Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Larissa @ 2009 02 09, 01:28)
mano receptas
pavogta
bet,žinokit,turėjome vienoje temoje nesveika truputį dalyvę,kaip tik Dianą iš Šiaulių,kuri buvo linkusi savintis svetimas nuotraukas  g.gif ar ne ji čia pasidarbavo  blink.gif

siaubas doh.gif
Atsakyti
Kotletai su pievagrybių padažu.
Paėmiau kilogramą kiaulienos faršo, porą kiaušinių, saują džiūvesėlių, prieskonių mėsai, viską išmaišiau
Formuodama kotletus į kiekvieno vidų dėjau juostelę fermentinio sūrio. Kotletus apkepiau ir sudėjau į troškintuvą.
Ten kur kepė kotletai įdėjau smulkintus svogūnus, druskos, pipirų, bazilikų, pakepinau, tada sudėjau pievagrybius, dar pakepinau
ir įdėjau grietinės. Patiekiau su keptomis bulvėmis (supjaustau bulves, skalauju karštame vandenyje, kad nubėgtų krakmolas,
apšlakstau aliejumi, dedu prieskonių ir kepu orkaitėje), ir salotomis (kopūstas, morkos, aliejus).
user posted image

Keptos vištų kulšelės.
Vakare apibarstau mėgiamais prieskoniais, per naktį palaikau šaldytuve ir kitą dieną kepu orkaitėje.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2009 02 08, 22:53)
klausiu tų, kurios darė dešreles širdelės formos  biggrin.gif kokias geriau imt, kad neišsipūstu ir pan... ta prasme, kad širdis gautųsi nedeformuota  biggrin.gif  4u.gif

gal galetumet pasakyti ,kelintoje temoje ieskoti tu sirdeliu,neranduuu verysad.gif
Atsakyti
vel fri bulvytes ir kiauliena - kiaulienos kumpi supjausciau juostelemis....tada uzpyliau kokiais 300 gr raudono vyno, iberiau jupduju pipiru ir troskiniu prieskoniu ... ismaisiau ir palikau porai valandu.....tada viska i garu puoda....dar supjausciau 3 nemazas galvas svogunu...apdejau juo mesyte..... ir skanaus smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2009 02 09, 09:43)
gera diena merginos smile.gif norejau pasiteirauti, del sroves tu antycu (saltuose uzkandziuose yra ) kaip su tom bulvem, na padaro tas antytes, o tai orkaitej dar apkepa, nes man jos tokios apskrudusios atrodo smile.gif valentinui noreciau toki grozi padaryti smile.gif smile.gif

As dariau ten is bulviu koses, kiausinio, krakmolo(apie trecdalis gal).Ipili aliejaus i skarda ir kepi ka nori, nori antytes, nori gulbytes, kepi tol, kol parausta mirksiukas.gif
Labai fainu patiekaliuku prigaminusios wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Briliantai, skaniai atrodo, tik man atrodo as valgyciau atskirai mesyte kaip patiekala ir atskirai bulvytes, tiesa ten ne fri bulvytes, gal tiesiog keptos bulves 4u.gif Pastebejau, kad jusu patiekalai mano skoniui siek tiek per riebus, truksta svieziu darzoviu, bet cia ne priekaistas, kiekvieno skonis skirtingas. Sekmes gaminant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2009 02 09, 15:47)
Briliantai, skaniai atrodo, tik man atrodo as valgyciau atskirai mesyte kaip patiekala ir atskirai bulvytes, tiesa ten ne fri bulvytes, gal tiesiog keptos bulves  4u.gif Pastebejau, kad jusu patiekalai mano skoniui siek tiek per riebus, truksta svieziu darzoviu, bet cia ne priekaistas, kiekvieno skonis skirtingas. Sekmes gaminant  4u.gif

su ta pjaustykle susipjauso labai smulkios ir stambesnes fri bul;vytes...kadangi valgo ir vaikas, tai pjaustau smulkiai.... o mesa neriebi, nes kepe garu puode, gal tiksliau troskinosi.....ir mesa reikia valgyti arba su darzovemis arba su bulvemis,grikiais, ryziais....as daznai valgau kitaip, o mano vyrams reikia tvirciau smile.gif jei taip valgyciau kasdien, tai svoris tikrai nekristu smile.gif o seimyna pas mane didele ir praktiskai vyrai smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 02 09, 14:35)
vel fri bulvytes ir

Man atrodo, kad fri bulvytės kiek kitaip kepamos, na, bent nepanašu, kad šios virtos aliejuje g.gif Šios atrodo tiesiog iškeptos?
Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2009 02 09, 16:05)
Man atrodo, kad fri bulvytės kiek kitaip kepamos, na, bent nepanašu, kad šios virtos aliejuje g.gif Šios atrodo tiesiog iškeptos?

o as visada maniau, kad jos tokios vadinamos del pjaustymo formos, o ne del kepimo principo...na tiek to,man dzin, teul buna su keptomis bulvytemis, jei tik Jums taip skaniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 02 09, 15:10)
o as visada maniau, kad jos tokios vadinamos del pjaustymo formos, o ne del kepimo principo...na tiek to,man dzin, teul buna su keptomis bulvytemis, jei tik Jums taip skaniau smile.gif

na nereikia pykti, man visaip skanu biggrin.gif tiesiog vadinkim daiktus savais vardais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2009 02 09, 16:12)
na nereikia pykti, man visaip skanu biggrin.gif  tiesiog vadinkim daiktus savais vardais mirksiukas.gif

as tai jau tikrai nepykstu.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 02 08, 15:11)
Šiandien pietums valgėme įdarytas cukinijas  wub.gif

ir aguoneles sedevrais likau suzaveta wub.gif

QUOTE(Elena @ 2009 02 08, 18:21)
[color=purple]Sveikos batareikos  4u.gif

sekmes konkurse 4u.gif
Atsakyti