Maciau anksciau jau buvo ideta
saldziarugste vistiena, bet as darau siek tiek kitaip, tai idesiu ir savo recepteli
vistiena supjaustom gabaleliais (pjaustau kubeliais arba juostelem), priprieskoniuoju - karis, druska, pipirai, siek tiek paprikos milteliu, palieku kokiam pusvalandziui, po to imusu kiausinio baltyma viska gerai ismaisau ir i maiseli idejus krakmolo sudedu vistiena ir gerai ispurtau, vistiena kepu ikaitintame aliejuje ant dideles uzgnies vartant, kad graziai apskrustu.
padaza darau taip: pakepinu morkas (kartais pjaustau siaudeliais, kartais griezineliais), po to sudedu svogunus, paprika, cesnaka, maziuka cili pipiriuka ir kons. ananasus, ipilam siek tiek ananasu skyscio, pilam pomidoru padaza, kelis saukstus medaus, puse citrinos sulciu, sojos padazo ir viska patroskinam kol suminkstes, po to sudedam kepinta vistiena ir dar kelias min. pakaitinam. isverdam ryzius su kurkuma ir skanaus!
Siandienos pietus:
Sriubaissiverdam sultini is vistu sparneliu, poro, saliero gumbo ir petrazoles saknies, isvirus, viska isimam ir sudedam i sultini pakepintas morkas su svogunu, bulvers kubeliais pjaustytas, paprika, puse cili pipiriuko, saliero stiebus, viska pavirti kokias 10 min. po to sudeti sublenderiuota dideli pomidora su petrazoles, krapais ir bazilija, ipilti pomidoru padazo su cesnakais (jei bus tik pomirodsu padazas tai cesnaka sublenderiuoti su pomirodu), iberiam druskos, pipiru ir skanaus
antras patiekalas
sparneliai su balta misrainesparnelius apibarsciau druskos, paprikos milteliu ir kario prieskoniais ir pakepinau ant keptuves
i balta misraine (bulves, morkos, kiausinis, marinuoti agurkai, kons. zirneliai, druska, pipirai) idejau saliero stiebo, tai dave toki gaivuma ir majoneza maisiau su jogurtu