Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

sveikos ,
Norejau paklausti gal galetumete parasyti varskes padazo darymo procesa:
Is 2 pak varskes, pieno, krapu, svogunu laisku, krapu ir kepintos sonines
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2009 02 20, 13:42)
sveikos ,
Norejau paklausti gal galetumete parasyti varskes padazo darymo procesa:
Is 2 pak varskes, pieno, krapu, svogunu laisku, krapu ir kepintos sonines
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ziurint prie ko derinsi, bet is to ka parasei, tai as sonines nedeciau, o visa kita sumaisyciau ...tik vietoje pieno gal grietine deciau.....ir pasidaryciau norimos konsistencijos.... g.gif bent jau mano mociute prie kaimisku dzukisku bandu daro toki padaza.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitawhatever @ 2009 02 19, 22:00)
Mano uosviene toki skanesta gamina. Darbo daug, bet zino, kad man labai patinka, tai visada progai esant padaro smile.gif

kokia gera uosviene turi wub.gif

QUOTE(Neryte @ 2009 02 20, 10:24)
O avatatre tavo nuotraukyte  blush2.gif ?

cia man patinkanti aktore mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 20, 12:24)
skonis gavosi kaip silkės padažiuko  lotuliukas.gif  nesigavo man šis šedevras verysad.gif

Nesuprantu, kas cia gali nesigauti g.gif Nebent gal baklazanas trumpai mirkytas koks aitrus gavosi, arba jelapeno padauginai?Bet, jei vyrai nori vistienos, jiems vista atskirai pateikti reiktu lotuliukas.gif be jokiu darzoviu, o per tas darzoves tos vistienos mazai jauciasi lotuliukas.gif
Atsakyti
labas.
ka butu galima pagaminti is vistienos farso g.gif ,pvz kotletukai nebutu per sausi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 02 20, 13:34)
Nesuprantu, kas cia gali nesigauti g.gif Nebent gal baklazanas trumpai mirkytas koks aitrus gavosi, arba jelapeno padauginai?Bet, jei vyrai nori vistienos, jiems vista atskirai pateikti reiktu lotuliukas.gif be jokiu darzoviu, o per tas darzoves tos vistienos mazai jauciasi lotuliukas.gif

baklažano nedėjau, nes maniškis nemėgsta lotuliukas.gif jelapeno taip pat neturėjo, o visa kita dariau pagal planą smile.gif matyt nekokia aš virėja biggrin.gif
Atsakyti
PANGASIJŲ FILE GARUOSE SU PADAŽU "Manekenių džiaugsmas" tongue.gif

Pangasijų file
Šaldytų brokolių
Morka
"Santamarija" prieskonių žuvies kepsniams.

Garų puode išdėlioti plonai pajaustytas morkas, ant viršaus žuvį, tarpuose brokolius. Pabarstyti viską prieskoniais. Troškinau pusvalandį viską- ir žuvį ir ryžius aukštesniame indelyje ...

Padažui Manekenių Džiaugsmas lotuliukas.gif : liesą majonezą skiesti liesu pienu 2:1, įpilti šaukštelį citrinų sulčių, įspausti česnako, įberti pipirų, žolelių prieskonių žuviai, truputį druskos. Viską gerai išmaišyti...
Skanumėlis nenusakomas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Cia is @zemuoge@ recepto bulviniai blyneliai su padazu
Tik va nesuprantu kaip ta padaza reikia daryti blush2.gif

Padazas:
2 pak. varskes
250ml pieno
svogunu laisku
krapu
druskos
kepintos sonines
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 02 20, 14:15)
PANGASIJŲ FILE GARUOSE SU PADAŽU "Manekenių džiaugsmas" tongue.gif

Už padažo pavadinimą first.gif lotuliukas.gif .
Žuvytė liuksiškai atrodo bigsmile.gif ,sudoročiau dabar.
Atsakyti
Brashke thumbup.gif , juokiausi ir as is padazo pavadinimo lotuliukas.gif

o garpuodis pas mane dulkeja, reiktu ir man vel ji istraukti i dienos sviesa cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 20, 15:59)
Brashke  thumbup.gif , juokiausi ir as is padazo pavadinimo lotuliukas.gif

o garpuodis pas mane dulkeja, reiktu ir man vel ji istraukti i dienos sviesa cool.gif

nu jo-pavadinimas tikrai juokingas ax.gif Bet padaziuka galima valgyti drasiai cool.gif
Puodas pas mane stovi 'ant akiu'. Tai jei MB kotleta metu keptuven, tai sau- i garpuodi. Su zuvimi siandien ta pati istorija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 02 20, 14:07)
nu jo-pavadinimas tikrai juokingas  ax.gif  Bet padaziuka galima valgyti drasiai  cool.gif
Puodas pas mane stovi 'ant akiu'. Tai jei MB kotleta metu keptuven, tai sau- i garpuodi. Su zuvimi siandien ta pati istorija  rolleyes.gif

ot saunuole, kad taip "zaidi"
Atsakyti