Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas), V-oji

QUOTE(daivulka78 @ 2009 03 12, 10:01)
Moteriskaite47, tu nori pasakyti, kad tau nieko negydė vaistais ir dabar atsei nėra kito kelio tik operuotis g.gif Ką jie visai durni? fool.gif Negalima operuoti šiaip, tik va sugalvojau ir davai - operuojam.

cool.gif blush2.gif

Dabar jau aš pati pasijutau visiška tundra doh.gif Mane irgi išoperavo negydžius.... Norit, dar pajuokinsiu, o gal pakraupinsiu?.... O buvo taip - penktadienį apsilankiau pas endokrinologą, sužinojau diagnozę ir buvo pasakyta, kad peilis garantuotas..Pirmadienį susiskambinau su chirurgu, trečiadienį išoperavo ir penktadienį jau buvau namie cool.gif ...Neblogai ane, viso labo savaitė - o per ją apsivertė visas gyvenimas doh.gif Ot nutrūktgalvė...o gal kvaiša, aklai pasitikinti daktarais...
Atsakyti
Jo Betukas taip jau būna.O tai jokių vaistų nereikėjo gert prieš operaciją,tai mazgų nedaug buvo.Ir viskas gerai po jos,nieko blogo nerado.
Ir man taip norėjo.Apsilankiau eiliniam patikrinimui ir sako reikia operuoti.Jau ir sutarėm,su gyd.susiskambino ir jodą jau buvau pradėjus gert,bet sekmadienį susiskambinau ir atšaukiau.Vasario mėn,jau bučiau buvusi išoperuota.Tai va.O dabar abejoju ir gyd.pats sako,kad nėra tokia didelė tirotoksikozė,galima bandyti gydyti.Sako pabandyk į Vilnių,Kauną ten turi aparatus kokių pas mus Kl. nėra.Tai ryt važiuoju į Kauną pas Šidlauską į jo kliniką.Žiūrėsiu ką pasakys. g.gif
Atsakyti
QUOTE(moteriskaite47 @ 2009 03 12, 14:08)
Jo Betukas taip jau būna.O tai jokių vaistų nereikėjo gert prieš operaciją,tai mazgų nedaug buvo.Ir viskas gerai po jos,nieko blogo nerado.
          Ir man taip norėjo.Apsilankiau eiliniam patikrinimui ir sako reikia operuoti.Jau ir sutarėm,su gyd.susiskambino ir jodą jau buvau pradėjus gert,bet sekmadienį susiskambinau ir atšaukiau.Vasario mėn,jau bučiau buvusi išoperuota.Tai va.O dabar abejoju ir gyd.pats sako,kad nėra tokia didelė tirotoksikozė,galima bandyti gydyti.Sako pabandyk į Vilnių,Kauną ten turi aparatus kokių pas mus Kl. nėra.Tai ryt važiuoju į Kauną pas Šidlauską į jo kliniką.Žiūrėsiu ką pasakys. g.gif

Nieko negėriau prieš, es nieko apie tai nežinojau...Tiesiog kolegė davė kontaktus ir nuvažiavau pasitikrint...Ir vat, bac ir išoperavo. Mazgų daug nebuvo, vienas, bet nemažas. Išpjovė dešinę pusę. Dabar geriu 50 mg. Jau 4 metai bus gegužę smile.gif

Sėkmės ryt Kaune 4u.gif
Atsakyti
O aš šiandien buvau tyrimus darytis, tai primadienį bus rezultatai, bet kaip keistai, tik TSH liepė tirti, nei echoskopuot nesiuntė, o juk sakė, kad mazgas yra. Tai kaip čia suprast, kaip jinai žinos ar nepaaugo?.. g.gif
Bliamba, nors privačiai važiuok, tai bent tyrimus visus reikalingus padaro...
Atsakyti
[quote=popuri,2009 03 12, 16:55]
tik TSH liepė tirti, nei echoskopuot nesiuntė,

Gal skaito pakanka,man TTH ir FT4 visada darydavo.
Atsakyti
man ir tik tth ir echo tik karta per metus .... vat ir valdiskos klinikos .
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 03 12, 14:12)
Dabar jau aš pati pasijutau visiška tundra  doh.gif  Mane irgi išoperavo negydžius.... Norit, dar pajuokinsiu, o gal pakraupinsiu?.... O buvo taip - penktadienį  apsilankiau pas endokrinologą, sužinojau diagnozę ir buvo pasakyta, kad peilis garantuotas..Pirmadienį susiskambinau su chirurgu, trečiadienį išoperavo ir penktadienį jau buvau namie  cool.gif ...Neblogai ane, viso labo savaitė -  o per ją apsivertė visas gyvenimas doh.gif  Ot nutrūktgalvė...o gal kvaiša, aklai pasitikinti daktarais...

Patikli tu labai... taip gi ir sveika zmogu galima isoperuoti... Mazgas dar nieko nereiskia - su juo visa gyvenima gali gyventi, tam daro biopsijas ir mato, ar jis nevezeja. Juk nebutinai kiekviena turi vezys buti. Ir keista, kad Lietuvoje beveik net nebando tu mazgu vaistais mazinti, kai tuo tarpu uzsienyje, visada pirma buna gydymas, o jei nepadeda ir mazgas visa auga ir auga, ir trukdo gyventi - tik tada operuoja. Krastutiniu atveju.
Na ir daktarai... blink.gif

QUOTE(popuri @ 2009 03 12, 16:55)
O aš šiandien buvau tyrimus darytis, tai primadienį bus rezultatai, bet kaip keistai, tik TSH liepė tirti, nei echoskopuot nesiuntė, o juk sakė, kad mazgas yra. Tai kaip čia suprast, kaip jinai žinos ar nepaaugo?.. g.gif
Bliamba, nors privačiai važiuok, tai bent tyrimus visus reikalingus padaro...

Echo ir nereikia kiekviena karta daryti - padaro kraujo tyrimus, o echo bent jau man kas puse metu pasiziuri. Neauga tie mazgai labai jau greitai. Kada tau dare paskutini karta echo? Jei seniai - tai reiktu pasidaryti. Oi, geriausia uzsimoki - ir be jokiu eiliu pasidarai. Vilniuje Geromedoje uz 30 - 40 litu.
Atsakyti
Labas moteriškaite 47, sveika prisijungus 4u.gif ,
šaunuolė, kad ieškai daugiau nuomonių, ne veltui sakoma 2 akys gerai, o 4 dar geriau smile.gif

popuri, echo taip dažnai tikrai nekartoja, medikai dabar labai pinigus skaičiuoja,( echo kainuoja smile.gif ) o ir mazgai neauga rekordiniais greičiais

Gwen, su skydliauke viskas gerai thumbup.gif šokinėk iš laimės, mergyt 4u.gif

Betuk, ar visad esi tokia greita? biggrin.gif sorry, ne mano reikalas, tiesiog nesusilaikiau, na pavarai kai netingi... biggrin.gif

Merginos,
aš šventinę dieną praleidau gamtoje, pasivaikščiojau miške, pakvėpavau grynu oru, atsipalaidavau. Laukai pliki, o miške sniego yra, iki žibučių dar toloka, bet jau paukščiukai čiulbėti pradeda, tooookia tyla, ramybė...buvau užmiršusi visas ligas, bėdas.. Kartais taip gera nuo visko atsipūsti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 12 kovo 2009 - 18:18
o zinojot , kad sita liga sergant galima nelaikyti brandos egzaminu ?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 03 12, 21:30)
o zinojot , kad sita liga sergant galima nelaikyti brandos egzaminu ?

Tu šaunuolė, tiek visokios naudingos info surandi! Liga žinoma blogai, bet egzaminai irgi džiaugsmo neatneša.sad.gif
Atsakyti
nu kiek zinau su aukstu tth atmintis ir i pievas ... biggrin.gif o egzaminai aisku yra stresas ..... as beje suzinojau , kad sergu sita liga kaip tik PO egzaminu smile.gif o kaip jum su atmintim ? wink.gif
Atsakyti
Kai mano tth buvo 48, gydytoja sakė, kad jei mokyčiausi, nelabai kas ir išeitų...
Atsakyti