QUOTE(Srove @ 2009 02 22, 21:59)
Puse miltu deti i dubeni(su druska) ir pilti verdanti vandeni intensyviai plakant plaktuvu, kad nesusidarytu gumuliuku.Sudeti sviesta, alieju, ismaisyti(man sunkiai maises, tai minkiau su ranka).Kai ataus ideti kiausini, ismaisyti gerai.Likusius miltus sumaisyti su kepimo milteliais ir uzminkyti svelnia minksta, elastinga tesla.Susukti i'' desra'' ir po gabaliuka atsipjovus, pasibarstant miltu iskocioti labai plonai, vos ne permatomai, apipjauti, uzdejus koki dangti ir kepti ikaitintoje keptuveje(be riebalu) abi puses pavartant, kol pradeda rausti burbuliukai.Iskepus iskart deti ant dregno ranksluoscio, kitu galu irgi dregnu, uzkloti, ir taip visus kisti po dregnu ranksluosciu.
aš ne visai supratau šį receptą, nors labai sudomino. tai čia reikia dvi atskiras tešlas sumaišyti ar kaip? ir paskui jas kartu sumaišyt? atsiprašau, bet nesuprantu, kam ta antra elastinga tešla, ir kam pirma?