Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas), V-oji

O aš skaičiau, kad saulute piktanaudžiaut nepatartina tik tiems kurie turi sunkesnes formas ligos(t.t. skydliaukei sutrikus). Viskas kas su saiku, manau yra gerai. Aš pvz labai mėgstu soliariumus, na atsigaunu po jų, tačiau retai nueinu,. nes esu baltaodė (geriau sakyt mėlynaodė lotuliukas.gif ) taigi nenoriu prisižaisti 4u.gif
Buvau šiandien pas gydytoją, eisiu ketvirtadienį darytis tyrimus. Gydytoja spėja, kad galiu būt truputį perdozavus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2009 03 10, 15:08)
O aš skaičiau, kad saulute piktanaudžiaut nepatartina tik tiems kurie turi sunkesnes formas ligos(t.t. skydliaukei sutrikus). Viskas kas su saiku, manau yra gerai. Aš pvz labai mėgstu soliariumus, na atsigaunu po jų, tačiau retai nueinu,. nes esu baltaodė (geriau sakyt mėlynaodė lotuliukas.gif ) taigi nenoriu prisižaisti 4u.gif
Buvau šiandien pas gydytoją, eisiu ketvirtadienį darytis tyrimus. Gydytoja spėja, kad galiu būt truputį perdozavus... doh.gif

Aš irgi manau, kad saikingai mėgautis saulute galim, juk ne maži vaikai esam, jaučiam saiką biggrin.gif
Tyrimai parodys kiek hormonų yra. Linkiu teisingų skaičiukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 03 10, 12:54)
Aš nepernešu nei šalčio , nei karščio , ta prasme man turi būti viduriukas , todėl geriausiai jaučiuosi turbūt gegužę ir rugsėjį .... man patinka šiluma vėsi smile.gif
Merginos su tiroiditu , ar jūs deginatės saulėje , einat į soliarumus ? nes aš tai balta kai sūris , aišku veidą galiu su pudra , bet kas iš  to , kūno noriu rudesnio , o tai net sijoną gėdą mautis  blush2.gif draugas sako eik į soliarumą deginkis , nu bet .... aš girdėjau , kad su tiroiditu negalima degintis , pvz mano draugė kur serga tiroiditu ji nesidegina net vasarą , nes tipo mum nuo deginimosi nuo saulės  gali atsirasti dėmės baltos ant kūno ..... jai net daktarė sakė , kad negalima degintis..... tai va nežinau dabar kaip čia , su šeima vasarą mėgstam degintis , gulėt kokias 3 val. , o dabar turbūt bus pirma vasarą kai aš biški prisibijosiu degintis  blush2.gif  doh.gif

PAS MANE LIKO DĖMĖS BALTOS , SUSIEJAU SU SOLIARIUMU, NORS JUO nepiktnaudziavau, ir kaip suprantu man ne tirioiditas, tik hipofunkcija g.gif

QUOTE(Betukas @ 2009 03 10, 13:25)
drinks_cheers.gif  ax.gif ...o ir man uždaros erdvės baimė...bijočiau, kad užkris tas dangtis  blush2.gif ( o ruda tai noriu būt  biggrin.gif )

O saulę mėgstu ir aš...labai, tik vis atsimenu, kad nelabai jau į sveikatą  ax.gif

yra stovintys soliariumai, jie be stogo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Susindoja @ 2009 03 10, 16:15)
yra stovintys soliariumai, jie be stogo mirksiukas.gif

As tik i stovima nueinu kartais, lygiau idegi jame... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 03 10, 14:54)
Aš nepernešu nei šalčio , nei karščio , ta prasme man turi būti viduriukas , todėl geriausiai jaučiuosi turbūt gegužę ir rugsėjį .... man patinka šiluma vėsi smile.gif
Merginos su tiroiditu , ar jūs deginatės saulėje , einat į soliarumus ? nes aš tai balta kai sūris , aišku veidą galiu su pudra , bet kas iš  to , kūno noriu rudesnio , o tai net sijoną gėdą mautis  blush2.gif draugas sako eik į soliarumą deginkis , nu bet .... aš girdėjau , kad su tiroiditu negalima degintis , pvz mano draugė kur serga tiroiditu ji nesidegina net vasarą , nes tipo mum nuo deginimosi nuo saulės  gali atsirasti dėmės baltos ant kūno ..... jai net daktarė sakė , kad negalima degintis..... tai va nežinau dabar kaip čia , su šeima vasarą mėgstam degintis , gulėt kokias 3 val. , o dabar turbūt bus pirma vasarą kai aš biški prisibijosiu degintis  blush2.gif  doh.gif

Baltos dėmės ant kūno-vitiligo.Iš tikrųjų kartais būna toks derinys vitiligo+tireoditas, pvz. man.Bet kad atsirastų tas vitiligo ,reikalingas polinkis tai ligai,t.y. tam tikri genai. Aišku, kol nepasirodė tos dėmelės kur nors,tai ir nežinosi, ar turi tą polinkį. Bet galiu nuraminti, kad jei vartojant tiroksiną kokį pusmetį neatsirado tų dėmelių ,tai ir neatsiras,nes tiroksinas provokuoja tą ligą.
Deginkitės drąsiai ,kam patinka, tik su saiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RIS @ 2009 03 10, 15:37)
Deginkitės drąsiai ,kam patinka, tik su saiku smile.gif

drinks_cheers.gif man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Aš jau pusmetį vartoju tiroksiną , nu nėra dėmiu , jaučiu reiks nueit į soliariumą , nes laaabai užkniso pastabos apie mano baltumą , nu tipo aš nebuvau tokia pablyškus kol šita liga nesusirgau , aš taip nemanau , tiesiog manau dar savo padarė ir kūdinimasis galbūt , o kraujas yra geras , nėra anemijos , nėra kažkokių priežasčių man būti balta , o pablyškimas yra vienas iš hipo simptomų , bet nereik daryt tragedijos iš to ... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 03 10, 15:48)
Aš jau pusmetį vartoju tiroksiną , nu  nėra dėmiu , jaučiu reiks nueit į soliariumą , nes laaabai užkniso pastabos apie mano baltumą , nu tipo aš nebuvau tokia pablyškus kol šita liga nesusirgau , aš taip nemanau , tiesiog manau dar savo padarė ir  kūdinimasis galbūt , o kraujas yra geras , nėra anemijos , nėra kažkokių priežasčių man būti  balta , o pablyškimas yra vienas iš hipo simptomų , bet nereik daryt tragedijos iš to ... schmoll.gif

Esi šviesiaodė lietuvaitė smile.gif kas čia blogo? Šviesia oda gali didžiuotis nereikia to traktuoti kaip trūkumo, gal kažkas to netgi slapčia pavydi?
Atsakyti
As is hyperfunkcijos temos, bet ten kazkaip labai tylu, tai pagalvojau kad cia greiciau rasiu atsakymas, o ziuriu kaip tik ir kalbat apie soliariumus smile.gif
idomu su hyperfunkcija galima nors kazkike pasidegint?nes ant saules siaip naturaliai nelabai leidziama but, na nebent su akiniais, bet vistiek labai saikingai g.gif
Atsakyti
as planuoju visa vasara but su akiniais nes kazko akys tapo jautresnes sviesai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 03 10, 16:48)
Aš jau pusmetį vartoju tiroksiną , nu  nėra dėmiu , jaučiu reiks nueit į soliariumą , nes laaabai užkniso pastabos apie mano baltumą , nu tipo aš nebuvau tokia pablyškus kol šita liga nesusirgau , aš taip nemanau , tiesiog manau dar savo padarė ir  kūdinimasis galbūt , o kraujas yra geras , nėra anemijos , nėra kažkokių priežasčių man būti  balta , o pablyškimas yra vienas iš hipo simptomų , bet nereik daryt tragedijos iš to ... schmoll.gif

Lucero - balta oda yra aristokratiskumo pozymis, o rudi buna tik vergai biggrin.gif
Taip, kad tik dziaukis 4u.gif

QUOTE(saura @ 2009 03 10, 16:51)
As is hyperfunkcijos temos, bet ten kazkaip labai tylu, tai pagalvojau kad cia greiciau rasiu atsakymas, o ziuriu kaip tik ir kalbat apie soliariumus smile.gif
idomu su hyperfunkcija galima nors kazkike pasidegint?nes ant saules siaip naturaliai nelabai leidziama but, na nebent su akiniais, bet vistiek labai saikingai g.gif

As irgi is ten pabegau... ax.gif - ai, kazkaip cia linksmiau, mergaites optimistiskesnes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2009 03 10, 16:09)
Lucero - balta oda yra aristokratiskumo pozymis, o rudi buna tik vergai  biggrin.gif
Taip, kad tik dziaukis  4u.gif
As irgi is ten pabegau...  ax.gif - ai, kazkaip cia linksmiau, mergaites optimistiskesnes  wub.gif

Va va niurzgų nieks nemyli? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Šaunuolės, kad prisijungėt!
Sveika saura! 4u.gif
Atsakyti