Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(mickute7 @ 2009 02 20, 18:35)
viskas jau vietoje  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif tvarka turi buti cool.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 02 20, 14:42)
tongue.gif  tongue.gif
oo dėkui,nes sekm kaip tik pirksim ,tai vėl man bus blogai. tik nesugalvoju ką tokio iš jos padaryt, nes jau tas a la plovas, arba troškinys su ryžiais nusibodęs iki negyvumo, ir šiaip viskas atsibodę, nežinau ką gamint  doh.gif

lotuliukas.gif kur aš šitą girdėjau doh.gif , mane tokios mintys kasdien aplanko cool.gif
Atsakyti
va mano kalafioras su farsu ir suriu pagal Elenos recepra is SM, o kitaip "smegenys""smegenys" tik pas mane su šalmu (gal epr daug surio uzdejau) gavosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Dar seses gaminta zele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2009 02 20, 20:19)
va mano kalafioras su farsu ir suriu

bigsmile.gif noreciau, o zele torcikas is vis fantastiskai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2009 02 20, 12:19)
va mano kalafioras su farsu ir suriu pagal Elenos recepra is SM,

nu ziauriai gerai atrodo..niekad nedariau, bet labai gundausi pabandyt smile.gif..
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2009 02 20, 20:41)
nu ziauriai gerai atrodo..niekad nedariau, bet labai gundausi pabandyt smile.gif..

tikrai verta pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2009 02 20, 20:43)
tikrai verta pabandyti smile.gif

nusikopinau receptuką, prie progos bandysiu pagamint ir aš thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, kulinares...seniai bedejau savo kazka gaminto...o jus nuolat seku ir stebiuosi jusu skanestais.Kazkas klause, ka galima is vistienos farso padaryti, tai as vat praeita savaitele dariau labai lengva vyniotini.Beja, receptukas paimtas is sonatinos, jei neklystu.
Vistienos farso ir surio vyniotinis
5 kiaušiniai
250g majonezo
350g tarkuoto fermentinio sūrio
Įdarui:
500g faršo (aš naudojau maltą vištienos filė)
1 svogūno galva
1 kiaušinis
druskyte, pipiriukai
Kiaušinius sumaišyti su majonezu bei tarkuotu fermentiniu sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje.
Gautą pagrindą šiek tiek ataušinti.
Ant pagrindo paskleisti įdarą: faršą, sumaišytą su kiaušiniu, susmulkintu svogūnu, druska ir pipirais. Atsargiai susukti į vyniotinį ir kepti apie 40 min. 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus...... 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fainamama @ 2009 02 20, 16:30)

Vistienos farso ir surio vyniotinis


neabejoju- burnoj tirpsta smile.gif
Atsakyti
Vistienos file troskinukas su bulviu kose

Vistienos file, pievagrybiai, svoguniukas, morka, pipirai, druskyte ir grietinele, bei miltu valgomas saukstas.
Viska susmulkinu ir troskinu keptuveje.Pirmiausia dedu tarkuota morka su smulkintais svogunais, paskui vistienos file supjaustyta kubeliais, tada pievagrybius smulkintus.Viska pakepinu, pabarstau su druskyte, pipiriukais, apibarstau su miltais ir supilu indeli grietineles maistines...viska dar patroskinu kelias minutes ir patiekiu su bulviu kosyte.
Isverdu bulves, tada ant ju pabarstau miltu, ipilu pieno nemazai, nes megstame skystesne bulviu kose, sutrinu viska.Tada dar ant virsaus imetu sauja tarkuoto fermentinio surio...viska gerai ismaisau ir skanaus 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fainamama @ 2009 02 21, 00:44)
Vistienos file troskinukas su bulviu kose

oj jau kaaaip skanu wub.gif
Atsakyti
Idaryta paprika

Paimu betkokias 4 paprikas, kokias turiu tuo metu namie. Isskuobiu seklas.
Įdarui:
1 v.s. aliejaus,
1 svogūnas,
150 g grybų arba mažas indelis konservuotų pjaustytų grybų,
2 v.š. grietinės,
Druskos, pipirų,
450 g bet kokio neriebaus faršo, as naudoju vistienos.
1-1,5 stiklines virtų ryžių
Galima dar ir tarkuota morkyte ideti, bet as si karta nedejau.

Pjaustyta svoguna pakepinu truputuka, tada sudedu pjaustytus pievagrybius, dar pakepinu siek tiek, idedu grietine ir prieskoniukus...viska pakepinu, kol nebera skyscio daug. Tada atvesinu ir sumaisau viska su virtais ryziais ir farsu. Prikisu paprikas ir sudedu i inda, skirta troskinimui orkaiteje. Salia sumetu pjaustytas bulvytes ir pripilu vandenuko, paskaninto bulijonu...ir taip troskinu orkaiteje, kol bulves suminksteja. Galima bulves virti ir atsirai, o orkaiteje kaitinti tik paprikas. 4u.gif 4u.gif Skanaus 4u.gif

user posted image


Papildyta:
QUOTE(6663 @ 2009 02 20, 21:41)
neabejoju- burnoj tirpsta smile.gif

niu neblogai tikrai mirksiukas.gif MB vel uzsiprase, kad iskepciau dar biggrin.gif Pamirsau pamineti, kad saltas jis labai skanus mirksiukas.gif Man dar skanesnis, nei karstas...

Niu va, prirasiau sivakar, reiks vel kaupti naujas foto biggrin.gif Tik daznai pamirstu fotkint biggrin.gif Kaip kad ir paprikas jau pagamintas uzmirsau nufotkint....
Atsakyti