Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(jasia @ 2009 02 10, 14:37)
Gavau Kaledoms dovanu thumbup.gif Naudoju kasdien,o skustuka,kuris dovanu pridedamas tiesiog isimylejau lotuliukas.gif Labai palengvina darba,vienintelis minusas,kad nera peiliuku kubeliams pjaustyti,tik 2 rusiu siaudeliams. verysad.gif Kazkokiam lenku tinklapyje buvau radusi tokia pjaustykle uz 30zl ax.gif

o as jei noriu kubeliais, tai pvz bulve padalinu i kokias 3 dalis ir gaunasi kubeliai smile.gif ar agurka... smulkesnem riekutem supjaustau ir gaunasi kubeliai smile.gif
Atsakyti
sveikutės
pasirodysiu savo paprastus patiekaliukus
sriuba
perlinės kruopos, morkos, bulvės, mėsos kukuliukai, prieskoniai, krapai
keli metai nevirus tokios sriubos-tai apsilaižydami valgėm
user posted image
blyneliai
ldešra ir ferm sūris sutarkuoju, dedu majonezo, pomidorų padažo, sumaišau ir įsuku į blynelį
user posted image
šoninė
šoninę marinuoju supjaustytą riekelėmis kelias paras su daug mėgstamų prieskonių ir česnako. Orkaitėj kepu kartu mėsą ir bulves, tada bulvės būna lanai skanios. Salotos labai paprastos: marinuoti burokėliai su svogūnais, kitos aisbergo salotos, pomidoras, žirneliai, majonezas
user posted image
Atsakyti
sveikutes,gal galit patart ka daryt kad kepant bulves orkaiteje jos neprikibtu prie folijos.aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 02 10, 12:47)
o as jei noriu kubeliais, tai pvz bulve padalinu i kokias 3 dalis ir gaunasi kubeliai smile.gif ar agurka... smulkesnem riekutem supjaustau ir gaunasi kubeliai smile.gif

As taip pat darau drinks_cheers.gif Bet noretusi vienu paspaudimu suceckavoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiux @ 2009 02 10, 15:04)
sveikutes,gal galit patart ka daryt kad kepant bulves orkaiteje jos neprikibtu prie folijos.aciu 4u.gif

as tai aliejumi apslakstau ir ismaisau...tada nelimpa g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 10, 10:44)
Orkaiteje keptos bulves pagal J.Oliveri ir biski pagal save tongue.gif  blush2.gif

Kaip sksnei atrodo essen.gif
Papildyta:
QUOTE(jasia @ 2009 02 10, 13:37)
Gavau Kaledoms dovanu thumbup.gif Naudoju kasdien,o skustuka,kuris dovanu pridedamas tiesiog isimylejau lotuliukas.gif Labai palengvina darba,vienintelis minusas,kad nera peiliuku kubeliams pjaustyti,tik 2 rusiu siaudeliams. verysad.gif Kazkokiam lenku tinklapyje buvau radusi tokia pjaustykle uz 30zl ax.gif

Nu viskas reikia ir man pirkti ax.gif
Atsakyti
Bonda bulvės pasakiškos bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Renatėlė @ 2009 02 10, 13:57)

Net seilės tysta biggrin.gif essen.gif .
Atsakyti
Malonu, kad kazkam patiko mano zuvele 4u.gif

QUOTE(Dasha @ 2009 02 09, 21:08)
bigsmile.gif FAN TAS TI KA clap_1.gif
o morkytes apvirei? kaip bulves darei? pries tai pakepei? ar uzteko joms pusvalanduko? nerealiai atrodo good.gif

dekui 4u.gif morkyciu neapviriau, kaip matyti is nuotraukos jos siek tiek net apserksnije, nes isemiau is kameros, o bulves jau rasiau, kad dejau apvirtas - bulves gerai nuplaunu, apverdu kokias 15 min. (priklauso nuo dydzio), po to ipjaunu ir dedu i skarda, apibarstau prieskoniai, apslakstau aliejum ir kepu

QUOTE(bonda @ 2009 02 10, 09:44)
Orkaiteje keptos bulves pagal J.Oliveri ir biski pagal save tongue.gif  blush2.gif

super thumbup.gif

QUOTE(Renatėlė @ 2009 02 10, 12:57)
sveikutės

noriu visko rolleyes.gif

QUOTE(Auksiux @ 2009 02 10, 13:04)

man jos niekad neprilimpa prie folijos nes as arba apslakstau aliejum arba ismaisau su aliejum ir prieskoniai ir tada dedu i skarda 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

QUOTE(Renatėlė @ 2009 02 10, 13:57)
sveikutės
sriuba
perlinės kruopos, morkos, bulvės, mėsos kukuliukai, prieskoniai, krapai
keli metai nevirus tokios sriubos-tai apsilaižydami valgėm

galima butu sriubos gaminimo eiga? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 02 10, 14:46)
sveikutes 4u.gif
galima butu sriubos gaminimo eiga? 4u.gif

man irgi butu idomu ax.gif nes nezinau per kiek laiko perlines kruopos isverda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2009 02 10, 15:34)
man irgi butu idomu  ax.gif  nes nezinau per kiek laiko perlines kruopos isverda  ax.gif

aš perlines krupas mirkau per naktį, tada jos labai greit išverda, maximum pusvalandis smile.gif

kepiau šiandien kalafiorą pagal Elenos receptuką bigsmile.gif

ėmiau didelį kalafiorą, 300 gramų kalakutienos faršo, 2 riekutės batono, mirkytos piene, kalafiorą truputį išpjausčiau, aplipdžiau faršu, susukau į foliją ir kepiau orkaitėj daugiau nei valandą, na čia nuo orkaitės labai priklauso smile.gif padažiukui naudojau gerą saują šaldytų morkyčių, po gabaliuką brokolio ir kalafioro, viską trumpai apviriau, pakepinau keptuvėj ant sviesto, ir supyliau gal 50 g grietinėlės 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 10, 15:45)
aš perlines krupas mirkau per naktį, tada jos labai greit išverda, maximum pusvalandis  smile.gif

kepiau šiandien kalafiorą pagal Elenos receptuką  bigsmile.gif

ėmiau didelį kalafiorą, 300 gramų kalakutienos faršo, 2 riekutės batono, mirkytos piene, kalafiorą truputį išpjausčiau, aplipdžiau faršu, susukau į foliją ir kepiau orkaitėj daugiau nei valandą, na čia nuo orkaitės labai priklauso  smile.gif padažiukui naudojau gerą saują šaldytų morkyčių, po gabaliuką brokolio ir kalafioro, viską trumpai apviriau, pakepinau keptuvėj ant sviesto, ir supyliau gal 50 g grietinėlės  4u.gif

aciu 4u.gif
o jau kalafioro grozis wub.gif
Atsakyti