QUOTE(lucero @ 2009 03 10, 14:54)
Aš nepernešu nei šalčio , nei karščio , ta prasme man turi būti viduriukas , todėl geriausiai jaučiuosi turbūt gegužę ir rugsėjį .... man patinka šiluma vėsi

Merginos su tiroiditu , ar jūs deginatės saulėje , einat į soliarumus ? nes aš tai balta kai sūris , aišku veidą galiu su pudra , bet kas iš to , kūno noriu rudesnio , o tai net sijoną gėdą mautis

draugas sako eik į soliarumą deginkis , nu bet .... aš girdėjau , kad su tiroiditu negalima degintis , pvz mano draugė kur serga tiroiditu ji nesidegina net vasarą , nes tipo mum nuo deginimosi nuo saulės gali atsirasti dėmės baltos ant kūno ..... jai net daktarė sakė , kad negalima degintis..... tai va nežinau dabar kaip čia , su šeima vasarą mėgstam degintis , gulėt kokias 3 val. , o dabar turbūt bus pirma vasarą kai aš biški prisibijosiu degintis
Baltos dėmės ant kūno-vitiligo.Iš tikrųjų kartais būna toks derinys vitiligo+tireoditas, pvz. man.Bet kad atsirastų tas vitiligo ,reikalingas polinkis tai ligai,t.y. tam tikri genai. Aišku, kol nepasirodė tos dėmelės kur nors,tai ir nežinosi, ar turi tą polinkį. Bet galiu nuraminti, kad jei vartojant tiroksiną kokį pusmetį neatsirado tų dėmelių ,tai ir neatsiras,nes tiroksinas provokuoja tą ligą.
Deginkitės drąsiai ,kam patinka, tik su saiku