviena savaip turbūt eina, viena dvidešimt kelių savaitėlių jau su dideliu pilvuzėliu, o kitai jau tuoj laikas gimdyti ir normalus... mirksiukas.gif Tai žiūrint, kokią save norite matyti nuotraukose mirksiukas.gif
Atsakyti
tik paskutinėm dienom fotosesijos nereikėtų atidėti ax.gif Visų pirma sunku nestuke.gif fiziškai (greičiau nuvargstama, kojos, nugara paskausta), sunku psichologiškai, visgi šioks toks stresas fotosesija gali būti (kad netektų tiesiai iš fotostudijos į gimdymo namus važiuoti lotuliukas.gif ). Ir išvaizda gali nebetenkinti - strijos, celiulitas, daug priaugto svorio, pablogėjusi savijauta mirksiukas.gif
Aš fotografuočiausi 2 mėnesiai iki numatomos gimdymo datos bigsmile.gif
Atsakyti
mano asmenine patirtis - geriausiai jauciausi paskutinius du menesius biggrin.gif , ir savijauta, ir judejimas, iki pat gimdymo ir vairavau, ir sau patikau, kad jei ne smalsumas isvysti savo stebukleli ir noras ji supuoti ant ranku, tai dar buciau pasirasius kokiam pusmeciui su nestuke.gif pravaiksciot tongue.gif
kas be ko, tai individualu, bet sakyciau graziausias pilvukas 34-38sav ax.gif
Atsakyti
Aš fotkinausi, kai 33 savaitės buvo, pilvukas jau pakankamai didelis, savijauta - pakankamai normali mirksiukas.gif
Atsakyti
as manau, akd reikia palaukti to laiko kai pilvuzas jau didelsi buna, nes kitaop ner ko fotografuotis, nes didziausio grozio nesimaty biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

as dariausi pas drauge.. nuotraukomis esu patenkinta smile.gif
galbut ne "auksciausias menas" , bet jos mielos, visiems artimiesiems grazios ir nesumokejau daug.
siulau pasizvalgyti cia ir nebijoti kreiptis asmeniskai i fotografe smile.gif

Atsakyti
QUOTE(En:) @ 2007 01 09, 21:59)
sveikos,

as dariausi pas drauge.. nuotraukomis esu patenkinta smile.gif
galbut ne "auksciausias menas" , bet jos mielos, visiems artimiesiems grazios ir nesumokejau daug.
siulau pasizvalgyti cia ir nebijoti kreiptis asmeniskai i fotografe smile.gif

Hm? g.gif Nesuprantu, ar aš tokia nepastabi, bet visas nuotraukytes, kiek ten jų galima pamatyti apžiūrėjau, ale nei vienos nėštukės neradau? blush2.gif 4u.gif
O kodėl jūs sakote, kad Giedrė jus fotografavo ir nuotraukytės, pasak jūsų, galbūt ne "aukščiausias menas"? g.gif Na, kiek nuotraukų galerijoje jos nuotraukyčių mačiau, tai man labai jos meniškos, tik va, sakau, nėštukių nepastebėjau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2007 01 09, 22:35)
Hm? g.gif  Nesuprantu, ar aš tokia nepastabi, bet visas nuotraukytes, kiek ten jų galima pamatyti apžiūrėjau, ale nei vienos nėštukės neradau? blush2.gif  4u.gif
O kodėl jūs sakote, kad Giedrė jus fotografavo ir nuotraukytės, pasak jūsų, galbūt ne "aukščiausias menas"? g.gif  Na, kiek nuotraukų galerijoje jos nuotraukyčių mačiau, tai man labai jos meniškos, tik va, sakau, nėštukių nepastebėjau blush2.gif  4u.gif

na nestumas tikriausiai l intymus dalykas, gal del to viesai nededa.. smile.gif

del meno, tai cia kiekvienam savaip. todel ir parasiau kabutese...

as turejau omeny, kad jos nuotraukos mazai photoshopintos, daromos palyginus minimaliai techno isradimu naudojant mirksiukas.gif ir tai man asmeniskai, tik privalumas smile.gif aisku, fotografe labai isradinga ir sutiks improvizuoti.

galiu pasidalinti savo nestukes nuotraukom - cia
jos gan paprastos, nes pati tokiu norejau.

Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 01 11, 11:52)
schmoll.gif nedaug.. kai ismanai  ax.gif .. bet siaip .. juk vyras salia  mirksiukas.gif
o Vln kiek zinau , labai jau brangios tos fotosesijos  blink.gif , dar nesusigundziau  g.gif
va dar ir nuo finans. galimybiu priklauso  g.gif

Na, kai vyras fotografuoja, tai taip, viskas liuks thumbup.gif mirksiukas.gif Pačiai vienai susitvarkyti būtų daug sunkiau, pasirinkti kadrą, nusistatyti fotoaparatą ir t.t. Gražios jūsų nuotraukytės thumbup.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(En:) @ 2007 01 11, 16:12)
na nestumas tikriausiai l intymus dalykas, gal del to viesai nededa..  smile.gif

del meno, tai cia kiekvienam savaip. todel ir parasiau kabutese...

as turejau omeny, kad jos nuotraukos mazai photoshopintos, daromos palyginus minimaliai techno isradimu naudojant  mirksiukas.gif ir tai man asmeniskai, tik privalumas smile.gif aisku, fotografe labai isradinga ir sutiks improvizuoti.

galiu pasidalinti savo nestukes nuotraukom - cia
jos gan paprastos, nes pati tokiu norejau.

Na, taip, suprantama, aš ir nenorėčiau, kad mano nuotraukytes viešai dėtų, nors jeigu nebūtų labai daug apnuoginta, gal ir norėčiau, ai, nežinau biggrin.gif Tikrai jūsų nuotraukytės gana paprastos, bet tikrai labai žavios, nes moteris pati žaviausia tuomet, kuomet laukiasi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti